Cykel läder sadel pallen pall tillverkad av gamla trasiga cykel stomme
Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra läder sadel för din drake

Här är en instructable om hur man gör awesome läder sadel för din drake. Om du vill se hur man gör denna drake klicka. Det är det bästa jag någonsin gjort och jag är mycket stolt över det så kolla det.Steg 1: Steg 1: tänkande Först tänka på material...

Brooks-liknande läder sadel från gamla madrassen cykel sits

UPPDATERAD MED STEG 10: EDGE POLERINGBeeing en senare ägare av en vintage CCM leverans cykel, jag ville installera en plats / sadel som hade lite stil. Naturligtvis jag på väg till Brooks sadlar, eftersom jag gillar verkligen stilen i de hög kvalitet...

Hur man gör en enkel cykel Rack från pall

Steg 1: Samla in vad du behöver Behöver du:En lastpallDel två av fyra (dessa kommer att vara stöder men du kan använda andra saker istället gick jag bara med del två av fyra hade jag)En borrOlika storlek borrEn tigersåg med ett trä bladSkruvarnaMåttb...

Barn storlek läder stativ pall

Jag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stat...

Vinter cykel kläder för mindre

Steg 1: En kort historia/fysik/textil lektion Innan du går in på hur man hålla dig snygg och toasty medan ridning genom det hemskt vädret utanför, en snabb avledning till vad du behöver att hålla värmen i hård vind.Normalt håller kläder dig varm geno...

Pendling cykel, kläder, erfarenheten och tillbehör.

Detta är en översikt på utrustning och erfarenhet som jag har från pendling till och från arbetet (5km). Med varierande terräng och mestadels varmt fuktigt väder.Jag älskar ridning cyklar och har 3 cyklar jag använder hela tiden. 1. en väg cykel 2. E...

Täcka din slitna cykel sadel med läder

rätt, jag hittade att fixa själv för att komma runt (en annan instructable ämne). Det hade en anständig Selle Italia sadel, men vinyl locket på det sköts helt. Lyckligtvis var skum intakt och i god form. Så jag bestämde mig att refinish sadeln med nå...

Cykel sits Bull

undrar vad att göra med att fallfärdiga Brooks sadel du bara inte kan kasta bort? Har några väggytor som är i behov av ornamentik?Med en handfull av reservdelar cykel delar och ungefär tjugo minuter av tiden kan du skapa en udda "Cykel sits Bull"...

Wood cykel Rack för 5 cyklar, snabbt och låg kostnad bygga

Jag letade efter en lösning för att lagra de cyklar som bygger upp i våragarage. De om överallt och på grund av min "garbage samla" vana, vi hade många av dem.Jag ville ha något som kunde:Lagra 5 cyklar.Vara lättillgängliga för barnen utan några...

Hur en cykel är snabbare än en bil

Precis som den pennan är mäktigare än svärdet,... den cykel är snabbare än bilen (när vi är hela tiden det tar för att hantera varje.)En bil kan faktiskt sakta ner dig enligt filosofen Ivan Illich beräkningar, och min egen. http://www.ranprieur.com/R...

Natt cykel!

Gas är för dyrt och inte miljövänligt, så jag gillar att cykla överallt där jag kan... tyvärr som innebär en hel del cykling tillbaka från arbete på natten. Detta som alltid gör mig lite nervös, hur mycket kan du förtroende drivrutiner kommer 45 mile...

Hur man gör en natt cykel

Gas är för dyrt och inte miljövänligt, så jag gillar att cykla överallt där jag kan... tyvärr som innebär en hel del cykling tillbaka från arbete på natten. Detta som alltid gör mig lite nervös, hur mycket kan du förtroende drivrutiner kommer 45 mile...

IoT Hackathon - cykel säkerhet

en enhet ansluten till handleden anger svängar genom blinkande vända indikatorer. En accelerometer upptäcker retardation och tänder en bromsljus. Accelerometern upptäcker falls och skickar en anmälan till rally chefer via molnet som visar plats och s...

Self balancing Raleigh Chopper inspirerade elektrisk skoter

Som en ivrig maker av "saker som Seg" här är inspirerad av 1970-talet Raleigh Chopper cykel.Jag deltog nyligen i Hackaday konkurrensen med MediCycle: MediCycle detta var en stor en hjulförsedda elektrisk motorcykel stylad maskin. Imponerande ser...

Hallick min Schwinn cruiser och gör det en verklig cruiser

jag började med en gammal cykel som jag fick från min far, som jag thoght var ganska coolt. Men tyvärr har den var rostiga och en massa delar om sådana saknas. Och de delar som inte var syfte att minimera, var rostiga alltför. Unfortunatelly jag har...

När gammalt möter nytt i reminiscens av 100 Tour de France

jag tog min pappas gamla racercykeln från 70ties och de flesta delar från min ras cykel som jag hade med en krasch och ramen bröt.Så, vad vi har är en vintage stålram med sällsynta schweiziska BB, den ursprungliga gaffeln, hejda, hantera bar, veva se...

Gov'nor - montering en sökväg racer med en 1930-budget... en journal för pågående projekt...

Detta är Pashley Gov'nor... det är helt enkelt vacker... sitta och stirra på det ett tag, det gör att du känner trevlig...http://www.Pashley.co.uk/Products/guvnor.htmlDen är baserad på den modell som Pashley på 1930-talet men är utrustade med moderna...

Gov'not - ett försök att förvandla en gammal ram till en kopia av en vintage sökvägen racer - Pashley Gov'nor - för 50 pund.

Detta är den Pashley Gov'nor... det är helt enkelt vacker... sitta och stirra på det ett tag, det gör att du känner trevlig...http://www.Pashley.co.uk/Products/guvnor.htmlDen är baserad på den modell som Pashley på 1930-talet men är utrustade med mod...

En multi verktyg billigt alternativ – liten påse från papperskorgen innerslang

När du gå för en åktur, särskilt för en längre period, är det super viktigt att ha med dig ett multi-verktyg om du behöver justera dina bromsar, reparera lägenheter etc. Alla vet att.Enligt min erfarenhet är de situationer som kräver några grundlägga...