Cub Scout Erosion ExperimentMin äldsta son (8-år gammal när jag skrev detta Instructable) är i Cub Scouts.
Som en del av ett av kraven vi försökte uppfylla, utförs våra varg/Björn Den (kombinerade möte) elektiv 15, vatten- och markvård, för att tjäna en pil. (Detta är alla en del av Cub Scout bära handbok, visas i en av bilderna i det här steget.)

Detta Instructable visar hur våra varg (och Björn) Den mötte kravet 15 b beteende en jord experiment, och (d) fick reda på vad erosion och vilka typer av gräs, träd och marken täcker cub scouts bör plantera för att hjälpa gräns erosion i ett av våra möten.

Mina barn och jag gjorde en video med våra prov material täckta områden för att utföra experimentet erosion. Det är 2 minuter lång och visar resultatet av de olika erosion scenarierna som vatten hälldes över dem.
Som alltid mina videor är bara för skratt och kul, så vänligen se det som om du var åtta till nio (8-9) år gammal!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cub Scout spets upp

hemgjord (cub scout) is fiske tips upp...

Knut styrelsen för australiska Cub Scouts

Syftet med Knut styrelsen är för att det ska byggas som en Pack natten verksamhet, och för Cub Scouts att ta hem och öva deras Boomerang Knut arbete.Denna konstruktion har utarbetats av: Max P. - Assistant Cub scoutledare på 1: a Wantirna South Cub S...

Scoutified! Cub Scout mjukis med ögon som lyser

Denna lilla, billig mjukis ger cub scouts en elektrisk krets erfarenhet, exponering för sewable elektronik och en väldigt söt liten ta hem projektet.Det är skrivet i olidlig detalj som den är avsedd för användning av ett dag-för-event volontär på Cub...

Cub scout projekt: trä verktygslåda

verktygslådan är ett av de projekt som våra cub scout pack bygger. Dess användningsområden få material och kostar mindre än $3 per scout. Detta är en stor nybörjare projekt. Cub scouterna lära sig använda en hammare, såg, limpistol och Slipkloss.Det...

Cub Scout Camp hink transport vagn

många Cub Scout Day Camp / Resident läger rekommenderar campare och personal att få hinkar med sittplatser och hantverk. Denna handledning är avsedd att gå igenom hur du skapar din egen 16 hink transport rack för din trädgård vagn.Steg 1: leveranser...

Harry Potter trollstav - Cub Scout hantverk projekt

vår Cub distriktets Summer Camp har vanligtvis ett tema att verksamheten (eller "baser", som vi kallar dem).När vi valde "Harry Potter" som tema, tog jag chansen till att göra trollstavar som bas.Det finns naturligtvis många andra utmä...

Sy en Scout Patch Pancho

Översikt: sy varma tävlingsformulär för Instructables.com titel: sy en Scout Patch Pancho & hatt / filt & kudde Inledning: detta instructable innehåller skriftliga och bildmässiga riktning för att göra en Pancho & hatt / filt & kudde att j...

Bärbar Scout flaggstång

Jag är en Cub Scout Den ledare och vi håller våra möten i vår kyrka. Varje vecka, är en av de Denner ansvar att gå till gymmet och hämta en flagga, pole och bas för användning i möten. Tyvärr är dessa tunga trästolpar och baser och pojkarna har ofta...

DIY sommarläger!

http://www.504main.com/2011/05/diy-summer-camp.htmlTja, är vi på 2 dagar och räkna fram till sommarlovet (jag är fortfarande chockad av allt). Gissa vad, än en gång, än Cub Scout Day camp, jag har registrerat min barn upp till noll, ZILTCH, NADA för...

DIY konstruktion papper Solar utskrifter

På en camping resa med våra nya Cub Scout troop och deras familjer var ett av de projekt som gjordes när vi var där att träffa elektiv 12a, att göra sol utskrifter som en del av naturen hantverk elektiv som vi försökte uppfylla på denna camping resa....

Hur man gör en Childrens Bow och pilar

många år sedan jag kom hem från en Cub Scout verksamhet med en båge och pilar avsedda för nöje och säkerhet. Så småningom gjorde pilarna försvann och så fören. Ett par månader sedan, min 12-åriga barnbarn, hittade fören och frågade om han kunde spela...

Arduino elektronik 101

Arduinos är fantastiska små enheter och människor (Instructablers) har gjort några fantastiska saker med dem.Jag är nyfiken. Jag vilja veta hur saker fungerar. För de nyfikna, kommer att detta Instructable försöka förklara några av Arduino elektronik...

Alka-Seltzer raket verksamhet

jag nyligen delade tanken på denna raket med en annan Instructables medlem. Så jag tänkte det var på tiden att skrev jag det. Jag minns första gången jag gjorde detta med Cub Scouts, jag höll ringer behållaren en raket och de kallade det en kanister,...

Strålning Kid Gun bygga

grundläggande åter bygga av en leksakspistol till en prop passar alla helgdagar, filmer eller konventioner. Innehåller instruktioner för hur du ändrar kroppen, renovering exteriör och grundläggande målningstekniker. Enkla steg också täcka tillägg av...

En annan Soap box derby bygga

detta är en annan bygga för Trowbridge soap box derby. Dessa min son och jag byggde dessa för 1: a Westbury Cub ScoutsMaterial220 liter plast trumma4 cykelhjul (14"- 20" är perfekt)En hög med virke3 stycken 1metre lång4 bitar 75mm längre än hjul...

Upprätt pall (Container) trädgårdar

Dessa pall trädgårdar lutar sig mot staketet i min lilla urbana trädgård. Jag använder insidan utrymme mellan 2 x 4 och krampa trädgårdsarbete tyget i trä till skapa en nästan dold, rustik utseende planter att min utanför utrymme.Jag Använd hashtag #...

LNT Apple

LNT (lämnar inga spår) är ett sätt att uppleva naturen utan att det påverkar utomhus. Jag lära ut det till mina scouter och försöker leva efter sina principer var jag än är. En av grundsatserna för LNT är "Pack det i, packa ut." Detta innebär at...

Billig DIY medalj tillverkad av tuggummi behållare

Jag såg denna idé någonstans på Pinterest och tänkte jag skulle göra det som en del av de utmärkelser som ges till cub scouts på deras pinewood derby. Denna idé kan ändras för allt från prestation utmärkelser i klassrummet, födelsedag gynnar eller gå...

Death Star målade Ball Toss spelet

För min yngsta sons tredje födelsedag målade jag en enkel version av Star Wars Death Star på en kartong som en del av en ball toss spel.Det var en Star Wars tema fest och jag lagt till ytterligare dollar store korgar för de yngre individerna i gruppe...