Cool fiskben flaskhållareJag gjorde riktigt cool '' allvar trotsar '' flaska hållare i en form av fisk-skelett. Kolla upp det!

Videolänk är här: Fisk ben flaskhållare (genom att klicka, det öppnas i en ny flik)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vatten flaskhållare (WCOA)

IntroduktionHar du någonsin glömt att ta din vattenflaska när du gick vandring, backpacking eller promenader? Har du glömt du vattenflaska och är går att arbeta på ett tak, stege, byggnadsställningar? Om du har då måste du sluta på en butik för att k...

Upp och ner flaskhållare

Detta är den upp och ner vin flaskhållare. Detta fungerar även för champagne flaskor också. Detta är fäst på väggen och flaskan är placerat på den upp och ner. Detta är väl bygga och ser cool på väggen. Det är också ett conveint sätt att lagra en fla...

DIY 0$ cykel flaska & flaskhållare

Hej alla! Denna gång vill jag dela hur jag gjorde flaskhållare & flaska för min cykel. Jag saknade verkligen denna enheter och jag ville inte köpa dem. Så, jag bestämde mig att göra det själv. Nu är jag nöjd med resultatet.Här är några fördelar:Flask...

Coathanger vatten flaskhållare cykel

är du riktigt billigt som mig? Inte har råd med $9 för en vatten flaskhållare? Sedan göra detta, av en coathanger.Du behöver.(1) coathangernågra olika skruvar och brickor2 tång (jag använde tång och kanal lås, precis vad jag hade nära mitt skrivbord....

Bälte-baserade vatten flaskhållare

gjord av denim rester från min mamma hemming min lillebror byxa manschetter. Mycket enkelt, men svårigheten beror på vilket material du använder. Det kan vara enklare att använda en byxbenet, men vi hade inte en liggandes eller något.Läs alla steg in...

Duct tape vatten flaskhållare

detta är en vatten flaskhållare gjord av cirka 2 meter silvertejp. Den har 2 handtag för enkel användning, en är en axelrem och den andra är en mindre handtag. Vattenflaskan faller inte om det tippas upp och ner, så den sitter fast med silvertejp. De...

En annan 0$ cykel flaskhållare, pipe baserat

Du vill inte ge bort surt förvärvade pengar för en cykel flaskhållare och inte överväga andra metoder vara styv, tålig eller multifunktionella nog? (dvs. tråd + svetsning eller coathanger)Då kan min pipa-baserad lösning vara värt en titt.Vad jag gill...

Flatpack rött vin flaskhållare

I detta instructable, jag kommer att förklara och visa dig hur man gör egna moderna vin flaskhållare av isolerad kopparkabel. Det är tänkt att presentera din flaska rött vin på bordet för gäster eller din partner för middagar.Den ersätter de välkända...

Upcycle det! Plast dragkedja ändra flaskhållare

gör en plastflaska dragkedja förändring innehavaren använder vardagliga hushållsartiklar! Istället för att kasta dessa plastflaskor i papperskorgen, använda dem för att göra en förändring innehavare! Lätta deponier, göra något nyttigt och vara konstn...

Nya Storable från Six-Pack flaskhållare

i år har jag sparat mina stickor i en frys och medelstora plastpåse. Funktionella, är det visserligen fult och knappast stoff av mina organisatoriska drömmar.Syftar till att leva upp till min CheapChicCrafts handtag, skurat jag min lägenhet för en åt...

Vatten flaskhållare

söker ett praktiskt sätt att bära din vattenflaska och hålla din dryck kall? Använda din tyg skrotar detta vatten flaskhållare.Steg 1: Mätning för mönster Mäta flaska höjd och bredd med måttband.Lägg till 1" mätningar. Exempel om flaska mäter 9' runt...

DIY schampo flaskhållare

DIY schampo flaskhållare. Jag visade redan sequencially i första bilden. På först ta en begagnad schampo bottle.clean grundligt med vatten och skär den i hälften. Nu måste du klippa några bitar av tidningen och magazine.you kan använda klistermärken....

Gummi flaskhållare

I kompatibel kommer jag visa dig hur man gör en snabb vatten flaskhållare. Detta bara tar ca 5 minuter för att slutföra och fungerar mycket bra. Jag gjorde designen och den rymmer cirka 6-7 kg vilket är mycket mer än den standard vattenflaskan. Så at...

Racingtävling Workshop flaskhållare

Jag jobbar mycket i min verkstad och från tid till jag vill ha en drink. När jag bara placera min bootle till exempel vid bordet är det ofta i vägen. Thats varför jag trodde att jag bara kunde limma den för taket. Jag blev förvånad över hur bra det f...

Utrustas läder Grolsch flaskhållare

Jag beslöt att göra en remix av "DIY glas vattenflaska"med Culturespy ().Jag är en öl-älskare, och ville hitta ett sätt att ta mitt hem brygger med mig när jag umgås med vänner... men jag ville göra något personligt också. Med min 100% hand utru...

Gör en vacker läder Unicorn vatten flaskhållare

Jag kommer att visa hur man gör en söt vatten flaskhållare som kan hänga från ett bälte. Flaskan visas är glas, men vanliga plast sådana passar också.Steg 1: Material och verktyg Material:Tandy Eco Flo målar (turkos, vit, gul, röd, svart)3-4oz vegtan...

"Flytande" kedjan vin flaskhållare

jag hatar att köpa saker när jag kan göra dem själv. En familjemedlem ville en vinflaska hållare som detta, och jag såg en möjlighet att göra något coolt och förbättra mina kunskaper i svetsning. Jag gillar riktigt tanken bakom detta slags flaskhålla...

Flytande vin flaskhållare

För en enkel trä arbetar projektet vara detta trä bra. Jag hade några extra trä liggandes så jag bestämde mig att göra några av dem på samma gång. De är bra för presenter också. Jag använde en trä brännare och lagt några mönster till gruvan. En 45 gr...

Tidningen röret vin flaskhållare

om du känner att väva med varmvalsade tidningen att göra korgar kan vara alltför mycket för du, överväga att använda rullade tidningen rören i en enklare metod att skapa heminredning tillbehör. I detta projekt du rulla tidningen rör för att skapa en...