Conehead Zombie kostym (Plants vs Zombies)min sex år gammal, som mest små pojkar, älskar TV-spel. Ett av de spel som han gillar att spela på datorn är Plants vs Zombies, där du sparar ditt hus från en zombie invasion genom att plantera olika sorter av växter i din trädgård. Så denna zombie kostym är av en viss zombie från det spelet (kon-head zombie), men naturligtvis kan ändras för att fungera för någon generisk zombie.

Dessa instruktioner förutsätter kostym är för ett barn, men detta kan ändras ganska lätt för en vuxen (en vuxen skulle antagligen behöva skapa sina egna ben-leggings, eftersom jag gissar att de inte skulle ha den allestädes närvarande skelett pyjamas!)

Det är en super lätt dräkt - ingen sömnad, bara en körning till din lokala sparsamhet butik om du inte har leveranser å!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Växter Vs Zombies kostym

min son ville vara en conehead zombie för halloween. Vi beslutar att göra en mask och köpa kläder. Zombie händerna köptes från spirithalloween.Steg 1: Papper Mache Vi började med en childs quad hjälm och bildade hönsnät ovanpå för att få formen zombi...

Växter vs Zombies kostymer

denna Halloween min son Peter gick som en Threepeater från spelet Plants vs Zombies med en kostym som jag gjorde med min fru Terri. Hans ärt skyttar sköt små gröna bollar och han samlade in godis i en plantern vi gjort, med integrerat ljus att se i m...

Plants vs Zombies

Mina pojkar älskar att spela "plants vs zombies" TV-spelet så jag bestämde mig att göra sina kostymer.För Zombie: jag papper mached en 12" ballong och fogades med hjälp av tidningen och maskeringstejp. Jag målade med akrylfärg och skära ut...

Lätt "inga Sew" mjuk Minecraft Zombie kostym.

Detta är ett snabbt och enkelt projekt som kommer att ta cirka 3 timmar eller mindre för att slutföra beroende på hur detaljerad du vill göra det.Vi köpte ½" tjock grön klädsel skummet från Jo-Anns tyg & hantverk för $11 en gård. Använd en Jo-Ann...

LEGO minifigur Zombie kostym

Kolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrandMin son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsam...

Bygga en växter Vs Zombies Planter

jag hade denna gamla Nintendo GameCube som tog upp något utrymme inne i min garderob så jag bestämde mig att antingen kasta det eller använda den för något. Inte vill slösa något gick jag med det senare. Det kom ut ganska häftigt, om jag säger så sjä...

Hemgjord Zombie Halloween kostym

Jag gjorde denna zombie kostym alla av mig själv! Det är faktiskt ganska bra för en 12 år gammal. Jag slet upp några gamla kläder och målade dem med röd färg och röda livsmedel färg blandas med vatten. Det gjorde det ser riktigt cool och verkliga. Ja...

Hur man gör en Zombie kostym

A roligt och lätt sätt att göra en bra Zombie kostym ser ut som du är en zombie till!Steg 1: Steg 1 Första: steg; MakeupFå Zombie Makeup du kan vanligtvis hitta smink på Walmart nära till Halloween kanske du också vill få ärr makeup du kan också hitt...

Zombie kostym

detta var en kostym som jag kastade ihop för DragonCon 2011. Med hjälp av SmoothOn Dragon Skin och sparsamhet butik kläder satte jag ihop jag skulle säga en ganska övertygande zombie kostym.Steg 1: Stryofoam jag började projektet med styrofoam huvud...

Zombie jägare kostym

i detta instructable jag ska göra en snabb billigt zombie jägare kostym. Du kan använda min minigun prop eller något vapen för att förstora.Steg 1: material Vad du behöver:svart tröjasvarta byxorsvarta stövlarsvart bältetrenchcoat (jag köpte en cowbo...

Zombie brud kostym

Jag bestämde mig att vara en zombie i år för Halloween. Jag åkte till party stad och hittade en zombie brud kostym att jag gillade men det gick super liten och det var kliande. Dessutom, var kostym $50. Jag bestämde mig att gå till en sparsamhet buti...

Zombie Lego minifigur kostym

kolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrandMin son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsam...

Zombie kostym i 90 minuter

jag hade planerat på att vara en zombie i år för Halloween ända sedan titta Resident Evil 3 och blir besatt av zombies i allmänhet. Men var måndagen före Halloween, jag överrumplas, för jag trodde att Halloween var följande vecka. Så gjorde jag hasti...

Plants vs. Zombies: Amigurumi trädgård olika Zombie

denna amigurumi "Trädgård olika Zombie" från Plants vs. Zombies gjordes utifrån pojke mönster i boken Complete Idiot's Guide till Amigurumi, med ändringar av huvud, ben och kläder. Huvudet har justeras till konto för gapande mun och utstående ög...

Hur man bygger en LEGO Yeti från Plants vs Zombies

Gott Nytt År! Bäst är YETI komma :)Om du spelar spelet "Plants Vs Zombies" på din iPad eller telefon kan du njuta av denna roliga handledning om hur man bygger en LEGO Yeti. Yeti, även känd som den avskyvärda snögubben, visas i spelet då och då....

Halloween Zombie kostym!

Detta är våra Zombie kostym... det är ganska enkelt men skrämmande!Du kan använda detta på Halloween eller en fest!Hoppas du njuter och glöm inte att rösta och kommentera för oss!!! :)...

3 kostymer: Bridesmaids, Zombie brud och Carrie

här är min spin på filmen Bridemaids, Zombie brud med en full makeup tutorial, och den klassiska skräcken filmen Carrie....

Zombie jägare kostym (så lätt en zombie kunde göra det!)

Min fästman och jag bestämde att vi ville klä ut sig till Zombie jägare i år för Halloween. Förmodligen eftersom vi hade nyligen en Left for Dead 2 vurm. Jag lyckades dra ihop båda våra dräkter för under $10! Jag använde många saker jag redan hade så...

Zombie protetiska göra upp FX & kostym

lära sig att tillämpa en zombie protetiska, användning utgör fx tekniker och nöd costuming för att skapa en bloddrypande och störande effekt med Nimba skapelser apparater och material från buyandapply.com...