Dekorativa Halloween gravstenarGravstenar kan göra ett bra komplement till din Halloween dekorationer. I detta projekt Visa jag dig hur man gör dekorativa gravstenar från vanligt ark av polystyren. Snidade detaljer är gjorda smälta linjer i stryofoam med en limpistol. Sedan används färg för att ge det väderbitna sten utseende.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halloween gravstenar

Behöver några gravstenar för Halloween men vill inte ha desamma som dina grannar? Gör din egen genom att följa denna tutorial och bli tal om trakten.Steg 1: Få & förbereda dina verktyg och material För mitt material använde jag en tum tjock hardboard...

Fake Halloween gravstenar

Jag har inte publicerat några instructables nyligen, eftersom vad som var möjligt i vår lägenhet var bara inte riktigt passande att lägga på nätet i min mening.I år efter att flytta för arbete och flytta in i ett större hus, valde min dotter och jag...

Dekorativa Halloween skallar

Förvandla billigt skallar till chic Halloween inredning!Steg 1: Titta på hur det görs här!Steg 2: Saker du behöverPlast dödskallarAmericana Multi ytan Satin färg i svart kakelE-6000Stor platt tillbaka pärlorAllure tredimensionell Design självhäftande...

Halloween snowjordklot

detta projekt skapades av Jennifer Perkins för iLoveToCreate.När jag lade ögonen på Martha Stewarts Baby Food Jar snöglober år sedan, gick min crafty hjärta allt aflutter. Jag var alltid slagen på idén och svor att en dag när jag fått barn också skul...

Halloween förprojektering med Shapecrete - gravstenar

Detta är ett ShapeCrete projekt från Instructable / bygga natt på Tech Valley tyngdpunkt MakerSpace i Troy, NY.Det här är instruktionerna för en grundläggande gravsten att använda för julpynt för Halloween. De är snabbt och lätt att använda och du ka...

Friska Halloween Day| Dekorativa idéer

Halloween dag har bara förbi av, så Upptäck sätt att fira en hälsosam Halloween dag varje år med din öga-koniska gröna grönsakerDu kommer att vara ansluten mot min kanal efter att titta på denna video som jag föra den unika sätten att dekorera ditt b...

Lätt Halloween Kista dimma maskin täcka

jag har haft en dimma maskin i min Halloween inredning för ett par år nu och varje år försöker jag hitta sätt att dölja det och skyddar den från väder.I år kom jag upp med denna Kista.Kostnaden är billigt. Jag använde material jag redan hade på hand....

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

Halloween kostym: PAPER(Craft) MAN [kostnad: $0.00, återvinningsbart, miljö vänlig]

Halloween-kostym:Paper(Craft) MAN---------------------------------------------------------------------------Kostnaden för att göra: 0,00 krDags att göra: 3 timmarMaterialtyp: återvinningsbart och miljö vänliga-----------------------------------------...

2009 Halloween ägg - det nionde Ring av Hell

ända sedan Faberge-ägg tävling förra året jag har haft många idéer för ägg. För Halloween beslutat jag att göra ett ägg som hämtar sin inspiration från Dantes Inferno. Speciellt hans beskrivning av Satan fångade i sjön för ice i nionde Ring för fan....

3D-utklipp Halloween dekorationer med iPad Sketchbook Pro

du plötsligt inser att Halloween närmar sig, och du behöver en dekoration för bordet! Vad gör du? Kort (och kul) svar... ta en iPad 1 och en kopia av Sketchbook Pro för iPad, eftersom du kommer att göra dem själv!Steg 1: Den första sidan Börja med at...

3D Halloween hus/kyrkogård (C02 Laser)

detta är inte en fullständig steg för steg instructable, utan snarare de laser mallarna för att skapa detta för användning som en stående eller en fotoram.Känn dig fri att ändra dem och ha roligt med det!Foto: Detta var di-cut från 1/16" plast för en...

Ta gamla gravstenar tillbaka från döda

frigolit gravstenar är en stapelvara till nästan alla Halloween gården display men tyvärr Styrofoam är lätt skadad.På grund av detta, mest bara slänga ut dem & köpa ny byter ut. Även som billig som några av dessa gravstenar kan, för en hem haunter, g...

Hur man gör ZOMBIE händer för Halloween

Här är en Halloween smink tutorial (life hack). Halloween kom till oss från väst och det blir mer och mer populärt. Du har blivit inbjuden till Halloween-fest med dina vänner, och du undrar som ser för att välja och hur man gör en sminkning. Du kör s...

Hur man gör en Halloween sminkning hemma.

Här är en Halloween smink tutorial (life hack). Halloween kom till oss från väst och det blir mer och mer populärt. Du har blivit inbjuden till Halloween-fest med dina vänner, och du undrar som ser för att välja och hur man gör en sminkning. Du kör s...

Halloween staket från pallar

här är en annan snabb Instructable som förhoppningsvis kommer att inspirera dig att komma ut och göra några Halloween rekvisita/dekorationer för du äger hem tillhåll. Detta Instructable visar dig hur man gör en ganska snygg Halloween staket på en bud...

Fuskare Halloween pumpa Ravioli med karamelliserad lök

jag har alltid känt det slöseri av bra pumpa som blir bortkastade under Halloween Jack-O-Lantern carving. Jag har kommit med en ganska lätt gourmet maträtt som kan dra nytta av inte bara pumpa köttet utan även fröna.En kock vän till mig har lärt mig...

Gubben i lådan kostym (Halloween 2011)

koncept och processen instructable för min Halloween 2011 Jack-i-the Box kostym!Lever! Framkalla mardrömmar i dina vänner och familj genom att bli en onaturlig leksak komma till liv!Se! Hur jag byggt en låda som var utnyttjas till mig och flöt nästan...

55 LB Lara Croft, Tomb Raider böja Halloween Prop

En bit av en varning att starta; Detta är en verklig arbetande båge. Tho det var utformad som en Halloween prop, är det fortfarande kan vålla allvarlig skada om de används felaktigt. Bär inte detta runt offentligt, låt inte barnen hantera det och int...