Del Xenon XR-16 prickskyttegevär, del Extrem 40 v1.6 Sniper Modjag byggt Darth Gecko Man Extrem 40 v1.6 och gillade hur det byggdes. Så jag beslutade att ombyggd från marken upp och omvandla det till ett prickskyttegevär. Detta är mitt resultat. Jag hoppas du gillar.

KROPPEN och lager Extrem 40 v1.6 från Darth Gecko Man,
BESTÅNDET slutet Dutchj Assault Rifle från Dutchj,
BIPOD bipod för mepains gevär från dnsd99,
Och resten gruvan.

Pro: s
Super robust
Hög räckvidd
Sanna Trigger

Nackdelar är
Mycket svårt att få gummiband placeras rätt
Du har till pute kula i efter att du dra tillbaka tändstiftet (inte auto lastning)

Relaterade Ämnen

Dell Laptop WiFi High Gain antenn Mod, öka interna nätverk kort utbud och Signal!

Hej, detta är min första instructable. Idag Im kommer att visa dig hur man kraftigt öka utbud och signal kraften i din bärbara dator för ca 15$. Jag har en Dell E1505 men detta kan lätt anpassas till andra märken av bärbara datorer. Dess mycket lätt...

Dell SK-8135 tangentbord USB uppgradera Mod.

OK det här är min första indestructibles projekt. Projektet är att ändra mitt tangentbord för att uppgradera USB 1 portar på baksidan till snabbare USB av två skäl:1 stoppa irriterande popup-varning mig enheten kan utföra snabbare i windows2 snabba u...

Xenon Crossbow

Intro:Denna armborst är en stor pistol främst eftersom det är skott långt och har en jam-fri mag. Tidningen är inbyggd i vapnet men är utrustade med ett system som tillåter dig att ladda om det utan att ta mag pådrivaren ut. Det rymmer fem punkter at...

Airsoft spel typer

I detta instructable hittar du många olika typer av airsoft spel, något du redan vet och några du kanske inte vet att jag gjort dem.P.S. på alla speltyper som du gör upp regler, till exempel hur många träffar till die, tid, poäng gräns, etc.Steg 1: T...

Hur konvertera BMW 3 serien Sedan Halogen strålkastare lager Angel Eyes till LED

Om du har grundläggande trim av 2009-2001 BMW E90 3-serie sedan, du förmodligen hatar ditt lager tråkig och gulaktig angel ögon mycket. Inte bara hatar du det, men du också inte kan göra något åt det eftersom det finns ingen sådan produkt på marknade...

Moster Susie Opera Cape

någon dedikerad Gene Kelly fan kan förväntas har sett bat-sh * t crazy musikaliska "Anchors Aweigh". Om du har sett det, du förmodligen var alltför distraherad av sheer vansinne att märka några av moster Susies fantastiska outfits (nej, inte den...

AR-4 v3

varning: detta är inte en leksak.AR-4 v3 modsHur man gör det bästa vapnet i universum ännu bättre. (Mer mods FYI)Steg 1: lager Detta är beståndet. Borde vara lätt om du uppmärksamma bild anteckningar1 - ny modded materiel.2. bygga 2 av ramen, och not...

Hur man gör en Minimalistic (och billigt) Laptop fall

jag tröttnade på att titta på repor och bucklor min MacBook lidit varje gång jag försökte ta det någonstans utan att kasta den i min ganska stor ryggsäck. Jag behövde något smal men bra ute. Något ojämn men billig. Jag visade mina två bästa vänner ka...

DIY glittriga skor

Kommer du ihåg sist gången du Sharpie-d eller dekorerade ett par sneakers? För oss hade det varit alldeles för lång tid så när vi såg några glittriga sneakers för hösten, vi var angelägna om att bling ut vår egen par med ett par klassiska Vans som vå...

Hacka en joystick (in en NES-kontrollant)

Jag har en arkad maskin projekt planerat för den närmaste framtiden och jag började planera i förväg. En sak jag behövde för arkad maskin är en joystick men det hade ett krav, det skulle vara riktigt små eftersom själva systemet är tänkt att vara så...

Grundläggande elektronik

att komma igång med grundläggande elektronik är lättare än du kanske tror. Detta Instructable kommer förhoppningsvis att avmystifiera grunderna i elektronik så att alla med intresse i att bygga kretsar kan slå i marken kör. Detta är en snabb översikt...

Grundläggande enkla Bots elektronik

Innan vi kan bygga enkla robotar, det är viktigt att ha en rudimentär förståelse för hur El fungerar (eller inte). El finns i två former, AC (alternating current), som är som den makt som kommer från ett vägguttag, och DC (likström), som är som den m...

Boss DS-1 grus mod

The Boss DS-1 distortion pedal är en enkel och billig pedal med en kolsyrad hög pitch distorsion och en mycket öste mid, den perfekta utgångspunkten för vissa spela runt.I detta instructable jag ska visa dig hur du mod din boss ds-1 i endast tre steg...

Knexs pil pistol

kan du göra en hand pistol eller en krypskyttför förvirringen är henne en ny bildSteg 1: kropp grå kontakterna är alla 8Steg 2: trigger very easySteg 3: hantera bara bygga delarnaSteg 4: lägga samman still easy ishSteg 5: nästa steg kind of easySteg...

Grinder2grater (de amoladora en rallador)

Ya han musik que soy un guardador compulsivo. ES difícil que yo däck a la basura algo que potencialmente pueda servir, aunque havet como pisapapeles. Por tal motivo, cuando hace tres años FN "amigo" mig devolvió quemada mi querida amoladora de m...

Bärbar infödda MOD spelare baserat på Raspberry PI (spelar MOD, S3M, det, XM etc...). Använder BassPlay bibliotek.

Description:Hallon-PI grundval av ursprunglig MOD player för att spela musik moduler MOD, S3M, det, XM bland andra.Den använder kommandoradsverktyget spelare baserad på bas-play bibliotek.Kort beskrivning av musik moduler:Musik moduler påbörjar från...

Korsett för Business Professional

beräknade kostnad: ~ $30-$50 (mer om du inte redan äger nödvändiga verktyg)Beräknad sluttid: 15-20 timmarSvårighet: Måttlig - utmanande (beroende på nivå)_______________________________________________________________________Jag för min fru som älska...

Ljudadapter

jag byggde denna audio adapter så att jag kunde par mina hörlurar som har en 1/4" plugg, till 1/8"-uttaget på min dator. Jag har dessa super söta hörlurar som avbryta yttre buller fenomenalt, var problemet är att de kräver en 1/4" jack - oc...

3D tryckta Ecig Stand

Åh, vaping. Det gick från ett sätt för mig att sluta röka traditionella cigaretter till en rakt upp hobby. Jag bygga spolar och lagra mina grejer på ena sidan av mitt köksbord, så att sidan var ganska mycket täckt med bitar av tråd och bomull, flasko...