Darth Revan Mask - Star Wars KOTOR"Med masken, men Revan var en ikon, en symbol. Han var formaren av historia, en individ definieras av sina handlingar snarare än sina tankar, känslor och övertygelser."

Före omstart av Star Wars canon med The Force vaknar, en av de mer ikoniska tecken i EU var stjärnan i spelet Knights of the Old Republic, Revan. Nyligen började jag spela spelet och jag ville få mina händer på en version av sin mask (tillsammans med en annan Sith Lord i uppföljaren, men det är ett annat inlägg). Jag tittade igenom ett gäng referens bilder, andra bygger och modeller, och jag hittade en version som jag ville arbeta med (jag kan göra en annan som är mer korrekt).

Många av material och teknik är de som har förklarats i detalj i mitt andra inlägg, så jag ska bara lista produkter och tekniker som jag använde i hela den instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Darth Revan Mask

Sedan jag började spela Star Wars: Knights of the Old Republic, jag ville ha en Revan mask. Beklagliga är, det finns inget enkelt sätt att göra en på internet. Den bästa som jag hittade inblandade lera, och var en YouTube-video. Min syster kom upp me...

Mask av Darth Nihilus - Star Wars

"Han är ett sår i kraft, mer närvaro än kött, och i sitt vakna liv dör... att offra sig själv till hans hunger." ―Visas MarrEn annan mer lätt igenkännliga Sith-Lords av Star Wars franchise är Darth Nihilus, och jag ville ha hans mask (för mig oc...

Darth Vader i Carbonite vakuumformning - Star Wars

Vad skulle vara mer geek-kul så flash frysa Darth Vader med en metall legering blandat med tibanna gas? Vi tänkte, inte mycket! Så, det är vad vi gjorde... Minst att göra något som ser ut som Sith Lord upphängd i Carbonite (se Star Wars – Jedins åter...

Star Wars Force vaknar Kylo Ren - mask & dräkt

Ville ha något ganska enkelt som skulle ta under veckan att slutföra. Min ursprungliga tankar för en viktoriansk tandlös var ute. Filmen Star Wars VII kommer ut och jag trodde att detta kan vara ett bra val och en vän föreslog att jag också kunde bär...

STAR WARS DARTH MAUL CAKE

jag kom nyligen över en Star Wars cook bok som hade ett recept på Darth Maul dopp, tillverkad av rostad röd paprika och Frito majschips som horn. Det gjorde verkligen inte denna mördare någon rättvisa så jag bestämde mig att använda mallen och skapa...

Darth Maul Star Wars tårta!

Hej, jag har blivit ombedd att göra min kusin en Darth Maul Star Wars tårta på sin födelsedag nästa vecka. Det är en choklad svamp med vaniljsocker smör florsocker. Denna kaka är praktiken tårtan jag har gjort därav varför det är ungefär iskallt med...

Hur man gör en Darth Nihilus mask från det spelet KOTOR (riddare av den gamla republiken)

denna mask kan inte bara användas för en Darth Nihilus mask men även bara en mask för Halloween.There är en hel suplies och här är de.-papper--aluminiumfolie--spakling--mjöl--vatten--glasfiber harts--DREMEL--vit sprayfärg--en massa billiga penslar--u...

Star Wars Dining Table

Detta projekt härrörde från min systers trängande behov för ett Matsalsbord, min önskan att flytta min kreativa gränserna, och mina och Min systers kärlek för Star Wars. Som ett college student som bor i en lägenhet, min syster hade lite pengar till...

Star Wars Sith Acolyte fin kostym

För att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!--------------------------------...

Alla läder, laser cut, galaktiska imperiet (Star Wars) passport wallet

detta är en snabb Instructable som beskriver mitt experiment med att använda en laserskärare på läder. Något jag inte hade provat tidigare.Jag ville ha en ny pass innehavare som regeringen frågan en är en bit skräp. Och vad kan vara bättre än Star Wa...

Ahsoka Tano dräkt från Star Wars, Clone Wars

Min dotter ville verkligen vara Ahsoka Tano från Star wars, clone wars, för Halloween. För att få en uppfattning jag tittade runt på Instructables webbplats och hittade en Instructable här på hur man gör ett Togruta pannsmycke. Som författare kom upp...

Custom farbror owen och moster Beru Star Wars förkolnade kroppen figur.

Som några av er som läser detta kanske vet, jag är lite förtjust i filmen franchise Star Wars. och så är min fästmö.Vi älskar de leksaker som producerades för original filmar och har samlat dem i de senaste åren (efter min barndom samling gick som da...

STAR WARS NINTENDO Wii

detta är en kort instructable om hur jag sätt en Nintendo Wii fallet med fiber optic stjärnor och logotyp för en Star Wars tema Wii! Denna Wii är på rea nu på E-Bay, det kommer också att ha Star Wars the Force Unleashed -spel.Varning Mod på egen risk...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...

K'NEX Star Wars Lambda-klass Shuttle

Underskatta inte kraften av Instructables!-Darth Vader - episod IVDetta instructable visar dig hur man gör en Lambda-klass transfer från Star Wars-filmer! Jag har gjort denna modell för K'NEX tävling 2015. Personligen är jag en Star Wars fan och Labd...

Star Wars Shoptrooper Neopixel Birkin väska

För alla prinsessor i galaxen...Här är den heliga Graalen av handväskor... ok, den här off är en knockoff av något slag men jag kan garantera dig detta är enda i lager i det kända universumet.Lyser upp i Delicious Darth hallon, ljus sidan Cyan, Purpl...

Star Wars Death Star Popsicles

Hej, i detta instructable, vi kommer att fortsätta med Star Wars tema, senast instructable gjorde vi Star Wars Death Star Peanut Butter Cups ( i detta instructable gör vi Star Wars Death Star Popsicles. Så vi får verkligen stort värde ur våra Death S...

Star Wars choklad gjuter med X rista CNC

Göra stjärnor krig choklad silikon formar med X-rista CNCTräbearbetning projekt video för att göra en silikon mögel för choklad med X rista CNC från Inventables. Star Wars samverkansprojekt för att hedra Star Wars dag 2015Med hjälp av flera tekniker...

Star Wars: Imperial Officer (svart outfit) cosplay

Hej alla! Jag ger här dig en annan cosplay Pia! JAG KOMMER ATT UPPDATERA DETTA SOM JAG GÖRA FÖRBÄTTRINGAR TILL COSPLAY. här är mer en garderob kasta tillsammans med några lite mods. Denna gången är det en Imperial Officer. Den svarta dräkten bärs av...