Cyber Mask ModHej alla!
Detta är min första instructable. Denna gång jag kommer till dig en enkel cyber mask med led effekter.
den har gjort i ca 5 timmar.
vara den coolaste cyber i de mörka rave party!
Denna mask har skapats för min bror. Ja, vi är tvillingar, som ni kan se i den sista bilden.

så nog prata, låt oss se stegen.
(Förlåt min engelska, men jag är från Chile)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att skapa skärpedjup med Photoshop

Någonsin undrat vad lins oskärpa Filter i Photoshop egentligen gör? Det är ganska intressant, faktiskt. Till skillnad från andra oskärpefilter du kan faktiskt styra mängden djup och där den tillämpas i en bild med alfakanaler. Låt oss ta en titt på h...

Mode Mask i 15 minuter

jag har använt själv utformade diagram papper, fjädrar, koppartråd, lim, sidenband, vita stenar och kartong för tjocklek.Skiss masken i en papper n det tillskurna. Skär den på kartong och diagram papper. Fixa fjädrar i koppartråd med lim och tråd.Det...

Öde Exo Mask

Detta är en handledning för att göra en Exo mask från spelet öde. Den specifika modellen som jag kommer att följa är Banshee-44, vapen leverantören i tornet. Jag sticker till hans design främst eftersom det är mycket enklare än några av de andra stil...

Papper-mache Frankenstein Mask

så jag fick en idé för en Halloween-kostym, men jag inte hade någon erfarenhet av att bygga sånt här. Jag visste om detta slut blev alltför tidskrävande, för dyrt, eller alldeles för svårt jag skulle tröttna på det och borgen, så jag försökte hålla d...

Cold Metal Casting and Patina on Skyrim Dragon Priest Masks

Jag var nyligen comissioned att göra en Morokei Dragon präst Mask från Skyrim. Jag bestämde mig för att jag skulle använda kallt-casting tekniker för att skapa en realistisk metal finish exakt hur jag hade tänkt eftersom jag inte kunde hitta den perf...

PlayStation paint & 2. ledde mod

Verktyg som behövs:SkyddsglasögonlödkolvlimpistolPhilips skruvmejselmultimeterkniveltejpborr & litegnugga alkoholhushållspapperMaterial som behövs:blå lampan (2-3 volt betyg)Wire100 ohm 1/4 watt resistorSteg 1: Ta isär playstationMed philips skruvmej...

Steam-Powered potatis Pistol Zippo(tm) Mod

jag skulle vilja börja med att ge kredit till robbtoberfest och hans Steam Powered potatis Pistol 1.0 design som kan hittas här:Jag vill också börja med att åter iteration hans säkerhetsvarningar som enheten har risker vid brand, ånga, tryck, metall-...

Belkin Nostromo N50 mod - vänsterhänt

The Nostromo N50 game controller för PC.Möjligtvis spelenheten som alla andra mäts.Mer har följt från Belkin och mer nyligen Razr men detta är den jag skär mina tänder på FPS spel med för många många år.Det är helt enkelt lysande! (om du är högerhänt...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...

Kylo Ren Mask

Om du är en Star wars fan och väntar för att se den nya filmen, är detta den perfekta sak att göra, din alldeles egna Kylo ren mask/hjälm.Steg 1: Du behöver:1. craft skum2. papper3. Referens bilder/mall4. box Cutter/Xacto kniv5. maskeringstejp6. elas...

Disney Infinity ljus FX batteri Mod

Disney Infinity som ett spel är inte riktigt min grej. Tiny Yoda med en ljus-up sabel är dock definitivt min sortens saker! Så, jag plockade upp en Disney Infinity ljus FX Yoda hoppas att mod siffran vara batteridrivna. Strömkällan standard är en ind...

Plast Pirate Sword Mod

Detta instructable visar dig hur du tar en $12 Prince of Persia plast prop (säga att tre gånger snabbt! Ha!) svärd och vända det till något du kanske egentligen vill Pimpa din pirat kostym med.Jag hade mest av det här i min crafty garderob. Du kan be...

Pesten doctor Mask

Låt oss säga dina vänner har en goth fest och du inte vet något om goth kulturen. Eller om du har en tidsmaskin som reste du till 1400-talet. Vad kan vara fallet, det finns många bra (och dåliga) skäl kanske du vill se ut som en psykopat galning som...

DIY maskerad Mask rosa fjäril

Detta är den andra masken. Tack till mina döttrar vän för modellering det!Steg 1: leveranserDu behöver:maskPearly rosa pappermod podgedekorativa band trimmenyfliksområdetpaket med rosa och vita fjädrarButterfly blommig stamrosa glitterkändeVarmlimma...

Enkla elaka häxan mask

Hej,I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en enkel elaka häxan mask med lätt att hitta material.alla former är ganska enkel och kan dras för hand men jag kommer också att innehålla en mall bild om du vill skriva ut dem direkt på kortet is...

Skulpterade Mask - lätt, Billigt, lätt, slitstark

med den här metoden du kan billigt och enkelt skulptera stora masker som är lätta och bekväma att bära. Jag ville vara en triceratops prästinna för Halloween i år (jag är allt om dinosaurier), så detta är masken jag gjort. Metoden är lätt att anpassa...

Mask att göra (Voodoo Baby)

detta var en kommission för en Montreal konstnär. Det var en enkel typ av mask och jag vill använda den som en steg för steg exempel för att ge alla en grundläggande förståelse för hur de görs.Vad du behöver:Skum: Isolering skum (jag använder en rosa...

Quilled Mardi Gras Mask

Detta är en quilled Mardi Gras mask med en påfågel motiv. Detta var min första quilling projekt som gick bortom enkla kort eller gåva Taggar.Material som behövs:En bas för din mask; behöver du något som du kan sticka rakt stift in. Jag använde en sku...

Sans Mask handledning

Jag kommer att göra en grundlig tutorial för min Sans mask!Detta täcker hela huvudet, i stället för bara din framsida, för full täckning.Denna handledning finns även LED lampor för Sans vänstra öga (som naturligtvis är tillval)Låt oss komma igång sed...