Cobra Paracord armbandhär är paracord armband som jag bär vardagliga ifall jag kanske behöver det. Det är fått över 10ft av paracord i det så jag kunde göra vad som helst med den.

OK OK så jag har frågat några gånger nu på hur jag gjorde detta, jag kan inte ta någon kredit för detta alls eftersom jag fick idén från denna YouTube video. Jag har tittat över otaliga video's och här verkade vara det enklaste för mig att lära av hur som helst.
Hoppas att detta hjälper!

Relaterade Ämnen

King Cobra Paracord armband

Hur man gör en King Cobra Paracord armband. Den första delen är samma som Cobra Paracord armband, men använder ca 18 fot av Paracord. Klicka på Paracord armband instruktioner, och göra dem först men skär inte i paracord. När du flätad till andra spän...

Dubbla singel Cobra Paracord armband

Jag gillar verkligen hur dessa vände ut. Om du gör bara en färg det kommer se ut en cobra väva. "Dubbel" enda cobra väven består av två (dubbel) enda cobra knop. ett enda (eller man kan säga att hälften) cobra Knut för varje färg eller sida. En...

Blaze Bar vävda Paracord armband

När du är i en överlevnad situationen, räknas varje sekund. Detta blaze bar paracord armband syftar till att snabbt distribuera. Hur snabbt du frågar? Under 20 sekunder! Det är en av de bättre väver jag hittade för överlevnad ändamål, eftersom du kan...

2 färg Paracord armband (självstudie)

Steg 1: leveranser Du behöver 2 färg paracords din välja och ett spänneSteg 2: Efter att du har valt 2 färgerna jag skär mig på 5ft bara för att få en säker längdSteg 3: Ta en av färgerna och dra kärnan (insidan strandar) av paracord ut bara lite och...

Ändlösa Paracord armband

jag letade på nätet och hittade massor av paracord armband som har spännen i så du kan ta bort. Enligt min erfarenhet en gång jag vanligtvis behöver det har jag glömt det så jag kom med denna design som inte behöver tas bort. Paracord är lika stark n...

Paracord armband

levererar: paracord, spänne, lättareSteg 1: Koppla spänne loop paracord runt spänneSteg 2: Dimensionering armbandet Detta steg är för sizibg armbandet till handledenSteg 3: Cobra Knut eller väva Detta är Knut du kommer att använda till göra din parac...

Justerbar Paracord armband

Detta är en justerbar paracord armband som du glida på över handen och dra sedan åt. Min son lärde sig hur man knyter solomon Knut armband för en tid sedan med hjälp av sida spänne klipp. Men när klippet brist på slog han hade att anpassa. Detta är v...

Medvetenhet-symbolen på paracord armband

du behöver vass tång, om du bränner ändarna av paracord först. En cobra väva paracord armband. Det sista du behöver är en rosa paracord.Steg 1: Alla instruktioner är på bilderna.Steg 2: Du är nu klar. Njuta av....

Svart Mamba Paracord armband

AKA Cobra-over-Fishtail Paracord armbandSteg 1: Först måste du skapa en fishtail armband, jag använde Paravival's design och jag kredit honom med design. Här är länken: ALLSTEPSSteg 2: leveranser Behöver du ca 15 fot av paracord, fishtail armband (so...

DIY Paracord armband med en magnetisk spänne

Ibland är det skönt att ha ett paracord armband med en buckel som är smal å ena sidan och mycket snabb och tyst att öppna å den andra. Du kan till exempel lagra mer paracord än med en normal buckel.Här kommer jag visa dig ett enkelt sätt att bygga en...

Flatline Paracord armband

Hur man gör en Flatline Paracord armband. En Flatline Paracord armband är Cobra fläta med en bit Paracord med center strängar tagit ut, flätat in i toppen av Paracord armband. Du behöver ca 12 fot paracord, ett paracord spänne och en fot av paracord...

Nautiska paracord armband

Idag har presentera jag den nautiska paracord armbandet. VIKTIGT blöt alla paracord i vatten över natten så låt det torka eftersom paracord krymper i vatten och med den krympande redan färdiga, måtten är mer exakt.Steg 1: Material som behövs 4-5 fot...

DIY justerbar Paracord armband

Ett paracord armband är ett bra tillbehör för användning i överlevnad situationer och för vardagsbruk. I detta Instructable, får du lära dig att göra din egen justerbar paracord armband.Steg 1: mätningarBörja med att mäta omkretsen på din handled. De...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...

Snow Tiger Paracord armband

märker jag att det inte fanns någon instructables som handlade om en väva så här, så jag gjorde lite mixtrande med lite sladd och hittade denna awesome nya väva.Steg 1: Samla material 15 ft av ParacordspännesaxljusaretångJigg (valfritt)Steg 2: Skapa...

Steg för steg justerbar Paracord armband

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en justerbar paracord armband. Jag fick idén att göra det justerbara när mina föräldrar fick mig en justerbar armband från New York. Jag har aldrig sett en instructable på hur man gör detta ännu, s...

Den Fallout överlevande: Kärnkraft och EMP redo Paracord armband - anti strålning tablett, vattenrening, multiverktyg, kolfiber gasmask

bygga ett Paracord armband som kommer att förbereda dig för en kärnvapenattack, kraftverk härdsmälta och EMP med allra nödvändigaste mot strålning redo remmen. Improvisera en gasmask med medföljande kolfiber, bygga en Faradays bur för att skydda din...

Tema Paracord armband

Min mamma är en enorm Flyers fan och bad om ett flygblad armband, så jag bestämde mig att skriva detta som ett Instructable. Du kan enkelt använda olika färger för att skapa ditt eget tema armband!Svart och lila färgerna var för ett college hockeylag...

Survival Kit inuti A Paracord armband

snälla rösta på mig i paracord contest!När man sätter ihop en survival kit är det viktigt att få allt du behöver, men på samma gång du vill resa lätt och inte göra för mycket. Detta paracord armband kan bär många av de saker du kan behöva i en överle...