Cornbread muffins med honung glasyr
Rik och fuktig cornbread muffins med stuvad majs och toppad med en god glasyr tillverkad av honung, smör och strösocker. En fantastisk smak kombination, och lätt att göra också!

Ingredienser:

Cornbread muffins

(1) 14,75 ounce kan stuvad majs
1 och 1/4 dl majsmjöl
3/4 kopp gräddfil
1/2 dl mjöl
1/3 cup socker
1/4 dl vispgrädde (flytande, inte färdiga sorten)
4 msk smör
2 och 1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk Salt
1/4 tsk vaniljextrakt

Honung glasyr

1 och 1/2 Cups florsocker socker
1 kopp smör, mjukt
1/2 dl honung

Se Steg
Relaterade Ämnen

Blåbär citron muffins med honung buttercream

Jag har alltid varit ett stort fan av cupcake-långt innan de blev hip och dyrt (jag menar verkligen, jag har sett några av dessa fancy shmancy cupcake platser hawk sina varor för $4.00 en cupcake. $4.00 människor! För kaka som passar i din handflata!...

Citron-lavendel Cupcakes med honung glasyr & Cream Puff bin

Jag blev inspirerad att skapa dessa cupcakes på grund av våren och "Tillverkad av bin" Instructables konkurrensen. Detta är lavendel cupcakes fyllda med lemon curd och frostat med en honung cream cheese glasyr. Jag är inte van att laga mat med k...

Honung koriander vitlök Cornbread Muffins med citron-Lime färskost sprida

så efter läsa om utmaningen jag höll funderar de 3 viktigaste ingredienserna. Då slog det mig kornbröd! Jag älskar en välsmakande kornbröd muffin så varför inte försöka slänga upp den genomsnittliga kornbröd muffin.Steg 1: Ingredienser och utrustning...

Mini gul muffins med Jam glasyr

Vem älskar inte en tröstande MINI gul cupcake? Denna gång, med en twist!Steg 1: ingredienser-1-1/4 koppar allrengöringsmedel mjöl-1/2 tsk bakpulver-1 tsk bakpulver-1/2 tsk salt-3/4 kopp vit, granulerad socker-2 ägg-1 tsk vaniljextrakt-1/2 dl raps-ell...

Prägla choc chip muffins med pepparmynta glasyr

inspirerad av en av mina all time favorit glass smaker, hur kunde dessa cupcakes vara en dålig idé. Nästa gång du vill ha en barndom behandla ska du definitivt prova detta. Jag ville använda Junior myntverk men inte kunde enkelt få tag på dem så ersä...

Sockerkulör fyllda kladdiga choklad cupcakes med choklad glasyr och bacon bitar

jag fick en idé i mitt sinne ett tag. Jag älskar dessa choklad täckt karameller med havssalt, bacon går bra med choklad (jag menar, vad går inte med bacon?) och jag älskar att göra cupcakes så jag kom med idén att kombinera allt detta i en awesome re...

Orange Juice Muffins med apelsin honung grädde (gluten/korn/nut gratis)

Apelsinjuice Muffins6 ägg1/2 dl kokos mjöl1/4 kopp smält smör1/4 dl honung1/4 kopp färsk pressad apelsinjuice2 msk apelsin zest1 tsk vanilj1 tsk bakpulver1/2 tsk havssaltOrange honung grädde8 oz färskost1/2 kopp smör (1 stick)1/4 dl honung2 msk färsk...

Cornbread Muffins

detta kornbröd recept är stone(ground?) enkelt och jag har gjort det i år. Dessa mini cornbread muffins är bra serveras med grytor, soppor eller bara lite butter'n "honung.Detta kornbröd recept tar cirka 30 minuter totalt att göra, 10 i blandning/pre...

Brynt smör Teacakes med honung kanel ringla

jag skapat dessa små kakor för att visa upp en smak en massa människor kärlek, inklusive mig-brynt smör. Andra ingredienser såsom brunt socker och honung verkligen hjälpa dessa mini tårtor att glänsa. De har en stor smak och är mycket bättre värmde -...

Blueberry muffins med blåbär Cream Cheese Frosting

gör 30 cupcakesDenna cupcake blåbär så slående, människor kommer att ta notis. Den särskilda magiska ingrediensen är frysa torkade blåbär, tillgänglig på hela livsmedel, Trader Joes eller Amazon. Det finns inga artificiella färger eller smaker att gö...

Ekologisk honung-valnöt Cupcakes med honung-vanilj vispgrädde

ekologisk honung-valnöt Cupcakes med honung-Vanilla vispad grädde och choklad Bee garneringJag älskar att göra dessa muffins. Inte bara är de roligt eftersom du får rör lite choklad bin men de är faktiskt friska. Med alla ekologiska ingredienser och...

Kryddig fyrbäddsrum ingefära muffins med ingefära grädde ost grädde

detta recept är klibbig, söt och kryddig och bara vad jag gillar i en ingefära kaka. Det är anpassade från "hur man lagar perfekt ingefära tårta". Ingefära grädde ost är mina egna tillägg och jag finner det tillför en annan kryddig, krämig lager...

Banan valnötter havre Muffins med Philips Airfryer

Detta är en mycket hälsosam fiberrik muffin som kan tjäna som en te gången mellanmål eller efterrätt recept. Det är så enkelt att även barnen kan göra detta och känner verkligen glad att baka muffins. Prova att dekorera dessa muffins med godis eller...

Nutella Chocolate Chip Muffins med en Nutella tryffel centrum

NUTELLA CHOOCLATE CHIP MUFFINS MED NUTELLA TRUFLLE CENTRUMFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://t...

Morot muffins med citron Cream Cheese Frosting

detta recept skapades för påsk 2012. Det var en stor hit! För mer bilder och info om det, kolla in direkt länk här.Morot muffins med citron Cream Cheese Frosting (avkastning 12 muffins)Muffins:3/4 kopp fullkornsvete konditorivaror mjöl/hela vetemjöl1...

Blueberry Muffins med Streusel toppning: A bakning försök

jag inte baka.Jag är inte en stor bagare och för det mesta jag frustrerad med mätning av allt. Bakning är en vetenskap, en mycket god vetenskap och jag försöker att lära som till min dotter som älskar att hjälpa mamma i köket. Vi spendera kvalitetsti...

Blueberry kli Muffins med Streusel toppning

det finns en hel del händer i denna titel eh? Tja, finns det mycket som händer i dessa muffins, alla bra och lätt att göra.Jag känner mig lite gammal när jag berättar för människor min favorit spannmål är russin kli, men det är rejäl, frisk och lite...

Polska äppelpaj (Szarlotka) med honung, nötter och russin

efter att vi gjort Traditionella Szarlotka för två veckor sedan min mamma fick en riktig humör för mer desserter baserade på apple och hon ville göra en äppelpaj. Tack och lov var hon ner med att göra en annan typ av en szarlotka snarare än samma som...

Honung fritters med honung glass

Har roliga matlagning denna underbara behandla!Steg 1: Du behöver200g helfet ricottaost2 ägg6 msk vetemjöl1 msk osaltat smör, smältOlja, deep-fryIcing socker och malen kanel, damm3 msk honung, värmas, för att ringlaHonung mjölk glass 500ml (2 dl)300m...