Dator enhetsfack modjag brukade 5,25 tums enhetsfack hus 4 hårddiskar utökar capacty av min dator till 1200 gigabyte.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dator fall Mods

bara en samling av modding jag har gjort en lång åren äga datorer....

Dator fall mod kylfläktar

som en hel del instructable folk jag är billigt.När jag byggde detta torn jag använde alla delar jag hade på hand, är det min första bygga med en p4 så inte mycket överförs, jag inte visste att det skulle vara så mycket varmare än en coppermine var.I...

Dator mus Mod

Steg 1: Hej!Hej jag var inte i skolan idag... Att vara sjuk suger; Hur som helst jag hade denna gamla mus att mamma skulle till genom ut och jag var som nr!!! Jag är en HAMSTRARE och det är vad vi gör... Hitta användningsområden för allt alla sätt fö...

Lysdioder sync till musik (med bilder av min awesome dator fall mod)

jag avslutar upp min Datorbord jag har jobbat på och en av de sista justeringarna är att lysdioder sync till högtalarna. Jag har några bilder på min dator också. Detta projekt tog mig ca 15 minuter och var gratis eftersom jag hade de delar liggandes....

$8 trälåda dator fall mod!

jag byggde en mainstream gaming dator och passar det allt i en låda som jag köpte för $8 i konst butiken och du kan göra det också!Steg 1: Samla dina komponenter Delarna av min dator är:Mamma styrelse: Jag valde en mini Itx formfaktor på grund av den...

Dator woofer mod (att se vibrationer från högtalarna)

Många människor har woofers. Och de är nöjda med den.MenLyssna på musik är bara inte roligt. De flesta woofers inte har synliga speakers.they är mestadels inne.Och dessa woofers som har högtalare utanför är dyra. De är för bilar (hallick bilar).Du vi...

PC Case Mod / Redesign / översyn

inte alltför länge sedan jag blev besatt av personalisering och anpassning av varje sak jag kunde få mina händer på, och det tog mig lång tid för att inse min tråkiga gamla dator fall kan använda en "make-over", så det är precis vad jag gjorde.D...

Installera en cigarett tändare på dator

min sista instructable på dator fall mod kylfläktar jag postat ett foto av mitt torn ansikte och fick en kommentar på cig lättare, så för att göra det även easyer gick jag och stryk en annan dator, nej jag röker inte på kontoret men några av mina red...

Slå LED Heart fotoram

för alla hjärtans dag beslöt jag att göra min valentine en bildram som pulserar långsamt på och av (som ett hjärtslag) när det plockas upp. Du kan använda den samma tequnices för att göra en pulserande ljus effekt på andra projekt som en dator fall m...

Att göra vind--i Willow-- och en lampa

Oooooooo skinande---det är vad Homer Simpson skulle säga. Och det är så.Detta är en kombination wind chime, (tillverkad av hårddisk tallrik), fiber optic ljusshow och även en lampa.Vindspel fungerar inte utan vind så en del av denna design är att gör...

Bygga din egen BARBOT

någonsin ville ha en robotic sprit server?Jag köpte en Lynxmotion robotarm förra året och en Arduino (beslut) att leka med. Jag hade det följetong kontrolleras med en joystick och det var ett bra sätt att starta i robotteknik. Nyligen ville jag ta på...

DATOR fall fönster MOD

HUR TILL MOD OCH TEMA EN DATOR FALL FÖNSTRET:DET ÄR SANT ATT DE FLESTA DATORBYGGARE SÖKER STÄNDIGT EFTER ATT NÄSTA STORA MOD, SOM MED MITT TIDIGARE INSTRUCTABLE (VRIDA PÅ EN PC GENOM ATT SÄTTA IN ETT KORT).UTAN UNDANTAG SÖKA DE OCKSÅ EFTER EN UNIK LO...

DIY dator fläkt kylning reparation/Mod

[[br]]Håller dig filer cool få är svårt när snygg färg-belyst fläkten slutligen går till kyrkogården.När det finns inget annat fel med skåpet men fläkten dog, eller om du vill lägga till mer cool i rutan CPU prova denna enkla mod.[[br]]Steg 1: Saker...

Dator Mod

detta är min allra första instructable så säg vad du tycker. Jag tittade på här för mod datorprylar och bara ett fåtal saker dök upp, (gör ett fönster, etsning på dina fönster) så jag bestämde mig att ge alla er dator datorbyggare den fullständiga ve...

Kitt skannern dator mod för Tom 5 1/2" drive cover

detta Instuctable är över en Kitt skannern dator mod. Det inspirerades från NBC Visa, Knight Rider. Jag vill mod min dator till mace det ser svalare så jag började att tänka ut sätt att göra detta.Detta projekt är ganska grundläggande såvida du inte...

Awesome LED dator Mod

jag lägger detta i en dator mod jag gör.Ja, det är inte klart, panelerna inte är faktiskt limmade ner och jag har inte en krets för det ännu, men jag tänkte jag skulle låta er förhandsgranska sin awesomeness.Hmm, insåg jag precis jag limmade den röda...

LED mod--för en gammal dell (valfri dator fungerar)

beslöt jag att göra min gamla Dell (nu en linux-burk) några bling(ish) så jag tog några lysdioder, en switch, en Kopplingsplint, och vissa tråd, en molex och några motstånd. Du behöver bara en (värde beroende på 12 v eller 5 volt--jag hade 6 eftersom...

Dator avstängning hacka/Mod (användbart för upptåg på skolan, arbetet, vänner, ect.)

Detta instructable visar dig hur man gör en förtäckt stängningen knapp på alla datorer som du har tillgång till med din egen fel meddelandet som dyker upp. Det är mycket enkelt om du följer detta instructable och tar inte mer än 3 minuter. :)DISCLAIM...

En annan dator makt leverans mod

oanvända dator nätaggregat är ganska mycket alla var i labs. De är tyvärr inte mycket användbart eftersom deras ledningar är utformade för fäste på datorkomponenter. Jag är ett stort fan av banan kontakter i labbet och detta Instructable visar hur ja...