Colossal Cave Adventure nörd-lepointbehöver en nostalgisk handgjorda present till den åldrande nörden i ditt liv, någon som kanske har loggat många timmar på sin Apple IIe redan på tidigt 80-tal? Här är ett enkelt litet projekt du kan slå ut snabbare än du kan säga "xyzzy."

Jag fick allt jag behövde för detta projekt på Michaels:

  • svart cross stitch tyg
  • broderi floss - DMC fluorescerande effekter E990
  • liten ram

Jag hade redan:

  • broderi nål
  • broderi hoop
  • sax
Se Steg
Relaterade Ämnen

Batch-inloggningssystem

Detta är mitt första inlägg men är en stor uppsättning filer. några av mina saker är original och andra jag använt från användare från den här webbplatsen. Om du hittar en bekant sträng parti kodning och du vet vem den tillhör, låt mig veta. Jag vill...

Daryl Hannah Cave Bear

1986 filmen klanen av Cave Bear handlade om det vackra Daryl Hannah, som hade hennes ansikte målat för filmaffisch. Nu visar här jag dig hur man återskapa denna mystiska, tribal inspirerat pjäs för din nästa indiska kostym!Steg 1: Titta på VideoHär ä...

Adventure Time! Göra en Ice King mask!

Mina barn gick som Finn och Jake för Halloween, så i linje med tidens äventyr tema, min man och jag gick som Ice kungen och prinsessan Bubblegum. Klicka igenom stegen för en bonus enkel prinsessan Bubblegum tutorial.Steg 1: Google "Adventure Time is...

Adventure Time Fan Test

Detta är ett test för äventyr tid fans i alla åldrar. Du kan göra detta i huvudet eller i kommentarerna. Här går vi.Steg 1: Testet. 1. har du över 100 dollar värt av äventyr tid merchandise?2. har du som en miljon papper vikvägg?3. har du ett svärd p...

CD-spindel akvarium Cave

akvarium cave görs med hjälp av en CD spindel med stenar bifogas.Detta är min första Instructable och hoppas jag gjorde ok.Steg 1: Vad du behöverDu behöver:Tomma CD spindel (vilken storlek du vill ha). Jag använde en från en 50 räknas.Akvarium säker...

Adventure Time! Finn kostym! Ryggsäck (funktionell, med blixtlås öppning) + hatt.

Mina barn älskar äventyr tid. De beslutade att de ville vara Finn och Jake för Halloween. Tecknat är ganska ny och du inte kan hitta några äventyr tid grejer i butiker så jag var tvungen att göra sina kostymer från grunden. Här är vad jag kom med för...

Adventure Time! Gör Jake!

Mina barn älskar äventyr tid. De beslutade att de ville vara Finn och Jake för Halloween. Tecknat är ganska ny och du inte kan hitta några äventyr tid grejer i butiker så jag var tvungen att göra sina kostymer från grunden. Här är vad jag kom med til...

Adventure Time's BMO: GBC Mod replika

"It's Adventure Time,Kom igen, ta dina vännerVi ska gå till mycket fjärran länderMed Jake hunden och Finn mänskligaRoligt tar slut aldrig är det äventyr tid!"Hej Instructabrarians, vad är klockan?... Äventyr tid!Gott folk, jag frickin' älskar de...

Adventure Time: Animerade tovade BMO

Slammacow Instructabrarians! Tid för ett annat matematiska äventyr tidsprojekt! Ända sedan jag byggde min första BMO Gameboy fall mod tillbaka i 2011, det har varit en absolut spänningen! Min första stora elektroniska projekt, det har sedan dess vari...

Gadget reparation Man Cave

så detta är min oavslutade skjul/verkstad/Man Cave... Jag har regelbundet läst några av dina instruera kan ett tag som jag har behövt ta bort mina verktyg och delar från sitt ursprungliga hem. (mina döttrar sovrum) Så jag byggde ett skjul! Vinna. vin...

DIY manen Cave (för mitten/hög Schoolers)

Jag ska visa dig hur man bygger en enkel man grotta. Detta Instructable kommer att visa dig hur man bygger en AWESOME tillhåll som är lätt, relativt snabbt, och viktigast... KOSTNADSEFFEKTIVT. Denna handledning kommer att passa de flesta tonåringar b...

How To Make Man Cave Signs

Varje kille behöver man cave tecken inte de? Jag har sett metallen tryckt sådana, av vilka några gå för ganska rejäl priser! Jag undrade hur effektiv målade tecken, på trä utseende. Därav detta instructable. Fick äntligen runt för att ge det ett skot...

Man Cave

detta är en Man Cave layout som har allt du behöver. Detta rum inkluderar ett biljardbord, ett kök med w / en liten bar, 2 platt-TV upphängda på väggarna, många sittplatser för vänner att njuta av ett besök, och mer! Det finns också en halv bad off v...

LDC Arctic Adventure snöflinga/Star Tie Dye Bandana

Jag slutade nyligen en bra vecka som ledare för Junior 7 på Girl Scouts Lilburn Day Camp Arctic Adventure. Min favorit aktivitet i veckan var lärare min campare till tie-dye snöflinga bandanas.Jag tänkte hur man knyter bandanas efter att göra 6-pekat...

Sonic Adventure 2: Rymden koloni ARK

som utlovat, här är rymden koloni ARK från Sonic Adventure 2 och SA2 strid.Nu kan du bygga din egen K'nex rymden koloni ARK!SC ARK ingår:Bränning Eclipse kanon!Rund (ish, se kommentarer till mer i detalj) skal!Ögon och Extentions!Andra modeller Avail...

Man Cave förlängningssladd

Jag hade en bit av 3/8 fanerad plywood och denna gamla 1967 Ford Falcon svans ljus och sidan markör namn från den allra första bilen där jag lärde mig att köra. Bilen fick uppgick till lite tog jag ljuset och namn av bara för att få min första bildel...

Hur man kan "Hacka" Adventure Quest

Adventure Quest är mitt favorit spel på internet, och i denna guide kommer jag visa dig hur att vinna kanten.För detta behöver du:Cheat Engine 5.5Flash Player 7Steg 1: Logga in Logga in på AQ och sedan gå till kämpa mot monster, eftersom detta är det...

SMS aktiverade Man Cave tecken och musik ljuslåda

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com).SMS aktiverade Man Cave tecken och musik ljuslåda. Du kan uppdatera tecken genom båda min Android applikationer länkade nedan i d...

Pan'ku Box (Jackie Chan Adventures)

Med alla rekvisita av Jackie Chan äventyr på mitt konto har jag till skapa den här.Detta är den Pan'ku rutan från Jackie Chan Adventures TV-show"Rutan Pan'ku är en magisk objekt, smidda av bra magin i de åtta odödliga, som har förmågan att öppna myst...