Dekorerade äppelpaj fickorGanska, välsmakande och bärbart, dessa äppelpaj fickor är säker på att bli en hit på en barbeque!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Patriotiska äppelpaj fickor

med den fjärde juli precis runt hörnet, min cookie hjärna drömmer i rött, vitt och blått. Ganska, välsmakande och bärbart, dessa äppelpaj fickor är säker på att bli en hit på en barbeque!Steg 1: Första saker först... bestämma om du vill göra din äppe...

Apple kringla fickor

varning: dessa snacks är beroendeframkallande! Bara för att ge dig en smak av vad jag talar om, tror äppelpaj och mjuka pretzels. Apple kringla fickor är perfekt snacks eller aptitretare. De kan också vara en söt behandla med en socker eller frosting...

Snabb Pi paj fickor

allt detta tal om paj hade mig sugen på en bit äppelpaj. Eftersom jag gillar bärbara äter, gjorde jag paj fickor.Jag har aldrig försökt någon typ av frukt paj innan... så jag fuskade! Det tog under 45 minuter från begäret att konsumera denna trevliga...

Hemlagad äppelpaj

PIE! Finns det något bättre än hemmagjord äppelpaj? Jag tror inte!Även om äpplen är tillgängliga året om förvandlas de på något sätt till en ny nivå av fantastiska i höst; något om doften av roterande blad och fräscha luften iterrupted av dofter av n...

Äppelpaj Cocktail + Cool Apple som serverar Cup

jag introducerades till denna cocktail några år tillbaka på en vänner college examensfest. Jag gillade verkligen drycken som det verkligen smakar precis som äppelpaj. Sedan det parten jag har försökt göra äppelpajen cocktail flera gånger men fram til...

Äppelpaj hembränt

jag hört om denna läckra dryck flera veckor sedan och det lät så bra att jag bara var tvungen att prova det och pojke är jag glad att jag gjorde! Det har fått alla smaker äppelpaj införlivas med det och är perfekt för en kall vinter kväll! Jag planer...

Äppelpaj Apple Cookie

läckra äppelpaj smaksatt cookies, med det ikoniska Apple logo utseendet.Steg 1: Ingrediants Ingrediants:3 1/4 koppar allrengöringsmedel mjöl3/4 tsk bakning makt1/4 tsk salt1 kopp osaltat smör, mjukt1 dl socker1 ägg, vispat1 msk mjölk1 msk kanelStröso...

Choklad Holly dekorerade Cookies

Jag gjorde dessa cookies att ta till en semester husmanskost. De är faktiskt ganska lätt, men på grund av pinterest-stil dekorationer, ser mer komplicerat än de är.Jag vet hur lätt det är att bli inspirerad av något sett online, bara för att det visa...

Amerikansk äppelpaj Frozen yoghurt

Jag använde två pounds av vanilj Chobani grekisk yoghurt för att göra en fryst yoghurt, efter att ha lagt i några äpplen jag gjort en graham cracker smula till par med fryst yoghurt att likna äppelpaj. Jag hoppas ni alla njuta av video för denna frus...

Äppelpaj biter på en pinne

jag är allt om komfort mat, och jag har en galet söt tand. Så, naturligtvis, jag visste att jag skulle behöva göra en dessert på en pinne... och vad mer tröstande än en trevlig bit äppelpaj?Steg 1: ingredienserIngredienser:-1 stor röd läckra apple, f...

Äppelpaj glass

problemet med paj är att det inte är glass. Och problemet med glass är ju, att det är inte paj.Denna äppelpaj glass recept är en enkel lösning på dessa otroligt allvarliga problem.Steg 1: Prep krämig bas Ingredients:1 dl grädde2 dl standardmjölk2 ägg...

Äppelpaj Stop-Motion

I detta Instructable kommer du se en äppelpaj montera själv genom magi av stop-motion video! Inte bara att jag ska ge dig instruktioner och recept också! Låt oss komma igång!Steg 1: ingredienserFörsta saker först, låt oss få våra saker tillsammans! V...

Äppelpaj med Pizza - snabb att göra och smakar bra

detta är en snabb liten recept som kommer att tillfredsställa alla, ung eller gammal. När du har allt redo det egentligen bara tar så länge matlagning en pizza, så det är bra för de oväntade besök.Det finns två sätt att göra detta, antingen riktigt s...

Äppelpaj i ett äpple

Hade en galen idé att göra en äppelpaj i ett äpple för översta kock: äpplen utmaning.Detta recept är mycket rättfram och enkel. Du kan blanda detta recept med din favorit äppelpaj recept, använda pajskalet. Jag har precis gjort detta mycket enkel och...

Äppelpaj mochi munkar (glutenfri)

för munkar:Starter-deg:1/4 kopp (30 gram) av klibbigt rismjöl2 msk (31 gram) helmjölk1 3/4 kopp (225 gram) av klibbigt rismjöl1/2 dl (120 g) helmjölk2 1/2 msk (35 gram) osaltat smör, smält1/4 kopp (50 g) strösocker1 stor egg1 tsk bakpulverFör äppelpa...

Afro fickor med Frans

I denna video tutorial lär du dig att snabbt tillämpa vissa fransar på bakfickor i shorts.Jag blev inspirerad av video av Jason Derulo - "Vicka" feat. Snoop Dogg.Du behöver tråd, nål, Frans (1 m), sax och shorts.Jag använde bara 1 m från utkant,...

Äppelpaj recept hembränt

Vin är inte den enda dryck som du kan göra hemma :) Denna tid www.moonshiners.club kommer att berätta hur man gör äppelpaj hembränt hemma!För att göra verkliga Calvados behöver du dussintals gallons/liter äppeljuice. Om du inte har tillräckligt många...

Kort till fickor (självstudie)

visas kort i dina fickor...

Fantastiska Chicken Pita fickor

dessa kyckling pitas är en snabb och hälsosam middag. Och naturligtvis, läckra!!! Det är en enkel middag kan du förbereda i ca 20-30 minuter. En familj favorit.Ingredienser:1 kg kycklingPita fickorOlivolja1 lök1 paprikaSvartpepparBasilikaSkvätt citro...