Cola flaska eld facklaSe Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Cola flaska lampa/ficklampa

vad behöver jag?Du behöver: en Cola flaska (plast), sax, en whiteboard markör, en bit tyg, en fackla, PVA lim och papper!Steg 1: Skär din flaska i hälften! Med sax, klippa din flaska i hälften.Steg 2: dekorera! Rita något på nederkant halvan av flask...

Golf bollar i en Cola flaska

Sätta några golfbollar inuti en Cola flaska!Detta är en förbryllande visuellt objekt och en snygg konversation bit som jag gjort bara för skojs skull. Det skulle göra en stor gåva för Coca-Cola och/eller golf älskare i ditt liv... eller för någon som...

Coca Cola flaska choklad kaka

Hej killar, detta är ett roligt recept på hur man gör en Coca Cola flaska choklad kaka. Kaka recept använder Coca Cola för att göra det riktigt fuktig och yummy. Det blir ett fantastiskt mottagande från vuxna och barn både!Kolla in videon till hur ma...

Hur man gör enorma jätte Gummy Coca Cola flaska (recept)

Ingredienser:2 liters Cola flaska12-Pack gelatin (den jag hade kom 4 i rutan).Jag använde 10 packe och min Cola flaska kom ut som jello. Så använd 12 förpackningar istället för 10.Och följ sedan instruktionerna i videon!...

Naturliga Cola flaska Trumpet

Inspirerad av viral video av killen spelar en Cola flaska.Material:1/2 i rör med en längd av 8 fot (tonarten C) eller mindre (E-dur, D, etc.)Trumpet munstycke (jag 3d tryckt mine)Tratt2 kull flaska Cola eller annan dryckElektriska eller tejpFärgVerkt...

Coca Cola flaska ljus

detta projekt var för min nivå, vilket jag gjorde i år.Enkelt uttryckt är det en coca cola flaska fylld med färgat vatten, med band ledde att lysa upp. : PFlaskorna är alla sammankopplade och kan tas loss vilket innebär att du kan ha flera flaskor ti...

Cola flaska behållare

en söt förpackning från antingen en 5 mL eller 1mL koks plastflaska. Som en bonus gör det ett mycket tillfredsställande kick när öppnas och stängs.Jag kan inte minnas vem var lärare detta vid konventet Origami USA ett par år tillbaka (2006? 2007?), m...

Hur man gör en Kyckling matare från en Cola flaska

Att välja min flock, beslöt jag att ta upp många olika kycklingar och plocka min flock från partiet enligt temperament. Jag har några unghöns och några unga kycklingar som inte borde men samman. Jag behövde en ny feeder men ville inte betala för en a...

DIY Cola flaska vas

här är en annan enkel men vacker projekt. Dessa vaser är skitsnygg när höll mot ett fönster och när ljuset faller igenom dem på fönsterbrädan att göra färgglada mönster!För att göra detta vas, behöver du...Ett glas Cola flaska.Genomskinligt glas färg...

Hur man gör en öl flaska tiki fackla

Du behöver din favorit öl flaska eller andra flaska, tiki fackla wick, jute garn, tiki bränsle, polack bambu och en tändare. Du kan också använda den som en bordsskiva fackla och utelämna bambu pole och jute garn....

Coca Cola flaska nattlampa.

Beslutat att göra en LED-nattlampa ur en rund Cola flaska. Jag fick en idé innan jag såg den andra instructable av lambsb, men jag märkte att han använt en ficklampa glödlampa istället för en LED, så jag tänkte jag skulle gå vidare med detta.Steg 1:...

Jack Daniels brännare (inspirerad av tjesse's glas flaska Tiki fackla)

jag har en stor husbil som används mest av året. Flugor och myggans är ett vanligt skadedjur så jag har letat ett tag efter någon form av Citronella brännare för att hålla dem borta. När han såg tjesse's "glas flaska Tiki fackla", var jag genast...

Cola flaska dekorativa ljus

detta är min första Instructable jag ville skapa något enkelt men ändå intressant. Jag snubblade över dessa "Holiday 2008" koks flaskor och mitt projekt var född. Detta projekt använder också återvunnet delar. Detta skulle göra ett bra projekt a...

Cola flaska Sputnik lampa

Steg 1: Samla dina flaskor Du behöver 12 glas Cola flaskor för detta Instructable, så få dricka.Behöver du även:Zip bandLaserskärareSvart akryl 3mmFairy ljusLimpistolSteg 2: Avfyra laserkanonen Med lämplig programvara dra ut 12 femhörningar, dessa be...

Cola flaska oljelampa

detta är min första instructable. Jag köpte en förpackning med 1899 stil coke-flaskor från butiken och bestämde sig för att återvinna de 6 flaskorna i bättre saker istället för att bara placera dem i papperskorgen på vägen.Min första flaska har blivi...

Eld fackla

Hej! Så detta är min första Instructable. Jag ville göra något speciellt för min första, så jag beslöt att göra detta.Jag ska försöka göra andra Instuctables som Legos, vapen, Cool projekt och random saker.Tja, går här vi.Steg 1: materialSå hade jag...

Öl flaska eld lampa

druckit?Lite mörka?Kanske är det dags att städa upp, göra återvinningen, öppna gardiner, eller i stället du kan göra några trevliga öl flaska lampor och säga att det är en ny trend, om din plats är en grop då materialet blir mindre sedan några fötter...

Arduino & Neopixel Cola flaska Party ljus

Så min son Doon fläckar en väldigt cool part ljus gjorda av gamla Cola flaskor och sentimental inälvsprodukter av Glow Sticks, och frågar om vi kan göra en för hans kommande School tentor är över Blowout PartAYYY!!! Jag säga säkert, men skulle du int...

Cola flaska vertikala etsning Tank

inte säker på om vertikala etsning är för dig? Försök den ute! Gör en liten skala, som pytteformat, täta etch tank i ca 10 minuter, med 2 saker du redan har liggande: ett DVD-fodral och en 2L flaska.Steg 1: ReservdelslistaVad du behöver:saxDVD-fodral...