D.I.Y. DoghouseZippy vår hund under en lång tid hade en gammal tråd ram hundkoja som en granne var vänlig nog att donera till oss när hon sköt först sin väg genom vår dörr in i vårt hus. Det gamla huset, dock var att bli gammal och börjar sag och vila så vi beslutade att ändra på detta. Efter lite snabb research online bestämde min mamma och jag att kostnaden för att köpa en styrhytt var mycket högt jämfört med kostnaden för att faktiskt bygga en. Så som en fantastisk mamma hon körde mig till Lowes, och lämnade mig för att få leveranser för sin design medan hon fortsatte för att gå och hämta färgen.

Vi körde hemma med en koffert full av virke och fick igång den morgonen. Zippy hade att missa en enda natt av att sova i ett hus.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Doghouse Beach House DIY - använda återvunnet/Repurposed material

Jag blev tillfrågad om jag skulle göra en hund relaterade craft. Jag gav det en tanke och bestämde mig att sträcka min crafting kotletter och göra en hundkoja. Detta är den absolut största projektet jag har försökt. Jag ville att det skulle vara en K...

Snoopy/Woodstock/Doghouse uppsättning! (Avancerade virka mönster)

Snobben och Woodstock i Doghouse är alla olika, så du behöver inte göra alla 3. Snobben och Woodstock är både virkade amigurumi tecken. Doghouse är gjord av kartong och papper och kräver ingen särskild skicklighet utom tålamod.Doghouse har en flik på...

Doghouse nattlampan

här är en rolig och unik nattlampa som du kan göra från återvunnet och upcycled objekt. Det är också ett roligt projekt att göra med barn, förutsatt att en vuxen hanterar styckning. Du behöver dessa poster:+ Pytteformat kartong+ Permanenta märkpenna+...

Hemgjord moderna DIY geometriska Doghouse

Trots dess facetterade, kantiga utseende är denna moderna hundkoja ganska lätt att bygga.Steg 1: Leveranser + verktyg ¼" slipas PlywoodKöp på Home Depot Jag använder en enda 4' 8' blad i ¼" fanér björkplywood. Jag hade trevliga människor på Home...

Solar belyst tak däck Doghouse

Detta är en Instructable förklarar hur jag byggde min unikt designade hund chalet för min golden retriever. Jag har inte en hel del egendom att erbjuda henne så jag tänkte att göra henne en mycket bekväma vardagsrum skulle göra henne en ännu gladare...

Lägga till en PowerPort till mitten av århundradet Van Doghouse

gamla skåpbilar har mycket karaktär men inte alltför många bekvämligheter eller moderna bekvämligheter i deras lager konfigurationer. En sak min 1965 Econoline saknade var en cigarettändare / powerport eller hålet för en på instrumentpanelen. Det ing...

I Doghouse

detta var en gåva jag gjort för en vän med ett medium sized gås ägg. Det kallas i Doghouse som det är av hennes två Engelsk Springer Spaniel, Calli Aegle representant. Öppningen avslöjar hennes flickor med sina huvuden ur en hundkoja. Doghouse är mål...

Makin ' en kartong Doghouse

Steg 1: Hitta en Larrge låda Skär viftar bort toppSteg 2: Skär dörren och gör "Verandan" Rita en disposition för en promenad i dörren för yor hund amd klippa det ut l5At som viftar med hösten och plocka en överbliven lock fron sista steget &...

Dismantable inomhus Doghouse

Min dotter höll trakasserande vår hund och eftersom jag inte hade något annat att göra då jag bestämde mig att bygga en inomhus skydd för att stackars hund. Tanken var att skapa något som snabbt kan demonteras och ombyggda om utrymmet behövdes för nå...

BYGGA en DIY DOG KENNEL

detta är en video jag gjorde på att bygga en diy hund kennel. de du hittar i butiken är dyr, vanligtvis kostar 200 dollar eller mer och de är endast 8 x 12 fot eller så. Jag satte upp fäktning för ca 200 dollar eller så, och jag fick doghouse gratis...

Bygga en Extra stor hund hus (eller lekstuga) från 100% bärgning och skrot material

Min hund Barli, en neurotisk vorsteh, var absolut bane min existens för de första åren var vi tillsammans.Men sedan hände något. Jag vet inte om det hände under loppet av en dag eller två usla år, men Barli blev min bästa vän. Han har fått sin stora...

Bygga en isolerad hundkoja A-Frame för under $75

denna hundkoja är lämplig för en liten till medelstor-storlek hund med en 9 kvadrat fot bas. Jag köpte mitt material på Home Depot. Observera att doghouse använder ett befintligt golv--i mitt fall, en utomhusterrass--så ingen bas ingår i denna plan....

Bygga en krita raket

om du är som mig, något som ser ut som ett rör och kommer till en punkt kan göras till en raket. Kritor passar denna beskrivning, så när jag hittade en jätte crayon-formade bank i butik, jag visste dess öde omedelbart.Detta Instructable, skapad för i...

Flat Pack: Hund hus (små-medelstora)

Jag har gjort en flat pack hundkoja.Fler och fler människor tar sina sötnosar med dem på resor. Gå till stranden, med en BBQ med vänner, gå till en park...Platser där din hund behöver skydd, avkoppling och skugga.Parlamentet gör det hela!Med dess lät...

MINI STRYKBRÄDA

Alla som någonsin har lösts en skjorta vet hur svårt det är att stryka dessa små fläckar som skjorta axlar och manschetter. Jag gjorde denna lilla mini strykbräda att använda tillsammans med en vanlig strykbräda; inte för att ersätta den. Jag ställa...

Trädgård Version 2.0

om du gillar min Instructable snälla rösta på mig i trädgården contest! Tack!En kort historikJag byggde min någon gång sedan uppvuxen trädgård och det är allt ekologiskt. Nyligen bestämde jag mig att uppgradera den och lägga till ett annat avsnitt. "...

Socker skalle väggbonad för Halloween

Hitta mig på YouTube här!100 av mina Tutorials finns här!Jag bestämde mig att använda några av de överblivna pall trä från doghouse och skapa en Halloween dekoration. Det är en socker skalle väggbonad.Du behöver:-Skrot trä-Lim-Skruvar-Stenciler-Akryl...

Underbar alla hjärtans dagskort

detta instructable var inspirerad av en bild på happyfolding.com. Jag fixade det lite för att vara mitt eget. Efter alla idéer är perfekta när expanderat från person till person. Med en liten armbåge fett skapas en vacker och romantisk Alla hjärtans-...

MC möbler 3

Steg 1: Popcornmaskin För denna möbler du behöver göra det i ett hörn. Gör som visas i bilden.Steg 2: Nästan färdig Plats guld block i hålen. Nästa rum glowstone på hörnet. Placera sedan fälladörrar på glowstone. Slutligen placera glas ovanpå glowsto...