Cykel mugghållare för stora drinkarett par år tillbaka började jag rida en cykel att pendla till och från arbetet. Jag gillar att dricka stora koks och iced teer så kände jag behovet av en mugghållare som skulle passa min 64oz cup. Ingen av sport flaskhållare jag såg var ens i närheten, så jag gjorde en tunga mugghållare för min cykel av en bit av aluminium drivlina. Jag använde en kasserad aluminium drivlina från skrot metall bin på jobbet som var rätt diameter.

Jag började med att demontera drivlinan, då jag klippte lappa för min cupholder från drivlinan genom att skära röret 6 inches ovanför oket slutet svetsen och skära av majoriteten av oket under svetsen. I marken ner oket sidan till ungefär 1/4 tum från svetsen, slipas svetsen slät, drog ett designmönster och borrat många hål i röret med utformning att göra cupholder lättare och mer utsmyckade. Efter borrning av hål för montering bultar jag bultas fast det på cykelns ram.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Montering av mugghållare till en mini cooler

Jag planerar en retur campingtur till stranden med min fru i sommar och ville ha en liten, hjulförsedda kylare med infällda mugghållare i locket. Det finns inte. Minsta hjulförsedda kylaren jag hittade med mugghållare var denna 40-quart Coleman svala...

DIY: Chock absorberande och Thermous mugghållare

beskrivning av problemet: varför jag valde det problem som jag gjorde, varför jag valde lösningen, hur jag gjorde lösningen fungerar, hur det fungerar;materialets lista, verktygets lista;bifogade bilder för intro: slutprodukten.Har du någonsin rida d...

Mugghållare Extender

min bil har en mugghållare som är för grunt; saker falla ur det hela tiden.Detta instructable erbjuder ett sätt att förbättra hur bilens mugghållare och ett sätt att återanvända kaffe hus stil engångsmuggar.Steg 1: Få saker Behöver du:-en stor dispon...

En annan 0$ cykel flaskhållare, pipe baserat

Du vill inte ge bort surt förvärvade pengar för en cykel flaskhållare och inte överväga andra metoder vara styv, tålig eller multifunktionella nog? (dvs. tråd + svetsning eller coathanger)Då kan min pipa-baserad lösning vara värt en titt.Vad jag gill...

Ambulerande krycka mugghållare

Jag åkte upp min fotled ganska dåligt spelar hockey och jag försöker att anpassa sig till min nya verklighet. Jag hatar beroende på människor att få min hett kaffe eller en kall öl, så jag utarbetat en avtagbar kopphållare för mina kryckor. Jag konst...

Mobila parad/brasa soffa, med Getto Blaster, mugghållare och sex-pack svalare

jag har en soffa som jag satte hjul på, så jag kan resa ner på gatan att sträckan parad och grannskapet eldar.Det är bra, ladda alla dina saker på den som en vagn och bara dra den längs.Nu har jag gjort lite mer arbete på soffan, The Getto soffan, ha...

Mugghållare gotiska Cross

denna enkla instructable visar dig hur du tar en vanlig snabbmat mugghållare, några enkla dollar store poster, och vända den in i en gotisk cross som kan användas för att dekorera Halloween.Steg 1: Vad du behöver1: Fast food mugghållare (helst en som...

Gör en Cool iPod/iPhone Dock för någon bil av en VW mugghållare!

Så jag har försökt att tänka på ett bra sätt att integrera någon form av iPod innehavaren i min bil ett tag nu. Jag kör en 2009 Hyundai Accent och det finns ingen riktig plats att sätta din mobiltelefon eller iPod där du kan kontrollera det i korthet...

Cell mugghållare

Cell mugghållareTanken bakom den Cell mugghållare designen är att förbättra vårt dagliga liv på ett kreativt och vackert sätt, med hjälp av en 3D-skrivare.Jag hittade en disponibel kopp är oftast svårt att hålla eftersom det är mjuka och tunna. Så vä...

Hur man gör en mugghållare för en Smart-bil

jag köpte nyligen en smart-bil för att vara lite mer miljövänliga. Jag har tittat på mugghållare specificallly för bilen (kom ihåg, Europeiska bilar har saker som det som extra funktioner som du måste betala för). Efter att ha läst några smarta forum...

En (flyttbara) mugghållare för någon stol

Enda som är bättre än avkopplande utanför en varm dag är avkopplande utanför en varm dag med en kall drink. Men vad händer när du vill lägga din drink ner? Jag har drabbats av för mycket sorg från ostadiga ytor till synes ha konspirerat att spilla mi...

Coolaste mugghållare endast $2 en mugghållare

Vill ha en cool idé för en bil som kommer att göra det lite annorlunda eller säga mer unik än dina vänner? Detta projektkostnaden $40 för alla varor men med som du kan tjäna upp till 16 mugghållare beroende på storleken på mugghållare. Med 16 det är...

PVC mugghållare

jag gjorde denna kopp innehavaren av en 4 tum ID PVC-rör. Det var främst att användas vid en gammal baseball området som inte har inbyggd mugghållare. Den var avsedd att arbeta på räcket där mina föräldrar har säsongsbiljetter till, men det fungerar...

6-pack cykel hållare

Hur många gånger har du slut drycker på BBQ och hittade själv farligt fumlande med ett 6-pack medan Cykling tillbaka från hörnet butiken? Du behöver en 6-Pack cykel hållare! Med 5 dollar och 10 minuter, kan du göra en tålig lätt rem som kommer att bä...

Glasfiber mugghållare

jag har en 1991 Chevy S10 Pickup truck, 5-växlad manuell växellåda. Det fanns alltid en sak om detta fordon som jag aldrig förstod, och ärligt talat, föraktad. Av okänd anledning beslutade Chevy att inte inkludera cupholders... i en pinne SKIFT. Jo v...

SPYDRINKZ mugghållare/laddare-turn A snabbmat mugghållare i telefon laddaren!

The SpyDrinkz projekt som handlar om mobiltelefoner-gömma dem i snabbmat koppar för att diskret ringa när som helst på någon plats. Men vad är en gadget utan ström? Dessa förtäckt koppar fungerar allt bättre med en förtäckt laddare! Detta Instructabl...

IPad 2 mugghållare stå

detta är en står för iPad 2 som fungerar i en Ford F-150. Du kan behöva justera designen som passar din egen mugghållare.Steg 1: Samla materialDu behöver:-CO2-laser eller något att skära i trä-1/8 tums trä blad i oavsett storlek du kan laser (vi anvä...

Mugghållare tillverkad paracord och en office penna kopp

Jag har nyligen fått en skada cykla och var tvungen att flytta på kryckor. Detta fungerade inte så bra när det kom till att bära min kaffe eller en drink. För att lösa min koffein och släckning elände lånefinansierade jag magi paracord och en penna i...

Underwater mugghållare

jag älskar att simma. Jag älskar att dricka. Dessa två omständigheter leda till en mycket förbryllande dilemma: om att sätta min drink medan jag är simmar? Klart man kan inte rimligen förvänta sig mig att simma hela vägen till sidan av poolen och läg...