CNC DROPP kaffe stårdetta är en DROPP kaffe står jag gjorde med en Shopbot CNC Router.

Det gjordes speciellt för en Hario V60 keramiska droppmunstycke, men bör vara lätt anpassningsbar för alla andra droppmunstycke. Den övergripande formen är mycket en enkel vridning (bokstavligen) på andra droppet står som den här, men jag specifikt ville träffa tre ytterligare mål:

1. lätt att rengöra
2. Använd endast naturmaterial (MDF eller plast)
3. dölja den CNC-made aspekten

Att för dessa ändamål är stativ av trä (valnöt) och fodrad med cork på ett par ställen att absorbera oönskat droppande. För att lägga till några välbehövliga men valfritt kontrast, en aluminium skiva läggs till basen på toppen av kork foder. Benen inför motsatta riktningar, men antingen ben kan speglas för att göra en mer traditionell design.

Se bifogade zip-filen för DXF vektor filer samt VCarve CAM-filer inbäddade med verktygsbanor jag används för att skära ut olika former.

Kompletterande filer som min Rhino prototyper i 3D och gräshoppa filer har bokförts på Github.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Häll över DROPP kaffe station

detta är en steg för steg guide visar hur jag gjorde min Häll över DROPP kaffe station. Jag tycker denna metod för att brygga kaffe kan ge goda resultat på platser som blå flaska och Philz, men en $3-$5 pris tag är lite mycket. Så ville jag göra en s...

Kaffe Burr köttkvarn kvarstad för KitchenAid Mixer

Nyligen började jag att njuta av en kopp kaffe på morgonen. Jag hade en "helikopter blade" kaffekvarn i år och bestämde sig för att uppgradera till en billig hand-vev burr grinder (Kyocera CM50 - $39 på Amazon). Denna kvarn har koniska keramiska...

AeroPress kaffe

detta är min första Instructable. Jag har inte uppfunnit något här heller arbetar jag för det företag som utformade artikeln visas, jag tycker bara det är en cool kaffepress. Aerobie AeroPress är en kaffebryggare som använder lufttrycket för att driv...

En kopp kaffe brygga, Billigt (gratis!) och lätt!

På mitt arbete har vi en herr kaffe, och det fungerar bra. Vi har också en $5.000 espressomaskin, det fungerar också bra. Ibland ändå, jag vill bara en jävla kopp droppe brygga kaffe. Sent på eftermiddagen, när herr kaffe har fått till den skrämmande...

Designer hälla kaffe

Jag hade denna mat presentation styrelse som jag inte var med från ett tidigare projekt, byggt från resterna av en bakgård staket reparation. Därför beslöt jag att göra min vän en gåva. Han gillar verkligen kaffe, och cool kaffe contraptions. Här är...

Hur du njuta av ditt kaffe mer hemma & arbete

fram till för några år sedan gjorde jag resor till Starbucks flera gånger i veckan, tro att deras kaffe var bättre än kaffe jag att bryggt hemma. Efter att några justeringar till min kaffe-processen, tror jag nu att kaffe jag brygger själv är mycket...

Kaffe... Vanlig & enkel

.Plain & Simple kan vara lika bra med denna koppar röret kaffebryggare!Ibland benämns "hälla över kaffe metoden", detta instructable inspirerades av tidigare inlägg och är en direkt hyllning till hemlagad moderna DIY koppar kaffebryggare av...

Att välja kaffe bönor

Om du är en fotgängare kaffedrickare som jag är, kan inför beslutet av vilken bönor att köpa för ölbryggning vara skrämmande. Det finns alltför många märken och för många variabler för att omedelbart förstå det hela.Så vände jag mig till mina vänner...

Träklubba - alias Kaffe-pucken Smasher

hur man bygger en träklubba i ett stycke från ett block av trä. Avsluta syftet med detta verktyg: kaffe-pucken smashing. Denna klubba är byggd för att se "naturliga", vilket innebär att mätningarna och trä arbete är mestadels gjort av ögat. Även...

Fixa en Solofill k-cup

jag gillar att göra mitt eget kaffe i en k-kopp maskin. Det smakar bättre och jag kan göra vad jag vill. Jag har inte provat smaksatt kaffe i det här ännu, men jag har hört det kan täppa upp trådarna.Jag har inte sett denna speciella version av korri...

Starbucks Fakeuccino

jag hade ett Starbucks Frappuccino och älskade det den minut som jag hade det, men det kostar mig ca $2,50? Detta smakar inte som den faktiska Frappuccino men är ett sätt att återanvända flaskan och gör din egen "Fakeuccino".Steg 1: Etikett (val...

Hur till hålla din familj av köket!

Du vet att det är sommar när AC körs 24/7 och utanför termometern läser 80 grader vid midnatt.Det sista du vill göra är värme upp huset matlagning en måltid... men ingen är på humör för en annan chef sallad.Ta det utanför!Visst, BBQ grilla är bra......

Hur du dra bättre Espresso skott

utforska: dessa tips är för att dra bättre espresso skott på en halvautomatisk hem espressomaskin med en trycksatt Portafiltret. Du kan göra det!Steg 1: terminologi Portafiltret - handtaget som håller filtret korgen där du placerar marken espresso.Br...

Vietnamesiska iskaffe

en av de mest fantastiska drycker känt att man och kvinna-sorter lika är sublima vietnamesiska iskaffe, eller Café Sua Da (eller ens, cà phê sữa någonsin, till ytterligare transliterate). Detta kaffe, en rik franska mörkrost med cikoria, tillverkad i...

Den kompletta Aeropress Guide

Aeropress är min favorit billiga kaffebryggare på planeten. Det är vida överlägsen smak franska pressen och om du gillar ditt kaffe stark eller espresso-liknande, bättre än Häll över också. Det är under $30, snabb, god och lätt att rengöra. Nyckeln ä...

Gourmet svamp i en gammal kaffekopp

detta är ett enkelt och billigt sätt att producera massor av läckra färska champinjoner i köket, medan på samma gång minska ditt eget avfall och även hantering lite extra. Tanken är att använda en gammal kaffekopp som en behållare för att växa oyster...

Bike Camping i Japan – på en liten

jag tillbringade fyra veckor cykel touring på Japans norra ön Hokkaido för mindre än $1000 inklusive flyg. Jag njöt av god mat, träffade fantastiska människor och nedsänkt mig i fantastisk natur samt ett stort antal varma källor.Här är några tips på...

Otroligt detaljerad vattendroppar från sprayfärg

I denna tutorial jag ska visa dig detaljerad hur man sprayfärg dessa otroligt vattendroppar!Det är en otroligt enkel process att måla ytor med dessa vattendroppar. Du är säker på att förvåna folk du Visa din målade saker till!Om du är någonting som j...

Göra bättre kaffe med din Mr Coffee auto DROPP maker

det finns 2 stora svagheter i den Mr Coffee auto DROPP kaffebryggare bryggning metod. Först är, det gör kaffe för fort. Det varma vattnet har inte tid att effektivt extrakt kaffe smaker från trädgården. Detta är modell BVMC-PSTX91 men detta gäller må...