Cykeln Släpvagnen kundvagnIdén till denna cykel släpvagn/shopping cart berodde på en ny butik öppnar nära mitt hem. Problemet jag hade var, det var lite för nära att köra till, men för långt att gå. Om jag hade något för min cykel, det skulle vara perfekt transport.

Som ni ser på bild 1, amassmenten av PVC lederna och rör är mycket, men om man bryter ner det i steg, kan det vara en lätt bygga.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hammare tid! Cykeln Släpvagnen

denna trailer är ett sammelsurium av de enklaste, nr-weld trailer komponenter finns på Instructables, väns släp, och frustrationer via prova på vårt lager (skamlös egen marknadsföring - www.hammertimeprojects.org ) målet är att göra trailern tillgäng...

Biga, cykeln släpvagnen

Till stöd för en cykelverkstad har jag beslutat med mina vänner att bygga ett släp för att transportera verktyg runt staden.Vi var inte kunnig i svetsning järn ramar, men det hindrade inte oss, och med några råd vi lyckats bygga en fin, stark och eff...

Cykeln Släpvagnen

Denna trailer var inspirerad av Andrea Arzensek trailer,som jag hittade på Instructables. Det var anpassade till min egen skicklighetsnivå och material på sidan. Jag gjorde det för enstaka resor till farmers' market och eftersom jag ville ha utmaning...

Cykeln Släpvagnen--tuff och ljus

instruktioner om hur man bygger en tuff och lätt Cykelkärra ur standard ljus mäta vinkel järn på järnaffären. Denna design är tuff, relativt lätt, lätt att bygga och lätt att anpassa.Steg 1: Samla verktyg Verktyg som krävs för det här jobbet inkluder...

SURF fiske CART cykeln SLÄPVAGNEN

detta projekt har utvecklats under de senaste åren. Jag ville ha en vagn att bära alla min surf fiske redskap och stranden grejor. Jag hade sett andra människor med sådana vagnar, dock tycktes de vara för solo aktörer medan jag alltid haft mina barn...

Dekonstruktion - kanin hål

detta Instructable skickats in för kaninhålet Maker utrymme som en del av Instructables Sponsring programmet.När vi börjar i kväll - kommer whiteboard-tavlan ut! Temat, som tidigare nämnts är Zombie apokalyps! Några av våra inledande idéer är:Cykelkä...

Ingen svets cykel släpvagn

detta projekt syftar till att göra cykeln släpvagnen byggnaden lätt och billigt! Cykelkärror är mycket användbara och aktiverar cyklister att bära tunga eller konstiga laddar enkelt.Detta projekt gjordes för under 30 dollar med mestadels upphittade f...

Gör en enkel cykel-flagga-innehavaren med en 3D-skrivare

en enkel klämma för att hålla en flagga på en Cykelkärra, designad i CAD och tryckt på en 3D-skrivare.Steg 1: Problemet jag gillar drar barnen i en Cykelkärra, men gamla trailern jag köpte inte kom med en flagga. Jag är säker på att du är en utmärkt...

CSA and Compost Bicycle Trailer

The CSA / Compost Bike Trailer project addresses the underutilized potential ofcykeln som en lastförmåga transport enhet i det urbana landskapet i New YorkStaden. För att tillgodose lokala transporter av Ditmas ParkCSA och kompost för Brooklyn, CSA /...

Cykeln kajak släpvagnen

jag byggde denna kajak dumper för en vän.Jag tillbringade en bra bit av tid att tänka om hitch. Min favorit del använder en kort bit av automotive värmare slang för att linda runt cykel sadelstolpe. Den flexar lite, absorberar små chocker, och fäster...

Cykeln part ljud släpvagnen

bygga en mobil ljudanläggning för off-grid konserter och dans parter!Denna inställning används dubbla 12" PA högtalare. En gömd nedan-board 24V batteri håller hantering stabil. Platt-säng trailer design är lätt att bygga, lätta och hållbara. Vi integ...

Cykeln av Forths och femtedelar

för många musiker arbetar med cykel av Forths och femtedelar är mycket viktigt, oavsett om chord praktiken, komposition, improvisation. Jag har tittat överallt för något praktiskt som jag kan använda för mina studier, så jag gjorde den här.Sedan jag...

Häng din varukorg på butikens kundvagn

Hitch din vagn till en vagn.Förhoppningsvis, som vi försöker att vara grönare, mer av oss kommer att gå till butiker, snarare än enhet där. Som betyder för mig att gå med en vagn. Jag kan ta mig på lokala bussar och tunnelbanor.Det finns alltid gott...

Cykeln tröttar röret matta

lätt att göra matta med cykeln tröttar rör!Steg 1: Samla ditt material Behöver du:- Sax eller en X-acto (jag använde tandning sax eftersom det gör regelbundna nedskärningar mycket sötare!)- Kasserad cykel rör (jag började med 9, men ju mer du använde...

CYKELN BROMSAR HACKA!

När du inte kan bromsa med handen sedan sin tid för att tillämpa broms med ben.Steg 1: Använd din ben att bromsa Titta på video för demo.Du kan på-minst sakta ner din cykel med den hår hacka. Vänligen inte kasta sten på mig... Jag vet jag vet?.Den ve...

Hur till låsa upp en kundvagn utan ett mynt för

Jag hitta aldrig rätt storlek slant när det verkligen behövs mest när jag går för att shoppa.Du kan köpa en premade nyckelring som har rätt storlek och kan ersätta myntet.Men jag hittade ett mycket bra tips att ha möjligheten att låsa upp en kundvagn...

Cykeln står

Första, ledsen för min engelska, det är inte mitt modersmål och jag kämpar lite med DIY ordförrådet ;)För det andra, jag vet att min instructable inte har ett enormt mervärde men jag ville bara dela det som var min första DIY sak att jag helt komplet...

Segla cykeln, en två person segling cykel

Hej Instuctables!Detta är berättelsen om segla cykeln, en tandem segling cykel. Byggt med begränsade resurser och tid, faktiskt fungerade ganska bra, och gav mig några idéer om hur man kan förbättra det nästa gång. Det var mycket roligt att segla, oc...

Hur man gör buss cykeln, en 9 person, 6 hjul cykel.

Några år sedan bestämde jag mig för cykling med mina vänner skulle vara roligare än cykla ensam, och vad bättre sätt att cykel med vänner än att alla ska vara på samma cykel!Således föddes buss cykeln.Jag använde nio cyklar, skärning och svetsning de...