Cthulhu Air växt CaddyAir växter har så mycket personlighet och är otroligt mångsidig, så jag ville skapa en riktigt kul växt hållare som skulle omfamna dessa naturliga egenskaper. Detta projekt tar mindre än en timme att göra, vilket gör detta till en stor DIY gåva för Lovecraft fläkt eller växt fanatiker på din lista.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En okonventionell öl Caddy

En sak jag har märkt om öl caddies är att de ser mer eller mindre samma; som en mycket snyggare version av klassiska kartong six-pack transportören korsats med en vintage verktygslåda. Som fick mig att undra; finns det verkligen inget annat sätt att...

Arduino kontrollerade Beehive Fumigator / Air Freshener

Inom det relativa kaoset av mina inhemska arrangemang har jag en liten oas i perfekt ordning. En sak som jag kan kalla "organiserade" och "fullt fungerande". En sak jag kan röra och vet att det är tillförlitliga och färdiga för åtgärde...

40W 12v peltier air värmare - energieffektiva

i detta hade jag använt uppvärmning effekten av peltier... många av oss har kunskap om den elektroniska produkten peltier. Det är i grunden gjort av P-N juctions inuti som gör temprature skillnaden när elektricitet passerar genom den.Jag hade använt...

Air drivs PVC vatten dumpventil

För ett kommande Maker Faire projekt, jag behövde en billig, air drivs ventil att snabbt dumpa en kolumn med vatten. Efter att titta på vad som fanns tillgängligt kommersiellt, inte kunde billigt portion erhållas.Så efter lite funderande och en proto...

Nästan fritt Solar Hot Air Collector

Jag hatar att kasta något ut tills jag har uttömt mitt sinne, sökte på nätet eller besökte Instructables för andra potentiella användningsområden. Jag har inte hittat och varmluft samlare från armaturer så här du går.Elbil omvandling;www.ecosteve.cah...

GWAR - Oderus Urungus - The bläckfisk of Cthulhu gummilatex

Jag är inte ett proffs som du hittar snart ut, men jag har så mycket kul att göra det här och jag har lärt mig så mycket, jag känner att jag har att dela för båda skojs skull och kanske hjälpa någon annan ut i deras strävan att göra sina egna pjäser....

Badkar Caddy

ett roligt, Billigt projekt till din älskade! Tro mig, om hon älskar bad, hon kommer att älska detta!Steg 1: mätningar För objektet ska fungera, måste det passform till ditt badkar. Så ta ditt band, penna och papper. Nu sitter i ditt badkar och bestä...

Air skiktning med Poppers

Air skiktning är en metod för att producera rötter på en växt stam medan stjälken är fortfarande kopplad till moderplantan.Det kringgår alla besväret och kostnaden för kloning utrustning, t.ex aerocloners, kloning brickor, imma baljor, skum puckar et...

Air-prune trädplantor

jag såg detta för några år sedan och bestämde mig för att prova den. En mängd rot beskärning krukor finns kommersiellt men jag gillar att prova saker för mig själv. Och jag är billigt.Air beskärning uppstår när rötterna utsätts för luft. Rötterna tor...

Grundläggande Air växtskydd

Nu när du har eller är intresserade av att ha en luft anläggning, ska du ta hand om din investering. Air växter är i allmänhet ganska härdig så länge du kommer ihåg bara några saker. Air växter behöver vatten men kan inte stå i vatten. Air växter beh...

Bygga en enkel, ännu fantastiska Air växt Terrarium

Tillandsia (air växter) gör stor inomhus krukväxter och kräver minimal uppmärksamhet särskilt i en fuktig plats. De är också mycket anpassningsbar med rätt skötsel. Det finns många fördelar att ha växt terrarier. Krukväxter skapa en inbjudande atmosf...

Hängande Air växt korg från återvunna vin korkar

en av mina vänner är besatt av air växter och rörde sig till en ny plats, så jag ville göra en snygg present att välkomna honom till de nya lya. Att ha bara tog en stor låda med vin korkar kvar från ett bröllop, var jag ivrig att sätta dem att använd...

Air Vent hemlighet gömmer plats

i denna Intractable jag kommer att visa dig hur man gör en hemlig gömma placera i en luftningsventilSteg 1:Vad du behöver:Air Vent (naturligtvis)Plastpåse (Ziploc)Saker du vill döljaSteg 2: Placera de saker du vill dölja i en plastpåseSteg 3: Nu öppn...

Cthulhu för President kostym

Varför valde det minst onda?Många tror att det stora onda en skulle göra fina presidentkandidat, eller åtminstone bättre än vad de populära val är. Man vill alltid veta vad hans avsikt var; den totala förstörelse och förslavning av mänskligheten. Han...

Air Butler

Butler, luften är din smart butler som ser till luftkonditionering hemma har nått sin optimala tillstånd i det mest effektiva sättet.Steg 1: Samling av sensorer För att bygga vår egen hem luft Butler, måste vi först att överväga mängd information vil...

Solar Thermal Air värmare (på en transportbehållare)

Termisk solenergi uppvärmning, kylning och ventilationssystem för transportbehållareEn vägledande princip för oss är att den teknik och processer skapar vi bör möjliggöra produktion av mat året runt. Med inomhus produktionsanläggningar, som våra åter...

Lätt Air drivs hydrokultur system

detta är min hydroponiska system som är verkligen lätt att göra eftersom det har ingen pump. systemet levererar vatten till anläggningen genom att använda air för att tvinga vattnet upp rören till växten dem avlopp tillbaka i vattentanken.Steg 1: Mat...

3D tryckt Air växt halsband

Air växter (aka Tillandsia) är växter som inte behöver sitta i jord eller vatten för att överleva. De får de näringsämnen de behöver från damm i luften och när den förvaras av människor, de behov rättvis till vara blöt och/eller besprutas med vatten...

Bli herre över himlen genom att ta en Hot-Air ballong Ride

19 September 1783, bröderna Etienne och Joseph Montgolfier lanserade den första varmluftsballong passagerare - ett får, en anka och en tupp. Flyg med människor följde snart. Människor hade länge drömt om att ta till skyarna och nu var det möjligt.Spä...