Cyberpunk Cable halsband - 101 användningsområden för en död tangentbord - del 2detta är en mycket enkel sak att göra och kostar väldigt lite för att göra en vacker gåva. Detta är andra delen i min serie, att den löpande summan användningsområden för döda tangentbord till 11.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Geek väska - 101 användningsområden för en död tangentbord del 1

OK, det finns förmodligen inte faktiskt 101 helt olika användningsområden för en död tangentbord men vi får se hur långt vi kommer.Våra lokala Geek Central - "elektron Club" ( http://carrierdetect.com/?cat=23 ) - i Glasgow har gett mig en låda a...

Generera 101 användningsområden för gamla bildskärm på en halvtimme!

Någonsin hade en gammal CRT skärm liggande när den stora LCD-monitorn tog sin plats? Detta instructable genererar 101 idéer på vad till gör med det! Du kan använda denna metod för något annat. Jag visar det här med ett exempel på en gammal CRT-skärm(...

Knyt en på! Många användningsområden (Para) ur

Det är inte bara för fallskärmar längre!Jag stötte först "paracord," mer korrekt kallas 550 linje, 1980, när jag bestämde mig att ta upp fallskärmshoppning.Ooh, baby, var har du varit hela mitt liv? Waitaminnit, annan historia. Jag träffade min...

Hendreds användningsområden för ett gem

Hej här är några användningsområden för ett gem.h em innehavaren cOlivias färg unstopperspray flaska uncloggerglasögon reparationhår hårspännezipper flikenrena naglarXmas prydnad innehavarenunclog Elmers lim flaskankalender innehavarenbälteshållareak...

10 användningsområden för en tvättflaska

Tvätta flaskor är bara om den mest praktiska händig sak av allt!De kan användas..... .as en waterpik.. .as delar bricka.. .as en waterpistol.. .as en färg/paint dispenser.. .as en air duster (alternativ till konserverad luft).. .för rengöring under k...

10 ovanliga användningsområden för Coca-Cola

Detta Instructable listar tio av många ovanliga användningsområden för välkända soda kallas Coca-Cola.Steg 1: Ren en toalettstolen Häll koks i skålen. Häll den runt kanten så den flyter över fläckar runt insidan av skålen.Låt det sitta i minst och ti...

10 ovanliga användningsområden för bakpulver

För sådan en billig och gemensamma hushållet krampa har bakpulver en förvånansvärt omfattande och ovanliga förteckning över användningsområden. Jag skulle vilja dela min 10 favorit en med dig här.Vad är bakpulver & varför är det så bra på sånt?Bakpul...

10 ovanliga användningsområden för pennor

Som vi skriver mer och skriva mindre, förlorar pennor långsamt sin plats av betydelse i våra liv. Jag är här för att ge dig 10 goda skäl, via några ovanliga användningsområden, att hålla dessa klassiska (och enligt min mening, snygg) verktyg runt och...

13 ovanliga användningsområden för Kanada torr Ginger Ale

i detta Instructable jag kommer att visa dig några användningsområden för Ginger Ale. För att vara exakt 13 användningsområden. Det enda du behöver för detta är ginger ale. Jag hoppas du njuta av detta Instructable. Om du har några kommentarer lämna...

16 ovanliga användningsområden för salt

Mänskligheten har använt salt i många århundraden, där vi har samlat många användningsområden för detta fantastiska ämne - användningsområden som går långt utöver än bara matlagning. Här är några av de mer praktiska användningsområdena för salt:Steg...

5 användningsområden för InstaMorph

Instructables' bygga nattprogram har varit bra för våra makerspace, eftersom bland annat det har introducerat oss till massor av nya produkter vi nu hålla i vår verktygslådor. Det är intressant hur olika sätt du kan lösa vardagliga problem när du har...

8 otroliga användningsområden för munvatten

jag tar bra hand om mina tänder, jag borsta två gånger en dag, tandtråd och använda munvatten på morgonen för att förebygga dålig andedräkt. Men vad du förmodligen inte vet är; Det har många andra praktiska, pengar att spara användningsområden.Steg 1...

8 ovanliga användningsområden för pincett

Pincett pincett pincett... Vad kan vi använda dem för?I detta Instructable, ska jag visa dig 8 ovanliga användningsområden för pincett. Låt oss komma igång!Steg 1: Peel dubbelhäftande tejp - enkelt!Dubbelhäftande tejp är en av mina favorit typer av l...

9 överraskande användningsområden för senap (som inte innebär en smörgås)

Oh senap, hur älskar jag dig? Låt mig räkna sätt... det är gult, kryddig, honung, dijon, pepparrot, hela korn... muskelavslappnande?!Ja, just när du trodde att din favorit krydda inte kunde bli bättre, jag presenterar för er 9 ovanliga användningsomr...

9 ovanliga användningsområden för vävnader

Här är en lista över 9 ovanliga användningsområden för vävnader att jag samlat under de senaste två månaderna (sedan December för att vara exakt)Detta är min andra "Ovanliga använder" sammanställning, om du missade min första en, se till att se...

9 ovanliga användningsområden för tandkräm

tandkräm. Det håller dina tänder från ruttnande och faller ut från ditt ansikte. Det gör dig berättigad till pussar du annars inte skulle kvalificera sig för. Och det ser till att du dricker din morgon orange juice innan tandborstning.Men det har and...

10 ovanliga användningsområden för citroner

Citroner är en av naturens coolaste gåvor. Inte bara göra de håller hov i köket, de har också många andra användningsområden som bara lägger till deras awesomeness. Här är 10 ovanliga användningsområden för citroner som är enkelt och roligt!Steg 1: B...

31 ovanliga användningsområden för kokosnötter

När jag var i college, fick jag ett jobb som student forskare i min teknik avdelning. Mitt jobb var att forskning kokosnötter. Min professor försökte hitta sätt att förvandla kokosnötter till förädlade produkter. Målet var att främja ekonomisk utveck...

5 användningsområden för Zip band

Växa upp, visste jag dessa som telefon band. Min pappa var en utrustning installer för klockorna, så alltid haft dessa saker liggande i garaget. Nu när jag är äldre, använder jag dem också! De verkar ta på olika namn enligt vad de håller på att använ...