Daft Punk Thomas Bangalter Helmet!Med Guy Manuel hjälmen å, och titta på Volpins fantastiska arbete, jag började arbeta på en Thomas Bangalter Helmet, varför inte ha dem båda? ^-^

Om du har sett min tidigare instructables, ni förstår processen mycket lättare, men jag uppmuntrar dig att ha en läsa på detta instructable!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt och billig Daft Punk (Thomas) hjälm

Hej allaHär är ett billigt och snabbt sätt att göra en Daft Punk (Thomas) hjälm.Liksom många av er hade jag mina ambitioner att bygga en perfekt pepakura, lägga fiber glas harts, bondo, att göra en mögel och bygga en hjälm för alla jag känner... Men...

Hur man gör en Daft Punk Thomas hjälm

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en hemmagjord Daft Punk hjälm! Det använder mestadels hus håll produkter och är mycket enkel. Hoppas du njuter! Vad du behöver: en baseball hjälm, kartong, Bondo, en bit av hård plast för visor...

Daft Punk Thomas Helmet komplett!

Hello! Denna hjälm tog 2 månader att bygga, som ni kan se i videon jag började med en baseball hjälm och byggd av det. För gör det glöda tävling jag lagt 42 multi color led lampor som kan blinka i takt med musik och det är powerd av ett 12v batteri...

Thomas Bangalter Daft Punk hjälm

uppmärksamhet: LäsINTE BARA ATT HOPPA ÖVER DENNA PUNKT! Om du verkligen vill göra en Thomas Bangalter Daft Punk hjälm, kommer det att ta mycket tid och tålamod. Vill du bara en av dessa hjälmar snabbt med några ansträngningar, gå shop på eBay eller n...

DAFT PUNK TRON (GUY-MANUEL) HELMET, WITH SUIT AND GLOVES

Hi GuysJag ska försöka visa er hur jag gjorde min Daft Punk hjälm och passar från filmen Tron.Vi går till en festival varje år det är främst maskeraddräkter och i år hade vi en episka uppdrag att dessa passar. Min hjälm var hederliga från Boba Fett h...

Bygga en Daft Punk hjälm med programmerbar LED display

detta Instructable kommer detalj processen att skapa din alldeles egna Thomas Bangalter Daft Punk hjälm. Även denna handledning kan tyckas specifika för Thomas Bangalter hjälm i synnerhet, finns det många processer inom som kommer att vara till hjälp...

Daft Punk Tron hjälm & kostym

för de senaste två åren min bror och jag har fått gå på en festival som hölls på Isle of Wight i Storbritannien kallas Josefin http://www.bestival.net/. Det är en lysande vänliga festival med fokus på människor som går i maskeraddräkter (om de vill)...

Hur man gör en Daft Punk Outfit!

Under sommaren, jag var påslagen till några av de utmärkta och varierad musik jag någonsin hört; Daft Punk.Med sina dolda identiteter, som i princip lanserade deras världsomspännande framgång i musikbranschen, har många försökt att återskapa Thomas B...

Hur man gör en Daft Punk hjälm

Detta inlägg är skrivet av Panos Lolonis, Fictiv operationer leda (av dagen).Det hela startade redan 1995 när jag lyssnade på låten Da Funk av Daft Punk. Som europé jag hade en hel del exponering för Daft Punk musik och efter upptäckten (2001) blev d...

Daft Punk hjälm Build (inte klar ännu!)

Jag har beslutat att göra en Thomas hjälm från Daft Punk. Det är fortfarande att göra i processen ändå. Jag behöver mer pengar: 3** EDIT ** just nu, im börjar på Guy-Manuel hjälm. Min kompis ville vara thomas så han tvingade mig alltför killen efters...

Daft Punk hjälmar och kompletta kostymer utan att använda en vacuumformad-form

gjort i 4 månader, för ca $50 per hel kostym, inklusive hjälmen.Först av allt, dessa är inte exakta repliker, de har inte programmerade lysdioder, och ingen vacuumformad-bildade visir. Jag var försökande till gör den här för så billigt som möjligt, o...

Daft Punk Guy-Manuel Full kostym bygga

Jag är ingalunda en professionell. Jag gör detta eftersom jag älskar att bygga saker, inte för att jag är bra på den. Ärligt talat, de flesta av detta projekt var fixa problem på grund av saker jag gjorde att jag hade ingen aning om hur man gör. Som...

Snabb 5 timmars Daft Punk Cosplay

det först började när jag fick reda på hade jag en VJ prestanda på min College. Sedan tänkte jag, Hej, jag har alltid velat få på scenen som DJ. Varför gör inte en handling, som bära något fint för att visa rätt? Sedan tänkte jag, DAFT PUNK. Oh trodd...

Hur man gör två Daft Punk kläder med hjälmar

för min 30-årsdag bestämde jag mig att ha en D-tema maskerad, min flickvän Kylie och jag bestämde att vi skulle gå som Daft Punk. Kostymerna var ganska inblandade att göra, men vi hade kul och de såg bra!Vi använde en hel del resurser från internet,...

Daft Punk (plånbok silvertejp)

Hi! Detta är min allra första instructable, och jag tror detta är den första Daft Punk plånbok silvertejp som någonsin gjorts? Vänligen kommentera och rätta mig om I´m fel....

Guy-Manuel Daft Punk hjälm med programmerbar LED-belysning

I detta Instructable, kommer du att bygga en Guy-Manuel de Homem-Christo Daft Punk hjälm med programmerbar LED belysning. Det är en lång projekt som kommer att ta flera tiotals timmar av arbete. Kompetensområden som kommer att hjälpa till med detta b...

Hur man gör en Daft Punk Guy Manuel hjälm och kostym!

Så, sedan min senaste bygga Isaac Clarke, det har varit en passion växer i mig för att göra rekvisita, därför bestämde jag mig att ta itu med ett projekt av högre magnitud och så valde jag att göra Guy Manuel hjälm från Daft Punk, så jag kommer att s...

DAFT PUNK TRON hjälm (GUY-MANUEL)

Hej killarJag ska försöka visa er hur jag gjorde min Daft Punk hjälm och passar från filmen Tron.Vi går till en festival varje år det är främst maskeraddräkter och i år hade vi en episka uppdrag att dessa passar. Min hjälm var hederliga från Boba Fet...

Daft Punk Jacket

För dig som vill styla som Daft Punk. Internet har anlitat mig att göra min kostym och jag ger tillbaka genom att dokumentera processen. Det finns nästan 400 poäng på stencilen, gärna räkna dem och skicka i kommentarerna.För att göra jackan jag använ...