DDR metall dance pad PS2för ett tag sedan bestämde jag mig för att göra min egen dance pad för min ps2. Jag hade varit i en arkad butik och spelade det och jag var hooked. Jag såg att man kunde köpa kuddar på internet billiga men de är alla bara plast mattor och de glider på golvet och du inte får fina ljudet av fötterna slår metal pads.

Jag har sett några mods där de använder delar från en inköpta matta eller tråd till kontrollern. Jag ville ha min controller vara användbar fortfarande så jag lödde det till en Ethernet-kontakt så när pad vill användas du helt enkelt ansluta en ethernet-kabel mellan två.

Vad du behöver.
-6 mm MDF blad
-12 mm MDF eller liknande
-8 mm aluminiumplåt
-6 mm klart plastfolie.
-1 mm plåt.
-6 mm skumtejp
-Lim
-2 kvinnliga ethernet pluggar
-ethernet-kabel.

och skruvar och tråd.

6 mm trä jag använde som bas för att montera systemet på. Det visas i den färdiga bilden jag havnt sett till att skära den ännu. Lägga ut och markera ut en 3 x 3 matris av 11 tums rutor.

För pilen grafik sökning på nätet för bilden du vill använda och helt enkelt ut dem på A3 på 11 tum x 11 tum torg.

Klipp ut 11 tum x 11 tum rutor från 12 mm trä. Du behöver 5, dessa kommer att metall kuddar som inte knapparna.

Klipp ut 12 tum x 12 tum rutor från bladet aluminium. Slarva ur bladet så de kan lägga runt rutorna 12 mm. Jag bara lade dem över trä och slå dem ned och använde en hammare för att böja det runt trä. När det har tagit formen av trä glida av och använda vissa lim för att hålla sig aluminium på toppen bara för att se till att det stannar där.

Också med 12 mm trä skär ut några trianglar från 50 x 50 mm. Du behöver 16 av dessa.

Med aluminium bladet skär ut några 60 x 60 mm rutor. 12 mm från ändarna av snittet tips av triangeln bort. Vid basen av den 90 graden utskuren hörn en 12 x 12 kvadrat. Detta är alla visas i bild 3. Vik kanterna på denna triangel runt en fyrkantig kant. Dessa aluminium trianglarna är hörnet förslutningar för knappen torg. 16 av dessa torg behövs.

Skär 11 tum x 11 tum rutor från 6 mm klar plast.
Skär 11 tum x 11 tum rutor från 6 mm mdf. Klipp ut hörnen så att de matchar den trä triangles.4 off
Med plattjärn skär dem till ungefär en 100 mm x 100 mm. 8 totalt behövs.

Position och lim på en plåt i mitten av knappen torg. Kör sedan elektriska ledningar från en platta till en annan så att de alla är anslutna. Köra trådarna genom centrum av styrelsen så center pad kan dirigeras ut nedanför att ge utrymme för tråd och dölja dem väl.
Löda kablarna till plattorna. Se till att detta görs väl som det finns lite av vibrationer som går igenom detta. Jag använde lite tejp för att lägga över en gång färdig för att hålla dem där. Denna tråd kommer att fungera som en jordledning. Också på frontplattan löda en annan tråd som körs ut på framsidan av styrelsen.

På ena sidan av 4 limma 6 mm mdf torg en metallplatta i mitten. Också löda en kabel till var och en av dessa plåtar. Använda en annan färg för varje eftersom dessa är du knappen ledningar. Kontrollera att kablarna är tillräckligt långa för att gå igenom mitten av styrelsen och ut på framsidan.

Låg aluminium täckt kvadraterna i styrelsen i de korrekta ställen. I rutorna som är knapparna sätta 12 mm trianglar i varje hörn. Sedan flyttade dem inåt nog att tillåta aluminium trianglar tillräckligt med utrymme att glida kanterna ner. Dessa rutor sluta 6mm plattor som fungerar som knappen glider runt. Mellan varje triangel fastställa en remsa av skumtejp. Som visas i bilder 2. Inga trianglar visas dock.

Ovanpå skummet lägger rutorna 6 mm ovanpå för att placera som visas i bild 5. Också lägger rutorna klar plast över rutorna knappen och sätta en aluminium triangel på varje hörn. Se till att allt lägger ut fint. Sedan försiktigt bort toppar och skruva trä trianglar ner.

Skruva fast aluminium täckt torg samt från undersidan av styrelsen.

Nu fastställa träskivor tillbaka över varje knapp. Placera sedan tryckta pilarna på toppen då den klar plasten över det. Låg aluminium trianglar i varje hörn och skruva fast trianglar hålla ner plasten. Du kan behöva Markera hålet och borra plasten först.

Nu görs det pad själv.

För kabeldragning till ps2 använde jag en ethernet-kabel. Så jag använde en kvinnlig ethernet-kontakt och och löda varje kabel från dåligan till en separat pin.

På controller jag drog isär och hittade där knapparna växlar där. Jag lödde en tråd till marken och en till varje positiv sida av knapparna. Jag borrade ett litet hål på baksidan av ärendet sedan och kör alla kablar ut på baksidan. Jag sedan lödas kabeln till en annan kvinnlig ethernet kontakt i samma stift konfigurationen som en på pad. Tanken här är när du kliver på pad de två plattorna kommer i kontakt och fungera som på-knappen på handkontrollen.

Nu kopplar helt enkelt en ethernet-kabel till baksidan av registeransvarige och i spelfältet och det är klar att använda.

Relaterade Ämnen

Billig Hard DDR/Stepmania Dance Pad Controller

Jag är ett stort fan av DDR som ett spel och träningsform, men sedan av skum kuddar och PS2 dog, jag har inte spelat för ett par år. Jag tänkte att om jag fick Stepmania setup på min PC och bygga några hårda kuddar jag kunde få min rumpa i växeln och...

