Darth Vader PlushieGör din egen plushie actionfigurer!

Här är hur jag gjorde både en Darth Vader och en Donatello plushie. Denna grundläggande kroppsform kan enkelt dekoreras för att bli någon karaktär du vill.

Här ett roligt litet mellanliggande sy projekt. Jag hoppas du kommer att göra din egen plushie Darth Vader, Donatello, eller vad du vill. Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Darth Vader duct tape doggy kostym

jag gjorde denna hund kostym av silvertejp... um han älskade det! Min hund Gatsby är liten så jag inte skulle rekommendera för en stor hund. Silvertejp är svårt att arbeta med så detta är ett mästerverk vad beträffar min åsikt.Steg 1: material Svart...

Darth Vader bror Hood av stål

jag kommer att berätta hur man gör en Fallout 3 power hjälm från Darth Vader hjälm.Steg 1: material1. Darth Vader hjälm2. aluminiumfolie3. silvertejp4. ficklampa5. bit ventilerade metall6. svart/silver sprayfärg7. solglasögonSteg 2: Folie wrap Ta alu...

Frame DARTH VADER Art In String (VALENTINE'S DAY BRASIL)

Mitt namn är Emerson Pedroso, jag är skaparen av YouTube-kanalen Oficina DIY.Redo att använda din åskviggen, så kom igen!I DIY workshop idag, kommer vi att göra en bild med en teknik som kallas sträng konst, vi kommer att använda hjälmen av Darth Vad...

Darth Vader Lego mosaik

Någonsin velat veta hur man konverterar en bild till pixelly glädjen vi känner som Lego? Jag presenterar en metod som är super enkelt och resulterar i en jäkligt spiffy lego mosaik!Redigera (23 Jan 2007): Pojkarna över på Pictobrick släppte nyligen s...

Hemgjord Darth Vader smält Mask

I denna mörka sida instructable, ska jag visa dig hur jag blev en leksak plast Vader mask till en awesome Star Wars prop som en sett i The Force vaknar trailer.Jag är säker på att vi har alla sett Darth Vader smält/skada masken från den kommande film...

Darth Vader medalion gjutning

Jag ville göra en medaillon för en vänner mamma sak hon verkligen älskar Star Warsoch särskilt Dart Vader.Steg 1: Få grov form För min Darth Vader medaljong (att få en necklacepiece) använde jag en bit av isolationfoam från min vinden.Jag använde en...

Stjärniga Wars Darth Vader glas gravyr - DIY Dremel projekt

Här är listan över objekt som behövs för att utföra projektet:DricksglasDremel elverktygDremel Diamond punkt Peka lite #7134, 7103, 7105MaskeringstejpSkyddsglasögonDamm MaskDarth Vader skriva utTiden från start till mål är cirka 3 timmarSteg 1: Skapa...

Darth Vader bröst Box

För att kunna härma Darth Vader under en fest eller något annat tillfälle kan vara mycket roligt. Tyvärr är kommersiella lösningar kostsamma. Hasbro Star Wars Darth Vader röst växlare kostar nästan $300 på Amazon. I detta instructable kommer att förk...

Skev Darth Vader lera Cane - försök igen, och igen, och igen...

Förra året I anges på ett uppdrag att skapa en Darth Vader sockerrör. Lera käpp är i grunden en lång rulle med en design i det som du kan skiva likadana bitar från. Väl inte alltid identiska, men ett liknande mönster. Vid åtminstone det är hur jag be...

Darth Vader tecken på X-rista CNC

Vi ska göra en Darth Vader och Star Wars tecken på X-rista CNC router.Du behöver:CNC Router (jag har en X-rista CNC Router)CAD/Cam program som Vectric Aspire eller motsvarandeKabinett grade plywood 15" bred och 26" lång1/8" router pinnfräs...

Star Wars Darth Vader Make-up

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag var bara tvungen att försöka göra en Darth Vader make-up för filmen. Det var kul försöker skapa Darth Vader hjälm med mitt hår. Jag skulle vilja göra om och se om jag kunde få mitt hår att s...

Darth Vader hjälm (Star Wars)

Hej gjorde personal den hjälm darth vader kartong om du gillar det och vill se hur jag gjorde till dig kan också göra en lika och så titta på video frågor och så låt dina tvivel kommer att svara så fort som möjligtSteg 1:...

LEGO Darth Vader!

Detta är en 100% hemlagad LEGO Darth Vader dräkt, skapats med kartong, papier mache och sprayfärg. Jag köpte en LEGO Darth Vader nyckelring från LEGO butiken på köpcentret och använde den för att skala upp mätningarna och bevara proportioner. Denna d...

Intro till Design lektion: Skapa en papper Mache Darth Vader plåtburk Math spel

jag har jobbat på en lektion för mina elever design och skapa ett papper mache huvud runt en plåtburk som sedan kan användas till att spela en math spel i skolan eller hemma.Materialet är billigt och den slutliga produkten inte bara innebär många ämn...

Darth Vader Smart trädgård

!! VATTEN MIG!!inte få honom mad.här är en stor nybörjare programmering, 3D utskrift och krets bygga helg projekt för varje budget (under $20) - det Darth Vader Smart trädgård. det kan maila dig när det är törstig och ändra färg att anmäla.behöver du...

Darth Vader Lap täcke

årets julklapp, jag gav min fästmö helt Star Wars tema gåvor. (En av hans favorit filmer). För alla andra gjort jag olika gåvor som matchade deras smak. På en resa till min lokala tygaffär (Joann) hittade jag en fantastisk quilt kit som skulle passa...

Darth Vader dyker

Star Wars är en halloween klassisk och dessa Darth Vader pop är den perfekta söt behandla! De är gjorda av choklad huvuden och kringla + godis smälta lightsabers.Inspiration för att köpa formarna och dessert projekt med dem kom från denna video!"Dart...

Papper Darth Vader Box figur (StarWars)!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en Darth Vader Box figur. Njut av: D!Länk till mall: http://toy-a-day.blogspot.com/2009_04_01_archive.html...

DIY 3D Perler Darth Vader

Detta instructable är för en Voxelized Yoshi kan du göra din egen från perler pärlor, hama pärlor, nabbi pärlor eller någon typ av melty pärlor. Du kan titta på videon och följa med om du vill.(Vänligen kreditera mig bör du använda eller manipulera d...