Copycat El Rancho Viejo stekt Ice Creamförsta gången jag hade smakat stekt glass var på El Ranch Viejo ett familjeägt restaurang i Washington State. Jag frågade ägaren hur de gjordes och detta recept är nära vad han hade förklarat för mig och är nära vad mexikanska restauranger serverar. Jag ändra receptet lite eftersom dessa frysta godsaker inte låna bilder mycket fint och istället för kanel tortilla strips, jag gjorde tortilla skålar och pinnar. Jag lägga inte pålägg. Detta gjorde det mycket lättare att få bra bilder. Han tjänade hans med honung kanel och tortilla strips, men vi gör dem med vad toppning som vi har på handen. De är mycket bra med karamell! Fullfölja och låt oss göra lite friterad glass!

Detta är en post för copycat tävling och om du tror att det är värt din röst tack på förhand!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Djupa stekt Ice Cream

Im ganska säker på att djupa stekt Ice Cream är den 8: e underverk i världen. Och den faktiska fritösen själv är den 9: e. Bredvid bacon är djupa stekt glass den enda anledningen att min pojkvän pinnar runt. Jag ber honom att göra alla möjliga house...

Djupa stekt Ice Cream Pie

jag älskar djupa stekt glass, men jag vill verkligen inte att ta sig tid att göra det. När jag jobbade på min college cafeteria, en av kockarna, godis, visade mig hur hon gjorde lätt (icke friterade) friterad glass och jag har tagit den idén och anpa...

Hur man gör stekt Ice cream

en dag min äldre kusin kom till vårt hus och började prata om honom äta friterad glass. Först tänkte jag hur är detta möjligt, men jag sökte upp och fick reda på vad är bakom den. Jag slutade göra några stekt glass och mannen de är så bra.Steg 1: mat...

Stekt Ice Cream

den mest enkla dessert du kan tänka dig... En kombination av varm och kall... Deliciose!!Steg 1: leverera 1. bröd2. glass av ditt val - jag använder choklad glass3. mögel - Jag använder solsidan upp ägg mögel eller någon mögel som du harSteg 2: förbe...

Banana Bourbon Ice Cream Sandwich

Gör dig redo för nästa nivå efterrätten; denna bar är långt ifrån glass smörgåsar vi växte upp med.Boozy banan glass mellan macaroon-style cookies av rostad kokos, alla belagda i en rik mörk choklad skal... visst detta ta en stund att göra, men det ä...

Baked Alaska Ice cream Pie (3,14 lager med hallon glass!)

Jag velat alltid åka till Alaska för aurora. Men jag fick aldrig chansen för det...Men hey, åtminstone låt oss resa med våra tungor först med detta bakade Alaska Ice cream Pie så att vi kan sätta aurora på våra middagsbord!Du kan göra en super lätt v...

Cleverly "Naughty" Gay Pride Parade "Ice Cream Truck"

Detta är en annan inträde i SHOPBOT tävlingen. Jag är del av en mycket liten grupp av vänner, artister och kreativa ingenjörer som ständigt drömmer upp roliga idéer till projekt. Vi har turen att hitta finansiering för många av dem. Vi användas också...

Woodturning-Ice Cream Scoop

w jag använde spectraply trä för detta projekt. Spectraply är en riktigt cool plywood eftersom den har en massa lager av olika färgade woods. Så när du slår på den får du en riktigt cool effekt. Jag använde trä floden glass skopa kit som du kan köpa...

Soda Jerk Chocolate Ice Cream Soda

är du sugen på en glass salong favorit? Någonsin försökt en ice cream soda? Jag brukade göra en miljon av dessa när jag jobbade på en gamla gammaldags glassbar. De är snabbt och lätt att piska upp. Plus att de ser imponerande. Vill du smaka yumminess...

Cookie Ice Cream Sandwich

Cookie glass smörgåsar är min favorit fryst glass behandla, men de kan bli så dyrt. Jag hittade ett enkelt sätt att göra en perfekt personlig cookie glass smörgås med cookies eller glass du vill!* Detta är min billiga alternativ till Ice Cream Sandwi...

Ice Cream Tub fröplanta fack

detta är en riktigt enkel fröplanta bricka gjord av en gammal glass badkar (plast).Om du lämnar ut dräneringshål - gör det också en ganska bra vattenskål för en sällskapsdjur.Med vissa MakeDo fastners - skulle det vara ännu enklare eftersom du kan el...

Cookie Ice Cream Pie

detta är en läcker blandning av både glass och kakor! Gjorde helt enkelt genom att vända upp och ned på en muffin tenn och baka cookies över den och sedan skotta i glass att göra en god glass paj med den största skalet någonsin.Material som behövs:di...

Triple-Chocolate-Potato-Chip-Ice-Cream-Cookie smörgåsar!

Med sommarvärmen sparka i, en bra fryst behandla något ofta söks efter. Många leverantörer gör sitt bästa för att mätta av dämpningen av en kall dessert på en varm dag: glass lastbil mannens superhjälte dyker, en whosawhatsa super antioxidant smoothi...

Ice Cream Cup Cakes

körsbär, grädde, choklad, kakor, glass och glass strutar alla mosade i en läcker dessert - vad kan vara bättre? Denna kreativa behandla är kul att göra och ännu roligare att äta! Här är mitt recept...Steg 1: Vad du behöver Ingredienser:-Cupcake mix:1...

Ice Cream Chili Baguette

Alla måste ha hört glass bröd nu. Det är nog det enklaste brödet att göra; även nr knåda brödet är inte så enkelt. Detta kräver 3 ingredienser... Det är det!Steg 1: ingredienser 1 kopp Ice Cream-mjuk * använda någon form du gillar, jag föredrar vanil...

Hur man gör Vegan banan jordnötssmör Ice Cream | Endast 2 ingredienser

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Vegan-Banana-Ice-CreamSommaren och glass gå bara perfekt tillsammans. Om du är i behov en quick recept, är här perfektion. Vegansk glass tar endast 2 minuter att göra och kräver endast...

Ice cream pie

Ice cream pie är super lätt att montera - och bäst av allt, kan du göra det i valfri smak du gillar! Denna gång jag använder vanilj glass med blåbär och citron zest, men jag vill verkligen göra kaffe glass med nötter och choklad chips. Eller jordgubb...

Ice Cream dyker

Slutligen, du också kan njuta av glass på en pinne! Dessa små karameller är perfekt storlek snack, och de finns i varje enskild smak du gillar. Slå sommarvärmen med glass dyker!Steg 1: ingredienserDu måste skaffa sig följande:Ice Cream eller andra fr...

Mango pistage Kulfi / Ice cream inuti A Real Mango

När sommaren börjar, vill vi alla ha något kylning. Så jag gör min mans favorit Mango pistage Kulfi / Ice cream. Hoppas ni gillar den.Kulfi är en fryst mejeri dessert från Indien eller en traditionell indisk glass. Dess mycket friska som dess gjord a...