CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplastSammanfattning

Detta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fil som indata. Efter detta kommer inledningen till GRBL, baserat en arduino system för att använda G-kod för att styra stegmotorer för en CNC kvarn. Stepper förare nämns, varefter skapandet av stora CNC maskin beskrivs. Den instructable är klar med nästa steg.

Njuta av,
Richard Tegelbeckers

PS. jag planerar att expandera/uppdatera detta instructable som jag få erfarenhet och göra förbättringar till min maskin. Kom tillbaka för att kolla om du är intresserad! Om du vill ha mer klarhet i något av stegen, lämna en kommentar och jag ska försöka att hjälpa till. Jag kan eventuellt lägga till fler bilder som jag tog bilder/video av ganska mycket allt jag gjorde.

Se Steg
Relaterade Ämnen

CNC-maskin baserat på Prusa i3 Hephestos

Detta projekt var för "Kreativa elektronik", en Beng elektronik Engineering 4: e året modul på universitetar av Málaga, skolan i telekommunikation (http://www.etsit.uma.es/)Vi beslöt att göra en CNC-maskin för att rita. Huvudsyftet med vårt proj...

Unika trä former utan en CNC-maskin

Att göra mindre böjda enhetliga delar av trä eller andra material är oftast svårt att göra om du inte har en CNC-maskin.Om du är som mest folk (och mig) du behöver inte en CNC-maskin i ditt garage workshop. Så hur kan du göra enhetliga delar?Detta In...

Att göra en sandsculpture med hjälp av en dator och en cnc-maskin

i winterswijk (Nederländerna) är en sandsculpting utställning!Jag måste göra stadshuset och berömda väderkvarn De Bataaf.för nu sjuk Visa gjorde hur jag citty hallen steg för steg!Först letade jag lite bilder av stadshuset att rekonstruera det i enkl...

Bygg din egen CNC-maskin.

När jag flyttade till Pittsburgh, hade jag en serendipitous stund när jag gick förbi ett ställe som heter TechShop. Många av er kanske har hört talas om det men jag visste inte och personalen var vänlig nog att ge mig tour. Förlägga blåste mitt sinne...

Hur CNC maskin en pumpa (eller en slumpmässig objekt)

i år (2012) bestämde jag mig att hugga en pumpa för första gången i mitt liv. Jag ville använda min stora CNC-maskin (se) för att göra den faktiska skärning. Jag ville också designa figurerna för kapning, med hjälp av ett 3D-designprogram.Problem: Me...

BRA kvalitet CNC maskin

jag behövde en CNC-maskin för andra projekt. Jag hade inte råd att köpa en som även stationära maskiner kan vara så hög som 1 500 pund och så jag bestämde mig att bygga en. Jag hade två kriterier. Först var att det måste vara korrekt och så att utesl...

Kombinationen CNC-maskin och 3D-skrivare

Hur man gör egna 2D CNC-maskin som konverterar till en 3D-skrivare och tillbaka till en CNC-maskin på mindre än en timme. Kostar mindre än en CNC-maskin eller 3D-skrivare! (~ $1,000.00) Dessutom kommer att utformningen gå längre än den traditionella...

Extremt låg kostnad 3D utskrivbara 3D Printer / Plotter / CNC-maskin

I detta Instructable kommer jag att tala om hur man bygger en grundläggande tre axel CNC-maskin. själva maskinen bygger på lätt för att hitta delar och de mekaniska delarna är alla 3D tryckt. alla 3D tryckta delar är designade av mig och filerna till...

Bygga en låda bild CNC maskin för under $200!

Låda bild CNC-maskin för under $200Liksom många av oss intresserade av denna hobby, jag ville ha min egen maskin. Men jag ville inte att dyka in i det, spendera $2k plus och har en stor Papperspress ut i min butik. Idén föddes för en enkel, billig, n...

Bygga din egen cnc maskin

i denna tutorial ska jag visa dig hur du gör din egen CNC-maskin. För detta kan du köpa allt material i lokala återförsäljare och elektroniska affärer.CNC kan är en dator kontrolleras maskin, och skära, graverad och rista, i alla slags material.Steg...

3D-Router: när en CNC-maskin är overkill.

Idén uppstod efter att hantera svårigheter och förlust av tid i förberedelser för vissa CNC jobb. Ibland tillbringat jag mer tid förbereder för CNC än själva arbetet. Med denna manuella router, kan du göra hål eller mal mycket snabbt. En 43mm fastspä...

Hur man gör en tre-axeln CNC-maskin (billigt och enkelt)

tanken bakom detta Instructable var att uppfylla min önskan för en stationär stora CNC-maskin. Även om det hade varit trevligt att köpa en av hylla frågan om pris samt storlek visade sig vara oöverkomliga. Med detta i åtanke jag bemöda sig att design...

$20 CNC-maskin

jag fick inspiration till detta instructable när jag tittade på den lätt att bygga Stepper ControllerInstructable. När jag läste den instructable jag visste att jag kunde göra en anständig letar och fungerande cnc-maskin för under 20 dollar med en åt...

Kniv blockera en Remix med hjälp av verktyg som du kan ha! Inga CNC maskiner/laser/Phasers/Flux kondensatorer eller tid-maskiner har använts i denna konstruktion!

En remix av kvarteret knivenav Christian Kneull av Estlcam.comJag skulle skriva detta i Remix tävlingen men på grund av min fru fick vara på sjukhuset tid ifrån mig.Jag älskade hans original och detta är lite mer "grov och redo" men konstrueras...

Bearbetning en PCB med hjälp av en billig CNC maskin

Inledning:För denna tutorial ska vi ta en design som vi gjorde från EAGLE, använd PCB-GCode och Autoleveler programvara för att ladda in den i vår ZEN Toolworks Mach 3 CNC maskin. Vad vi kan göra är sedan skapa kretskort med vår egen design mitt fram...

Bygga en Foamcore CNC maskin

bygga en billig CNC maskin i ditt kök, för under $120, med hjälp av verktyg kan erhållas på din lokal konst och järnaffärer.Detta projekt syftar till lägre bottenvåningen av CNC maskinkonstruktion. Man använder foamcore - ett lätt att arbeta med och...

Hem byggt CNC maskin Del1 - stöds linjära skenor

detta instructable är en del av ett pågående projekt att bygga ett hem CNC-maskin. I denna del av projektet, kommer jag visa dig hur man bygger en stöds linjär järnväg som kan anpassas till önskad längd (x-axeln) på ditt eget CNC projekt.De flesta mä...

Anpassningsbar och självständiga CNC maskin

Detta är en öppen hårdvara och programvara med öppen CNC, orienterade för att skära mjukt material som skum, plast eller skogen. Till exempel surfbräda figurerna. I mitt fall gjorde jag det i en storlek 3 m x 1 mAlla delar och källa koden är lisenced...

Hot Glue Gun Extruder för din CNC-maskin eller 3D-skrivare

3D-utskrifter fortfarande kostar några dollar och kan vara utom räckhåll för hobbiest som inte har någon budget. Målet med detta instructable är att konstruera en FDM (brända Deposition Modeling) skrivare extruder (en nyckelkomponent) med hjälp av en...