D.I.Y Rc lastbil kroppendetta är en rc lastbil jag gjort ut av gamla leksaker och en gammal rc lastbil organet. Kroppen är en gammal nya Bright bigfoot toppmötet rc lastbil kropp och bilen dess är den nya Bright extremt elektriska. Jag spray målade lastbilen, put, en säng i och till alla tillbehör. Varje sak utom tältet i barnsäng och kajaken packa bort på lastbilen. Tack för läsning! Behaga, vilja, kommentera och rösta!
Relaterade Ämnen

MINSTA KNEX fjädring lastbil med styrning

detta är min lastbil. kroppen kom från knex.com.också säga vad man vill om dettaSteg 1: step1:get delarstavargrön: 39-42vit: 33blå: 2gul: 4Red: 1kontaktdonTan/blå klipp: 5Steering wheel: 1y-klipp: 4mörk grå: 15Orange: 7Red: 24grön: 2gul: 5lila: 12blå...

RC lastbil på Arduino Robot w / flera sensorer

detta instructable täcker omvandling av en RC lastbil till en Arduino kontrollerade robot. Min avsikt när början detta projekt var att A) Läs mer om Arduino och programmering B) bygga en pålitlig låg kostnad plattform att utveckla C) spenderar mer pe...

Autonoma R/C Tonka skåpbil med huvudet spårning för FPV (Tonka toppmötet bygga)

Remember tillbaka i dag, leker med din stora Tonka skåpbil, köra det genom allt, kändes som det var en awesome monstertruck som kunde gå någonstans? Eller bor du i ett relativt stadsområde och skulle älska att gå mudding men kan inte eftersom det är...

Redneck stötfångare bygga! Winch stötfångare för alla!

Steg 1: Dumpa det gamla Bumper! Så är inte roligt, men den gamla stötfångaren har att lossna, så du kan börja göra några designbeslut, och några mätningar. Beroende på din specifika bil, det är ålder... och hur mycket road salt det ses... du kan kräv...

Redskap för barn

är du en förälder som har svårt att få sina barn att äta sina grönsaker? Eller kanske du är som mig och rygga på tanken på en tallrik med ångad broccoli. Broccoli kan inte vara roligt för barn, men put an motorljudet bakom det och deras fantasi kan t...

RC Tonka dumper konvertering med Quad styrning - del 1 (med sol uppdatering framöver)

I detta instructable, jag kommer att försöka ge en detaljerad vägledning om hur vi konverterat en 1980 Tonka dumper till en fungerande RC robot. Jag har brutit stegen lite mer i detalj för att visa vad jag har klippt ut och flyttade till rummet och g...

Rost i fred - hur för att göra plast objekt till en realistisk rusty detalj del, SMARTT vägen!

jag skrev ursprungligen denna handledning för våra SMARTT nyhetsbrev Workbench kolumn i januari 2012. ---Raymond G. PotterSå mycket som vi önskar det vore annars, är världen sällan blanka och nya som en leksak på en hylla. Om du vill att ditt tåg lay...

Monster Truck Fort

monster truck spela fortet är något jag och min son har talat om i flera år och efter att jag fick mina händer på en uppsättning av sex fot lång traktor däck vi hade att göra det en verklighet, så jag drog en grov uppsättning av planer och kommit igå...

Installera en kompass gadget uppgradering

Detta är min 1996 Nissan PU jag ägt sedan 1998. Det är pålitlig och jag har tagit ur staten resor sedan jag gick i pension i stället för att flyga. Jag hade installerat en hem inomhus/utomhus termometer, men kardborrband självhäftande höll smältande...

Ändra broms/signalljuset din 2003 Dodge Truck

Du kanske tror detta instructable inte gäller dig. Men om du läser igenom den, du bara kan få fram användbar information.Först har, du nog upptäckt att bilens "Manual" är helt värdelös i räkna ut hur att få tillgång till de olika glödlampor på u...

Fauxtina

Min trucks visar hennes ålder nyligen - med 150k på vägmätaren, felmatchade ersättning säng och rost på dörrar självmord, hon såg ganska sorgliga. Även om hon är en bra lastbil, hon är fjorton år gammal och som heltid student (= mer pengar ut än i),...

1960 Ford F-100 lastbil restaurering

jag nyligen avslutat det fullständigt återupprättandet av min 1960 f-100 lastbil. Det tog mig drygt tre år att slutföra (delvis eftersom jag ändå ska gå gymnasiet, så tid och medel är tight) och jag kunde inte vara lyckligare med resultatet. Jag lärd...

Hur att beräkna axelns vikter av Standard 2-axlig 4 x 2 klass 6 lastbil

Vill du lägga till lite spänning och äventyr i ditt liv?Få ett deltidsjobb, riggning och köra en Flatbädd lastbil!Så många klass 6 lastbilar (26 000 pund högsta rättsliga vikt) på vägen drivs av dem som har en allmän klass C körkort, och bra färdregi...

RC Lego lastbil med manuell växellåda

Denna lastbil är mitt försök att bygga en fullt fungerande RC Lego lastbil. Målet var att bygga allt det mekaniska arbetet direkt från Lego bitar med liten eller ingen förändring. Drivlina av detta fordon är en två växlad manuell växellåda som driver...

Anpassade lastbil

anpassade lastbil med fälgar och kroppen från min warhead evo gas powered lastbil beacause jag fick ett nytt organ för det så jag tog det för min knex och biuld odjuret en lastbil ur kroppenSteg 1: Base av truck detta är botten av lastbilenSteg 2: al...

Knex lastbil med motor

detta är en grundläggande knex lastbil. Det kan vara moded flitigt. den har en lo redskap inställningen på bilderna eftersom jag gillar att hill klättrar. växlarna kan vara swiched till en hög inställning. Detta kommer att göra det gå snabbare. eller...

Motoriserade knex lastbil

Detta är min k'nex lastbil som är anpassad för toppfart. Det kan också vara inriktad för vridmoment. Detta är en anpassad design som jag gjorde kroppen är min design. ledsen men jag kommer inte att bokföring instruktioner som helst snart om inte någo...

Motoriserade knex lastbil instruktioner

här är de instruktioner ni bad om.Steg 1: här måste du bygga kroppen Steg 2: att sätta kugghjul och axlar på lastbil här är det den slutligen delvis inte så svårt att göra. Läs alla små lappar som de är viktiga.Steg 3: äntligen steg sätta i batterier...

Hur man bygger en hotrod lastbil i 3 enkla steg

I detta instructable jag kommer att introducera dig till programmet CUT. Följ med när vi bygger en hotrod från början till slut. Vi hade lite kändis hjälp och många, många människor som frivilligt att föra denna idé till livet. Bilden ovan är en foto...