Dekorativa örhängen ramorganisera dina dinglande/ljuskrona örhängen i en dekorativ ram och visa upp din samling.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Paintless färgad ram

Detta Instructable visar dig hur man gör en färgstark, dekorativa, lätt ram.Du behöver:Din konst redan monterad på en större kartong bit.Fyra kartong remsor (basen för din ram) skära med en exacto kniv.Färgade washi tejpMaskeringstejp.Lim. Jag använd...

99,7% regenererade Mobile höjde ört Bed

detta är en mobil upp säng trädgård för örter. Notera detta inte är 100% komplett som jag postar detta Instructable eftersom det finns massor av kreativa människor där ute som kanske vill chime in på hur du ändrar runt något eller ge lite insikt om h...

Gammaldags spjälsäng för dockor & stoppning

Min dotter och jag gillar att göra dockor och stoppning. Jag har velat göra en krubba för en tid, delvis som en utmaning att prova något nytt, och även att skapa något som andra människor skulle vilja ha eller återskapa sig själva. Det är svårt att h...

Lätt säng Caddy tillverkad av två bordstabletter

detta är en lätt sängkanten caddie kan du göra med två bordstabletter. Alla har några saker att de behöver nära deras säng, kan du göra en i mindre än 30 minuter.FördelarHåller saker organiseradeSteg 1: Vad behöver du? You will need:Två bordstablette...

Smycken Stand

För min flickväns födelsedag, beslöt jag att gjort ett smycke står för alla hennes juveler (men det var inte tillräckligt).Jag måste säga att det inte var min tanke att göra och instructable så jag tog inte bilder av processen, men jag ska försöka at...

Toy flygplan Christmas Ornament med hjälp An Assembly Line

är kort! Vad sägs om att göra några juldekorationer att ge som present på en kort tid. Använda några elverktyg, kan dessa göras i cirka 20 minuter genomsnittet per styck.Ca 6 år sedan klippte jag ut en liten trä kardinal för min fru. Hon bad omedelba...

Dekorativa smycken ram Organizer

denna vacker ram fördubblar så dekorativa och funktionella, med flera ställen att hänga örhängen och halsband eller armband. Perfekt för flickor eller kvinnor som har massor av tillbehör!Saker som behövs:1 ram (jag köpt denna 8 x 10" från Michaels fö...

RAM örhängen

jag ofta försöker förneka det. men djupt ner jag vet jag är en nörd och även om jag inte kan bära dessa örhängen med en hög gamla RAM bredvid mig inte kunde jag motstå.Steg 1: Vad du behöver Om du redan har hoppa ringar och resultat:RAM-MINNEEn värme...

Magnet styrelsen med dekorativ ram

i remodeling & redecorating mina barn rum i den förra året gjorde jag några söta magnet styrelser som matchade deras nya inredningen. Den första var ganska enkelt, bara en inredda bit metall, men de senaste som jag gjorde med en dekorativ ram och jag...

Kinesiska symbolen dekorativ ram

Visa upp din favorit kinesiska symbolen i en dekorerad fotoram!Steg 1: Ta ditt materialHär är vad du kommer att behöva göra denna särskilda ram:en liten fotoramen kopia av din favorit kinesiska symbolen (jag använder den kinesiska symbolen för "Vänsk...

Innan & efter - dekorativa plattor ersätta trä spindlar

När du har konverterat en oanvänd matplats i ett hemmakontor, vi ville öppna upp utrymmet ännu mer genom att ta bort 8 trä spindlarna på 2 halv väggar leder in i rummet. Vårt mål var att ta bort spindlarna utan att skada ek trim styrelser och fyll se...

Säng ram

detta kommer att bli en mycket lång ritad ut instructable jag förhoppningsvis ska kunna förklara detta tillräckligt bra för att vem som helst kan göra det.. Jag kommer gå in mer i detalj än jag normalt gör och om du har lite träbearbetning upplever d...

Säng ram-överväldigande, inga fästen eller lim

detta är en instructable för en uppdelning sängram. När man kommer med denna design ville jag träffa ett par självpåtagna krav. Jag ville först på ramen för att bryta ner i lätt hanterad (och flyttade) bitar utan användning av verktyg etc... Andra ja...

Prestation ram ** helgen projektet **

Välkommen till ännu en annan Instructable presenteras av sallad Mixer! (Obs: faktiskt inte tog till dig av sallad Mixer)Under loppet av förra året var jag en del av mina stadsstyrelsen rådgivning kommunfullmäktige om miljöfrågor, miljövänliga kostnad...

Knuten nav - en nyttig variant på en dekorativ Knut!

som en tidigare bläckfisk (marinen), jag älskar knop! Jag gillar speciellt de som är användbart första, dekorativa sekund, och båda mest av allt. dessa Knut "hubbar" är enkla tillbehör, multipel-attachment poäng som kan användas enskilt eller i...

Gör din egen jätte dekorativ rosett - enkelt!

Jätte bågar är en dekorativa tillbehör med en massa effekter som är lätt att införliva i din festliga inredning. Vi har alltid använt stor röd sammet bågar för våra juldekorationer, men aldrig verkar ha rätt antal ettor som matchar, och de få bedragg...

Etsat glas med ljus upp ram

Hej!För min första kompatibel, kommer jag att gå igenom mitt försök och fel och slutliga framgång (enligt min åsikt) för ett fantastiskt projekt som någon med lite tid och lite uppfinningsrikedom kan ta itu med! I huvudsak vad jag har gjort var etsad...

Bygga en Recumbent bambu Trike ram

jag har alltid varit fascinerad av bambu och när jag beslutade att bygga en recumbent trike det kändes som det självklara materiella valet för mig. Bambu är vacker, ljus, starkare än stål och förnybara. Det innebär vissa utmaningar emellertid, som cu...

Bygga en planka på ram modell fartyg

Välkommen! Mitt namn är Bob Hunt och jag bygga fartygsmodeller för en hobby. Jag har byggt dessa underbara modeller i över 23 år nu. Jag vill dela med dig en mycket detaljerad uppsättning instruktioner om hur man bygger ett ganska enkelt "plankan på...