Daft Punk Halloween kostymThe Halloween kostym som jag gjorde för 2009.

Hjälp från bumpus och bennyjaminny för deras instructables på hur till göra hjälmen
Bumpus:
bennyjaminny:

Och till enlighted's instructable om hur man lägger el wire till en kappa
enlighted:

Relaterade Ämnen

Tron. Daft punk el wire kostym! Halloween kostym

Tron. Daft punk el wire kostym! Halloween-kostymJag lagt min design ut med gult garn, sedan beställde runt 100ft el tråd. Färgen jag valde var röd-orange. Jag hand sydde sladden till en skinnjacka och regelbundna denim jeans med finish line. Lim fung...

Daft Punk hjälmar och kompletta kostymer utan att använda en vacuumformad-form

gjort i 4 månader, för ca $50 per hel kostym, inklusive hjälmen.Först av allt, dessa är inte exakta repliker, de har inte programmerade lysdioder, och ingen vacuumformad-bildade visir. Jag var försökande till gör den här för så billigt som möjligt, o...

Hur man gör en Daft Punk Guy Manuel hjälm och kostym!

Så, sedan min senaste bygga Isaac Clarke, det har varit en passion växer i mig för att göra rekvisita, därför bestämde jag mig att ta itu med ett projekt av högre magnitud och så valde jag att göra Guy Manuel hjälm från Daft Punk, så jag kommer att s...

Daft Punk Guy-Manuel Full kostym bygga

Jag är ingalunda en professionell. Jag gör detta eftersom jag älskar att bygga saker, inte för att jag är bra på den. Ärligt talat, de flesta av detta projekt var fixa problem på grund av saker jag gjorde att jag hade ingen aning om hur man gör. Som...

Daft Punk Tron hjälm & kostym

för de senaste två åren min bror och jag har fått gå på en festival som hölls på Isle of Wight i Storbritannien kallas Josefin http://www.bestival.net/. Det är en lysande vänliga festival med fokus på människor som går i maskeraddräkter (om de vill)...

Tron. Daft punk el wire kostym!

Tron. daft punk el wire kostym!Jag lagt min design ut med gult garn, sedan beställde runt 100ft el tråd. Färgen jag valde var röd-orange. Jag hand sydde sladden till en skinnjacka och regelbundna denim jeans med finish line. Lim fungerar inte. Jag lä...

DAFT PUNK TRON (GUY-MANUEL) HELMET, WITH SUIT AND GLOVES

Hi GuysJag ska försöka visa er hur jag gjorde min Daft Punk hjälm och passar från filmen Tron.Vi går till en festival varje år det är främst maskeraddräkter och i år hade vi en episka uppdrag att dessa passar. Min hjälm var hederliga från Boba Fett h...

Hur man gör en Daft Punk Outfit!

Under sommaren, jag var påslagen till några av de utmärkta och varierad musik jag någonsin hört; Daft Punk.Med sina dolda identiteter, som i princip lanserade deras världsomspännande framgång i musikbranschen, har många försökt att återskapa Thomas B...

Lätt och billig Daft Punk (Thomas) hjälm

Hej allaHär är ett billigt och snabbt sätt att göra en Daft Punk (Thomas) hjälm.Liksom många av er hade jag mina ambitioner att bygga en perfekt pepakura, lägga fiber glas harts, bondo, att göra en mögel och bygga en hjälm för alla jag känner... Men...

Daft Punk hjälm Build (inte klar ännu!)

Jag har beslutat att göra en Thomas hjälm från Daft Punk. Det är fortfarande att göra i processen ändå. Jag behöver mer pengar: 3** EDIT ** just nu, im börjar på Guy-Manuel hjälm. Min kompis ville vara thomas så han tvingade mig alltför killen efters...

Daft Punk Jacket

För dig som vill styla som Daft Punk. Internet har anlitat mig att göra min kostym och jag ger tillbaka genom att dokumentera processen. Det finns nästan 400 poäng på stencilen, gärna räkna dem och skicka i kommentarerna.För att göra jackan jag använ...

Quick & billigt Daft Punk handskar

Hej alla!Idag tänker jag att visa dig hur man gör vissa snazy Daft Punk handskar för under $50 (ännu billigare om du har några av de grundläggande saker som behövs för att göra detta)!Detta är extremt lätt att göra som jag kunde göra det utan några f...

Snabb 5 timmars Daft Punk Cosplay

det först började när jag fick reda på hade jag en VJ prestanda på min College. Sedan tänkte jag, Hej, jag har alltid velat få på scenen som DJ. Varför gör inte en handling, som bära något fint för att visa rätt? Sedan tänkte jag, DAFT PUNK. Oh trodd...

Hur man skapar en Daft Punk hyllning scenshow

Har du någonsin velat vara Daft Punk? Ja är detta en medelstor budget sätt att skapa en snygg bar storlek hyllning Visa. Jag kommer inte att få alla fina detaljer av kostymer och sådant eftersom det finns redan stora Instructables på detta så jag kom...

Hur man gör två Daft Punk kläder med hjälmar

för min 30-årsdag bestämde jag mig att ha en D-tema maskerad, min flickvän Kylie och jag bestämde att vi skulle gå som Daft Punk. Kostymerna var ganska inblandade att göra, men vi hade kul och de såg bra!Vi använde en hel del resurser från internet,...

Min Iron Man klassisk halloween kostym

min Halloween kostym för denna year(2008). Det är den klassiska Iron Man kostym. Du kan se bättre bilder på hjälmen på webbsidan. Plaz gärna använda mina bilder som referenser....

Daft Punk (plånbok silvertejp)

Hi! Detta är min allra första instructable, och jag tror detta är den första Daft Punk plånbok silvertejp som någonsin gjorts? Vänligen kommentera och rätta mig om I´m fel....

Little Miss Muffet Halloween kostym

består av fyra olika delar denna halloween kostym:KlänningenFörklädetHatten och andra tillbehörGiant spiderJag ska täcka varje aspekt i de fyra stegen som följer.Steg 1: Klänningen Ingredienser2m blå gingham tyg1 vit zip (40cm längd)Vit trådSvart trå...

Cool Halloween kostymer

Hej, detta instructable är att visa några cool halloween kostymer och vad man får. kommentera vad du tyckerSteg 1: cowboy en cool liten kostym för dina barn är en cowboy.Du behöver:cowboyhattcowboy stövlarBlå jeansSteg 2: thomas TUFFTUFFTÅG tåg en an...