CNC mdf mögel och löda gjutning (eller hur jag pimped min tur)  • Dra nytta av låga smältpunkten för bly fri löda kunde jag skapa en enkel form av mdf med min cnc-maskin.
  • Blyfritt lödtenn samt tenn har en hög tennhalten som smälter på omkring 220 grader Celsius.This gör det idealiskt för mdf mögel. Det ger också mer i detalj på mögel som mdf är mycket lättare på min lilla pinnfräsar snarare än att faktiskt skära metallen.

Material och verktyg

-CNC-maskin

-Mdf-skiva

-sandpapper

-mattkniv

-rostfritt stål cup

-tång

-klämmor

-leda gratis lödtenn

-CAD CAM program val

Ansvarsfriskrivning

arbetar med:

-Het metall

-sharp knivar

-giftig rök

Vänligen vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder

Se Steg
Relaterade Ämnen

PiMiDi: En Raspberry Pi Midi låda, eller hur jag lärde mig slutade ängslas och älska MIDI

Detta är min andra instructable på använder Raspberry Pi för digitalt ljud, kontrollera ut min första instructable för hur ställa in och kontrollera egna ljudeffekter på en Raspberry Pi.Om du gillar jävlas med ljudeffekter eller göra digital musik, k...

BackCam eller hur jag lärde mig att sluta oroa och älskar att inte behöva slå mitt huvud

att hitta behovet för att kunna se direkt bakom mig också så framme med ut måste använda tid för att vända ganska ofta (något gamla Bat-dräkten kunde ha använt innan halsen uppgraderingen), jag ville skapa något som skulle låta mig se bakom mig och l...

3 på träd - eller - hur jag kommer bryta rätt här och lämna dig strandsatta!

Jag har en gård lastbil som vi köpt för en låt många år tillbaka och har sedan dess döpte den "Pengar gropen". Vi faktiskt ringa hennes Jethrina men jag antar att pengar grop är hennes mellannamn. Du kanske minns Jethrina från andra Instructable...

Digital fotoram: eller hur jag slutat förhala och byggt något ur skräp

jag vet att digitala fotoramar har gjorts tidigare. Några är mycket glättad med fancy program och anpassade ramar medan andra är gamla bärbara datorer duct tejpade in en skugga låda. Detta är någonstans däremellan, men närmare till den senare.Steg 1:...

Pocket ljus, eller: hur jag lärde mig slutade ängslas och älska mörkret.

Har du någonsin tittat på en film och sett där karaktärerna plötsligt störtade ner i mörkret. En företagsam person drar alltid ut en tändare eller vissa matcher. Yay! Tyvärr om du inte är i en film ljuset bleknar snabbt från en match eller ljusare ko...

Keg-Kart, eller; Hur jag lärde mig att sluta ta saker på allvar och älskar dunkla projekt.

i början hade jag ingenting i åtanke men allmänna utformningen av manöverorganet riggen och hur det passar in i fatet, inga mått eller mätningar. Alla komponenter i detta projekt gjordes på plats och med utan föregående planering annat än av hur det...

Hur mögel och kasta en actionfigur (eller något annat)

Jag kliva bara till en större värld med mögel att göra, och möjligheterna är oändliga! Här är en grundläggande anvisningar för formning och gjutning, i detta fall en actionfigur.Videon ovan visar dig allt du behöver veta, men här är körningen ner.Ste...

Arbetsyta för Ilpug, eller hur jag lärde mig att sluta vara en slusk och ordna något

det är där jag arbetar, oftast.Min arbetsplats är inklämda i tvättstugan i mina små och något junky hus.Bilderna är ganska självförklarande.Detta är bara den senaste utformningen av min arbetsplats, eftersom jag tvångsmässigt bygga den efter mer grej...

Boll av död: eller hur jag lärde mig att stoppa oroande och Love Apple Pro högtalare

jag har alltid sagt att sedan förfoga över den "beige-box", Apple har alltid lett i området industriell design. Integrationen av form och funktion kan inte vidröras av någon annan tillverkare i alla branscher (Porsche kommer nära). Det är synd a...

Dr Magnetic dinosaurie (eller hur jag lärde mig att sluta söka och kärlek i hörlurar)

detta instructable genererades av två saker främst, först, jag vet att alla ville lära sig att göra en plast dinosaurie magnetiska och super magneter i örat knoppar. Jag har hört över dessa fancy interwebs att du kan få super starka magneter av örat...

Steg för steg skapa skulpturer med hjälp av 3d-modellering, 3d utskrift och harts brons gjutning

Hej,Jag är en digital konstnär och skulptör.Jag har alltid varit intresserad av möjligheten att förvandla mina bitar till konkreta modeller men på grund av den restriktiva kostnaden för 3d-utskrift jag har hittills endast kunnat återskapa bitar med e...

Skytte för en hemsida funktion: Timelapse och Multi-exponering fotografi DIY Hur (göra eller skriva egen kod!)

Vad jag gillar med Instructables är att det är foto-centrerad: det första du ser när du skapar en ny Instructable är "Lägg till bilder", före all text visas dialogrutan! I den värld vi lever i idag, är bilderna allt.Min senaste Instructable var...

Trä svärd och hur jag lärde mig att älska läder-arbete

Min 6-åriga brorson har varit på mitt fall i nära 10 månader att bygga honom ett trä svärd. Även om jag ser honom bara några månaders mellanrum, varje konversation börjar och slutar med, "Hur är min trä svärd kommer?" Jag äntligen fick min skit...

Hur till göra en del två mögel och gjutna kristallklart medeltida riddare actionfigurer

Lär dig hur man gör en två del mögel och gjutna kristallklart medeltida riddare actionfigurerSteg 1: Förbered riddaren Först trycka riddaren i lera och forma lera så att hälften av Knights kroppen är täckt av lera. Detta är ett mycket viktigt steg om...

Reproducera delar med silikon mögel och gjutning harts

i dessa 2 video tutorials jag visa dig i detalj hur att reproducera, multiplicera delar med hjälp av en silikon mögel och gjutning harts.Detta kan vara till stor nytta för Designers att göra prototyper samt för jewelrymakers och DIY-killar. Det är lä...

Protetiska helmask - del 1 skulptera, mögel och gjutning

Hej allaSyftet med detta instructable är att ge dig en inblick i hur man skulptera och kastade en grundläggande en bit latex helmask.Det finns många olika tekniker att göra masker och protetik med två halva kastar, injektion, papper mache och så vida...

Göra, mögel, och kastade en Skyrim Dragon präst dolk

Jag ville prova att mögel och kasta en prop. För min första gjutning beslöt jag att också försöka kalla gjutning som använder metallpulver för att uppnå en äkta metall finish. Bygga dolk är relativt billigt, gjutning är där projektet blir dyrt.Jag ko...

Latex Mask del 1: Huvudet mögel och lera skulptera

detta är del 1 av en Instructable som visar dig hur man gör en latex mask. Så småningom kommer vi med en lera skulptur, gjutning i gips, och sedan hälla flytande latex av den och sedan dra ut den sista masken. Men innan vi kommer till den punkten, bö...

Att göra en en del gummi mögel och avger ett objekt

Detta Instructable är ansluten till Arlene Shechet utställning Meissen omarbetning för närvarande på syn på Cooper Museum.Meissen omarbetning spelar med idén av formar, djurtarmarna som formar ett objekts slutliga form. Shechet omtolkar gipsformar av...