Deep Fried munk muffinsdessa cupcakes kombinerat en munk stekt godhet med tårta-y mjukhet och smak av en cupcake! Fyll dem med din favorit fyllning och trim men du behaga.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Munk muffins

Hej igen!Jag letade igenom "Hem bakning" cook boken när jag hittade dessa läckra cupcakes.Dessa göra en bra efterrätt och alldeles endast ta hälften en vår att göra!Detta recept gör 12 munk muffins!Steg 1: Du behöver: För detta recept...Du behöv...

Deep Fried Oreo Lollipops

Deep Fried Oreos är en boardwalk stapelvara. Varje år när jag vågar havet och strandpromenaden i veckan, njuta jag av en servering av dessa varma, söta stekt cookies. Det är min en gång per år speciella behandlar som jag bara älskar! Nyligen fann jag...

Deep Fried PB&J Shot Cupcakes

I came across a bottle of PB & J Vodka and knew I wanted to do something really fun with it. Jag beslutade att ta två saker som är riktigt dålig, stekt mat & sprit och göra en riktigt awesome efterrätt ur den. Stekt PB & J smörgåsar säljs på k...

Deep Fried Pizza "Donuts"

vad kan vara bättre än pizza? Friterade, Mini Calzone bollar med fluffig, men krispig panering munk-liknande, det är vad.Steg 1: Saker du behöver FILLERBacon (jag använde kalkon Bacon)Pepperoni (jag använde Turkiet Pepperoni)Pizza för pastasåsOst (ja...

Deep Fried Mac & ost

medan det inte är något du skulle vilja göra hela tiden, om du har en hankerin' för fritering eller deltar i ett parti där vansinnigt rika livsmedel är beundrad eller dyrkade, friterad mac och ost kan vara för dig. Det är en extremt billig maträtt, o...

Duffin (munk Muffin)

munkar och Muffins är några av de mest njöt söta snacks. Så klart trodde jag det skulle vara intressant att slå samman två tillsammans. Och se! Denna version av Duffin föddes. Detta var den färdiga produkten, och för att vara ärlig, jag var ganska im...

Deep Fried Cordon Bleu bollar

det är som en gigantisk Gourmet, ost & Bacon fyllda, kyckling nugget!Steg 1: Saker du behöver FILLER1 pund marken kyckling (eller benfritt skinn kycklingbröst om du har en köttkvarn)1/2 paket bacon (jag använde kalkon bacon)2 dl riven ost (jag använd...

Deep Fried Cheesecake

ingredienser som behövs:2 koppar graham kracker smulor1/4 dl socker7 msk smör, smält3 (8-ounce) paket mjukost, mjukt1 dl socker3 stora ägg1 (4-ounce) bar vit choklad, smält och svalnat något30 orientaliska Vårrulle omslagÄgg tvätt (visp 1 ägg 1 dl mj...

DEEP FRIED TWINKIES

ända sedan deras söta komma tillbaka var den 15 juli jag köpte en låda med kakor och vid första jag skulle rädda dem för en regnig dag men efter att titta på en show på mat nätverk som skisserat dem "stekt" tänkte jag ge det ett försök... Så eft...

Deep Fried krispiga kryddig Okra

jag har aldrig gjort detta mycket av stekt mat i hela mitt liv:). Åh... Hej mina kära vänners kompatibla vänner.Jag har sällan sett någon i mitt liv som inte gillar Okra eller damer Finger (roligt namn ;-)) eller Bhindi (i Indien). Det finns massor a...

Varje/allt annat Muffins!

Att stiga upp på morgonen, du kan bara användas för att få kaffe och en creme/munk/muffin/eller bagel. Eller kanske du njuta av bara att ha en creme/munk/muffin/bagel för ett mellanmål under dagen.Det enda problemet är att hitta en creme/munk/muffin/...

Ugnsbakad färsk pumpa munkar

Dessa varma kryddad munkar är fylld med pumpa smak, valnöt, belagda med smält smör och sedan toppat med kanel socker som gör du vill det är pumpa säsong hela tiden. Med en underbart fuktig konsistens, dessa smakrik bakade (inte stekt) pumpa munkar är...

Bakade kanel vanilj Donuts (plus en DIY donut pan)

har du någonsin velat göra dessa bakade munkar som är över hela internet, men inte kunde eftersom du inte har några fancy donut pan? Denna tutorial ska show dig hur man gör din egna donut kastruller, så du kan uppfylla din kanel-socker belagda cravin...

Djupa stekt det är det

för er öster om klippiga bergen, jag skall förklara. En det är det är i huvudsak en glass smörgås med havremjöl kakor och täckt av en choklad skal. Det är ytterst gott som det är. Det är inte för mycket du kan göra för att förbättra sådana regionala...

Heta & kryddig languster bollar

jag fick idén för dessa tittar på "The Great mat Truck Race" på Food Network. Ett av lagen har en krampa menyn moment av djupa stekt risbollar. Tja... Jag råkade bara ha några kräftor i frysen och råkade bara ha lite ris i skafferiet och viola,...

Gluten fri, Paleo vänlig, Delicious, vanilj muffins

jag älskar att äta. Jag älskar verkligen, verkligen att äta. Men ibland, fyllning mitt ansikte 15 timmar av dagen med mat jag inte ska äta kommer med ett pris. Och det priset mäts i tum. Inches runt min midja. Och ibland i chins. För att råda bot på...

Gluten fri banan persika Muffins

jag hatar att slösa mat... och när jag ser 3 bananer på disken med bruna fläckar, min första tanke är alltid muffins! Dessa skapades eftersom jag också hade 3 perfekt mogna persikor sitter bredvid bananer. Jag älskar dessa muffins eftersom det är lit...

Gluten fri blåbär havregryn Muffins

ingredienser:6 ägg1/2 dl gräddfil1 tsk vaniljextrakt4 TB smör, smält1/2 dl honung1/2 dl kokos mjöl1/4 tsk salt1/2 tsk bakpulver1 kopp certifierade gluten fri havregryn1 kopp blåbärInstruktioner:1. Värm ugnen till 350 grader. Linje ett 12 cup muffin t...

"Stealth hälsa" Pumpkin Muffins (ägg-fri, med en vegan version, också!)

Dessa muffins har protein, fiber, frukt & grönsaker, vitaminer, och barnen har aldrig veta! En hälsosam frukost eller ett mellanmål kan du verkligen mår bra om. De är lätta att göra, och är ägg-fri vilket innebär att du kan * äta smeten * - kom ihåg...