Däck trädgård plantageägare boxenjag ville odla tomater på mitt däck eftersom det blir mer sol än den lilla trädgården. Så jag bygga en stor låda på hjul så jag kunde flytta runt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Motvikt balanserad hängande plantageägare

mitt kontor kompis Chris G. och jag ville ha något hängande plantageägare, men vi ville ha möjlighet att hänga dem högre än vi kunde lätt vattna dem. Så gjorde vi dessa motvikt balanserad vertikalt inställbar hängande plantageägare. Nu kan vi enkelt...

Trädgård plantageägare i form av en båt

Detta är en trädgård plantageägare som jag gjorde i form av en båt av en lastpall och några andra återvunnet material. Video upplagd visar steg för steg instruktioner på hur jag gjorde den....

Göra en trädgård plantageägare från trall

Hej, och Välkommen till min 2: a publicerade Instructable, barn! Idag ska vi göra en planter från spill och billigt timmer.Jag har alltid varit intresserad av att odla lite grönsaker i trädgården, men som säkert några av er kan intyga, det finns allt...

Göra en sub bevattnade trädgård plantageägare

Denna trädgård planter gör din egen frukt-och grönsaksodling otroligt enkel. Med bara några objekt från din lokala järnaffär, du kan lägga till ett stänk av grönt i ditt landskap på nolltid!Verktyg som behövs:BorrmaskinBorrmaskin skruvmejsel bitHamma...

Fönstret provrör plantageägare (för galna vetenskapsmän)

behöver du en container att plantera en styckning, eller är du en galen vetenskapsman med ett intresse för botanik? Vem du än är du kommer att njuta av att göra dessa söta små provrör plantageägare att sticka på alla fönster. Dessa skär och små anläg...

Börjar en Pre plantageägare med skräp

Steg 1: Få jord i naturen av Earth Day, jag kommer inte bara att öppna en påse med gödselmedel. Brist på en spade använder jag en 2 L pop flaska som ett scoop för jord. I mars var sista gången min kompost var fylld. Som kan vara bra, men jag hittar a...

Wilbur formad trädgård plantageägare.

Är det julafton och jag behöver en present till en vän.Lyckligtvis kan jag falla tillbaka på min rondellhund Instructable.Jag var med henne för en månad sedan och vi körde förbi rondellhund; Hon uttryckte glädje och vägrade inledningsvis att tro att...

Lyftbar hängande plantageägare

Målet är att göra en planter som är tillämplig för alla rullstolsanvändare och ge en bättre ergonomisk höjd för personlig lämplighet, även utan rullstol.Vad du behöver2 remskivor (min. 50kg belastning)7 meter rep2 små krukor1 stor planterBesök även h...

Regnet rännstenen trädgård plantageägare dalar

här är ett bra sätt att återanvända dessa extra bitar av Hängränna från den byggarbetsplatsen på gatan. Dessa tråg planters är ett bra komplement till alla trädgårdar. Här är hur jag gjorde mina med endast vänster över material från andra projekt.Ste...

3 minut pall trädgård plantageägare!

I den här videon visar jag hur man gör en enkel planter låda för trädgården med gratis pall trä. Lastpall projekt är roligt och du kan ändra detta till dina behov....

Gå grönt Upside Down hängande plantageägare

kom ihåg då den Topsy nedvänd hängande tomatplantor kommersiellt tycktes köra oavbrutet på TV? Vad det verkligen uppgick till var en grön plastpåse med plastringar på toppen och botten med ett hål för anläggningen för att gå igenom och en hängare.Kon...

Lastpall projektet inspirerad! Att göra de hängande trädgårdarna av pall-på Planter

Pall + rep + växter = de hängande trädgårdarna av pall-på.8. undrar om DIY!Design. Jag designade denna pall projektet att visa något som jag älskar på en plats som jag älskar, nämligen: blommor och växter och min veranda. Den tar upp noll golvyta. Oc...

Lastpall (mestadels) Planter Box Redux

Det finns flera planer för planteringskärl lådor från pallar redan på Instructables, så jag förmodligen lägger en annan tegelsten till en vägg som inte kan få någon högre. Jag hoppas i alla fall min ta på en lastpall planter låda kommer att inspirera...

Fönstret rutan mall trädgårdsskötsel

Förra sommaren min fru och jag började trädgårdsskötsel på däck mer intensivt. Vi började genom att bygga anläggningen ställning för däck som höll fyra 24" krukor. Efter läst om olika intensiv plantering metoder, beslutade vi att göra mallar för plan...

Mobil Sun-söker Robot

Din anläggning kan navigera till den soligaste platsen i huset med denna solsken söker inomhus planter. Kontrolleras av en Arduino mikro och drivs av två kontinuerlig rotation servomotorer. Planter syftar sunshine med hjälp av två solpaneler som iden...

Coat Rack Planter

vi inte har mycket utrymme så vi byggde en coat rack plantageägare som vår version av en vertikal trädgård. Det är ganska enkelt om du har en borr och järnhandel i närheten. Coat rack och vin lådorna hittades på craigslist. Den dyraste delen var fakt...

3D tryckt själv vattning Planter

Undvika risken för över eller under-vattna dina växter med detta själv vattning planter. Med en 3D-skrivare, kan du snabbt göra en attraktiv vatten-tight planter pott som kommer att hålla dina växter friska och passar in med din modernistiska estetis...

3 dagar från frön till groning växter

Om du någonsin har planterat frön, bara för att upptäcka att få (eller inga) av dem grodda - då är detta Instructable för dig! Jag slösat en masse frön i år - och var lite besviken att det inte var lika lätt som bevattning några frön och se dem bloms...

En ört planter ur en skum låda.

Detta är en riktigt bra idé om du inte har ett stort utrymme i din bakgård, för om du är som mig, är inte den bästa på att hålla växter vid liv. De kan användas i året runt och du kan växa nästan vad som helst i dem. Det bästa med dem är att börja pl...