Coathanger vatten flaskhållare cykelär du riktigt billigt som mig? Inte har råd med $9 för en vatten flaskhållare? Sedan göra detta, av en coathanger.
Du behöver.
(1) coathanger
några olika skruvar och brickor
2 tång (jag använde tång och kanal lås, precis vad jag hade nära mitt skrivbord.
Eltejp
Borr och drillbit
OK, behöver du ca 20 minuter att göra det, och 10 till installera den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Sporting cykel vatten flaskhållare

detta är en mycket prisvärd och mycket enkel vatten flaskhållare som kan placeras på en cykel att ge enkel tillgång till ett glas vatten på en lång, sommar. Det tar bara tio minuter att göra, och faktiskt återvinner saker som förmodligen skulle ha an...

Bälte-baserade vatten flaskhållare

gjord av denim rester från min mamma hemming min lillebror byxa manschetter. Mycket enkelt, men svårigheten beror på vilket material du använder. Det kan vara enklare att använda en byxbenet, men vi hade inte en liggandes eller något.Läs alla steg in...

Duct tape vatten flaskhållare

detta är en vatten flaskhållare gjord av cirka 2 meter silvertejp. Den har 2 handtag för enkel användning, en är en axelrem och den andra är en mindre handtag. Vattenflaskan faller inte om det tippas upp och ner, så den sitter fast med silvertejp. De...

Vatten flaskhållare

söker ett praktiskt sätt att bära din vattenflaska och hålla din dryck kall? Använda din tyg skrotar detta vatten flaskhållare.Steg 1: Mätning för mönster Mäta flaska höjd och bredd med måttband.Lägg till 1" mätningar. Exempel om flaska mäter 9' runt...

Vatten flaskhållare (WCOA)

IntroduktionHar du någonsin glömt att ta din vattenflaska när du gick vandring, backpacking eller promenader? Har du glömt du vattenflaska och är går att arbeta på ett tak, stege, byggnadsställningar? Om du har då måste du sluta på en butik för att k...

Gör en vacker läder Unicorn vatten flaskhållare

Jag kommer att visa hur man gör en söt vatten flaskhållare som kan hänga från ett bälte. Flaskan visas är glas, men vanliga plast sådana passar också.Steg 1: Material och verktyg Material:Tandy Eco Flo målar (turkos, vit, gul, röd, svart)3-4oz vegtan...

Paracord förbestämda vatten flaskhållare (bara dra så mycket som du behöver!)

Jag är säker på att du har sett massor av guider på hur du kan göra ett paracord armband innan. De är dock långsam och trög att nysta upp. Tiden är inte något du har i en nödsituation, att göra dessa design egentligen mer för estetik.Paravival skapad...

Paracord vatten flaskhållare

detta instructable är att visa dig hur man gör en handledsrem att hålla din Nalgene eller liknande vattenflaska. (Min första Instructable)Steg 1: Start genom att mäta längden på remmen som du vill genom att ta en bit av paracord och looping runt topp...

Gummi flaskhållare

I kompatibel kommer jag visa dig hur man gör en snabb vatten flaskhållare. Detta bara tar ca 5 minuter för att slutföra och fungerar mycket bra. Jag gjorde designen och den rymmer cirka 6-7 kg vilket är mycket mer än den standard vattenflaskan. Så at...

Denim flaskhållare med Rainbow handtag

material:Par gamla jeansSaxNål och trådTyg markörer (valfritt)Ligt eller ett bälteKnapparMäta upp hur mycket du behöver du behöver för att kunna ha tillräcklig längd på snoddar för en rem för att innehavaren att bära över axeln eller bära runt halsen...

En annan 0$ cykel flaskhållare, pipe baserat

Du vill inte ge bort surt förvärvade pengar för en cykel flaskhållare och inte överväga andra metoder vara styv, tålig eller multifunktionella nog? (dvs. tråd + svetsning eller coathanger)Då kan min pipa-baserad lösning vara värt en titt.Vad jag gill...

DIY 0$ cykel flaska & flaskhållare

Hej alla! Denna gång vill jag dela hur jag gjorde flaskhållare & flaska för min cykel. Jag saknade verkligen denna enheter och jag ville inte köpa dem. Så, jag bestämde mig att göra det själv. Nu är jag nöjd med resultatet.Här är några fördelar:Flask...

DIY schampo flaskhållare

DIY schampo flaskhållare. Jag visade redan sequencially i första bilden. På först ta en begagnad schampo bottle.clean grundligt med vatten och skär den i hälften. Nu måste du klippa några bitar av tidningen och magazine.you kan använda klistermärken....

Cool fiskben flaskhållare

Jag gjorde riktigt cool '' allvar trotsar '' flaska hållare i en form av fisk-skelett. Kolla upp det!Videolänk är här: Fisk ben flaskhållare (genom att klicka, det öppnas i en ny flik)Steg 1: Gör din: PDF utskrivbara plan ingår Jag ingår PDF plan, så...

Flatpack rött vin flaskhållare

I detta instructable, jag kommer att förklara och visa dig hur man gör egna moderna vin flaskhållare av isolerad kopparkabel. Det är tänkt att presentera din flaska rött vin på bordet för gäster eller din partner för middagar.Den ersätter de välkända...

Upcycle det! Plast dragkedja ändra flaskhållare

gör en plastflaska dragkedja förändring innehavaren använder vardagliga hushållsartiklar! Istället för att kasta dessa plastflaskor i papperskorgen, använda dem för att göra en förändring innehavare! Lätta deponier, göra något nyttigt och vara konstn...

Nya Storable från Six-Pack flaskhållare

i år har jag sparat mina stickor i en frys och medelstora plastpåse. Funktionella, är det visserligen fult och knappast stoff av mina organisatoriska drömmar.Syftar till att leva upp till min CheapChicCrafts handtag, skurat jag min lägenhet för en åt...

Racingtävling Workshop flaskhållare

Jag jobbar mycket i min verkstad och från tid till jag vill ha en drink. När jag bara placera min bootle till exempel vid bordet är det ofta i vägen. Thats varför jag trodde att jag bara kunde limma den för taket. Jag blev förvånad över hur bra det f...

Utrustas läder Grolsch flaskhållare

Jag beslöt att göra en remix av "DIY glas vattenflaska"med Culturespy ().Jag är en öl-älskare, och ville hitta ett sätt att ta mitt hem brygger med mig när jag umgås med vänner... men jag ville göra något personligt också. Med min 100% hand utru...