Hur man gör en plånboken ur en Dance Dance Revolution Dance Pad

om du hittar dig själv med en död Dance Pad som jag gjorde, kan du göra det till en väska. Och du får kolla in modet som är ganska cool.Steg 1: Samla alla saker du behöver Gå till en tygaffär och plocka ut en cool stil för din plånbok. Eftersom dance...

Ännu en annan dum Dance Pad

inget speciellt, bara en 25 pund (11,3 kilo) trä usb dance pad baserat på microsoft-tangentbordYASDPÄnnuEn annanDumDancePadSteg 1: Rita mönstret Första du vill visualisera hur plattan ska vara, välja storleken på knapparna och den layout du vill hamå...

Kapacitiv Dance Pad

Denna guide beskriver hur man bygger en kapacitiv dance pad för PC-baserade spel som StepMania. Den totala kostnaden för material är omkring $25 (mindre om du redan har vissa komponenter), det finns inga mekaniska delar inblandade, och konstruktionen...

Fastställande en dance pad

Vi har nyligen köpt en Omega ITGX dance pad via postorder. Det verkade fungera bra tills plötsligt var det inte. Problemet var inte direkt uppenbart bara intermittent situationer där dansare skulle påstå de gjorde träffen men fick en miss eller boo....

Dance Pad med Color LED genom att använda Arduino

detta är min första instructable. Jag gjorde en färgglad dance pad med Arduino ombord som en seriell in till datorn.Det är lätt att göra och kostar några motstånd och lysdioder (du behöver inte använda dem).Steg 1: material Elektroniska delar:1. 6 le...

DDR dance pad

HM-innovationer: hur man bygger en DDR Pad - bästa videoklippen är här titta på denna video där vi lär dig hur man gör en DDR pad. Vi tröttnade på den gamla tygbit som vi hade med spelet. Så vi gjorde en här hemma :) Det fungerade fantastiskt!!!...

DDR dance pad / matta i trä

hur man gör en bra ddr pad med några trä, koppar folie, färg och en död USB pad/tangentbordSteg 1: Verktyg och material som du behöver Som verktyg behöver du en såg, penna, mätare, lödkolv och några bra bandSom material behöver du 80 * 90 * 1,3 cm Ag...

3D DDR RAM för PS2

detta är en 3-dimensionell ram för Dance Dance Revolution (DDR) spelet på Sony Playstation 2. Kuddar är modifierbara och kan användas för andra spel också. Jag ville bygga något för barnen i min Taekwondo klass att ha ett spel som kan utnyttja handte...

Dansa scenen reparationer till metal pads

Hej det är, detta är min första InStructable så gå lätt på mig här.Väl här i dag kommer jag att visa dig hur att reparera din skada DDR metall pad, väl något av det. Min pad slutade nyligen arbetar eller bara abit, jag kollade åter min kontakt kuddar...

Spela DDR på datorn

någon här älskar DDR? Hur vill du friheten att spela DDR, med en pad, eller med bara fingrarna, på din dator? I denna fiffiga instructable jag kommer att visa dig exakt hur man gör det... förpackningar även ladda ner låten från din favorit DDR versio...

DDR-stil musikinstrument

detta är ett snabbt byggde musikinstrument som jag gjort med hjälp av de "fria" promotion dance-dance-revolution dansmattor som Kraft ger ut.Steg 1: Skaffa en gratis DDR dancemat Kraft ger dessa ut för $6 - inklusive frakt, så det inte kommer at...

Hur att spela DDR!

Efter dessa enkla anvisningar du vet hur man spelar DDR. DDr är ett roligt och interaktivt spel som du kan spela på arkad eller hemma. Jag har även inkluderat några tips som hjälper dig på vägen.Steg 1: Först du behöver pengar för att spela detta spe...

Champagne kjol

Bröllop och Gala evenemang verkar vara mindre möjlighet att fira kärlek och mer om imponera på dina gäster oavsett kostnaden. Jag gillar inte att spela spel som jag inte kan vinna, så här är hur jag valde att imponera på gästerna på mitt bröllop. Låt...

Schackbräde

plexiglas schackbräde med genomskinlig och tydlig rutor att lägga till en touch av jury-rigged elegans till alla nördar skrivbord.Steg 1: Process För det här projektet måste du ha ett fett penna (eller EXPO markör), linjal, skarpa metallstav (jag anv...

HeavyDuty arbetsbänk / Shop varukorg

God eftermiddag y'all, Mrs Gnome har begärt att jag gör något med garaget. Jag antar att verktyg och kannor av begagnad motorolja fodrad mot väggen inte är tillräckligt svalt för henne? Nåja lycklig hustru lyckligt liv.Jag har mixtrande på en bärgade...

Anpassade kretskort

Anpassade kretskortI detta Instructable visar hur jag göra egna kretskort och Arduino sköldar för mina projekt. Anvisningarna kommer att vara allmänna visar de grundläggande metoderna jag använder och exempel på skivor jag har gjort. Dessa instruktio...

Enkla elektroniska högspänning shocker enhet

höga spänningar kan du göra intressanta saker med elektriska strömmar, även om enheten jag kommer att visa dig hur man gör kan nå 450V och orsaka milda stötar det inte tillåter dig att skapa tesla spolar etc i sin nuvarande form. Det kommer emellerti...

Jumbo Sax Tootophone

tootophone jumbo sax är en vass instrument. Munstycket är den grundläggande tootophone av en insulin-sprutan. (Se min instructable att göra munstycket.) Detta instructable erbjudanden att göra röntgen film kropp.Jag ville göra en lång horn, som invol...