Delicious tropisk Sorbet barerjag har alltid velat kunna göra friska glass barer. Det är en stor verksamhet som min Gud systrar (åldrar 8, 5 och 3) och jag kunde göra, eftersom det är svårt att bli sårad, och resultaten är bra.

Tja, var vad som hände att jag upptäckte nyligen en himla god smoothie recept. Jag gjorde ungefär 3 gånger innan jag förstod frysning det var en bra idé. Jag frös det och det var fantastiskt.
Men jag var inte innehåll, jag tog den upp ett snäpp och min nästa omgång jag gjorde en 3 skikt, frisk, läcker sorbet bar.
Det var fantastiskt, så jag måste nu visa dig mitt recept.

Jag hoppas du njuta av det och göra massor!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ostron med kryddig Bloody Mary Sorbet

min familj är lyckliga nog att bor bara 15 min från våra lokala ostron gård (Buck Bay ostron gård). Pacific Northwest är hem till några av de finaste ostron runt. Jag föredrar min ostron raw med en sura mignonette, men denna gång jag sugen för tomat...

Mangosorbet Papaya Chili

denna sorbet perfekt kombinerar den söta exotisk smaken av mango och papaya med kryddig smak av peppar. Om du vill utelämna en normal mango papaya sorbet bara peppar!Steg 1: ingredienser Montera dina ingredienser:En mangoEn papaya1-2 stark chilipeppa...

Hur man odlar citroner från frön

Jag ville att växa en citron träd på kul/att äta men deras var inte instructable att växa en citron. så jag bestämde mig att göra min egen instructable. så låt oss komma igång.Steg 1: Enkla material citronknivziplock påsehushållspappervarm plats (som...

Delicious Oreo barer

Jag gillar verkligen oreos, så jag tänkte varför inte göra oreo barer? Jag fick lite inspiration från facebook och gjorde bara upp vad man ska göra när jag gick genom att blanda min 4 favorit godis/kakor.Du behöver:-½ förpackning med Oreos-Marshmallo...

Strawberry Shortcake Ice Cream barer

Här är ett annat recept som jag visste att jag ville göra den minuten Michael Symon förberett det på The tugga, pojke är jag glad att jag gjorde! Jag har en lång historia med bra Humor jordgubbsmousse barer. Jag brukade äta dem i skolmatsalen efter l...

An "Indiana Jones" themed Tiki Bar

Continuing with my Adventureland theme in my backyard, I created this 'tiki' bar and deck area. Jag lånade tungt från Indiana Jones ride kön Disneyland som tips från filmer själva.Baren byggdes faktiskt 5 år sedan nu, och den tropiska växter och bamb...

7 friska Sorbet recept

en av mina mest värdefulla ägodelar är en VitaMix blender. Trots att de är ca 200 dollar, jag använder min förmodligen 4 gånger om dagen, och det finns inte något det inte smälter. Efter år av att göra smoothies och shakes, fulländat jag nyligen "sup...

Arnold Palmer Sorbet: Mocktail möter Dessert

år sedan jag fick en Glassmaskin. Jag är ledsen att säga att den inte hittar sin väg ut ur mitt skåp så ofta som det ska. Allt detta kommer att ändras nu. Efter att ha tillbringat en eftermiddag peta runt på internet söker desserter snubblat jag på t...

Aloe! Inte bara för brännskador!

I år har många av oss hållit lite aloe växter i köket för att behandla brännskador. Men visste du detta stora användbar växt har många andra underbara användningsområden som förbises ofta?Aloe slagsmål halsbränna. Specifikt saften av en aloe växt.Alo...

Tropiska katt jul "Träd"

Julen i tropikerna är precis het, hot, HOT! Vi drömmer om snön och renar men solen är allt vi har.Varför inte göra en skuggig jul "Träd" som katter älskar att leka och sova under. Visst slår värmen!Du kan göra detta projekt som festligt som du v...

Vattenmelon & öl Sorbet

Detta är vad sommaren smakar! Söt vattenmelon gift med is kall öl och inlindade i en vackert släta, ljusa rosa sorbet. Ja man.Vattenmelon & öl SorbetAvkastning: 5 kopparTid: 10 minuter prep + 30 minuter att snurra i glass maskinKostnad: <$ 10Hårdva...

Lemony vattenmelon Sorbet

Vattenmelon sorbet är ett otroligt uppfriskande isig efterrätt gjord av bara 3 ingredienser.Det är fruktig, fräsch, ljus, söt och bara så lätt att göra... :) Denna sorbet är den perfekt behandling för en varm sommardag!Sorbet är den franska motsvarig...

Hemgjord granola hälsosam energi bar - helt enkelt utsökt!

Sega, Delicious och Easy granola barer att göra hemma. Perfekt för mitt på dagen snacks eller vandringsturer. Du kan göra dem din egen genom att plocka olika ingredienser att anpassa sig till din smak.Smaklig måltid!Alla mina videoklipp här:http://ww...

Hallon och Oreo Sorbet Cupcakes

hela mitt liv, jag har tittat på glass kakor och glass cupcakes med avund. Jag är laktos intolerant och allergisk mot vassle, och glassbarer gör inte sina tårtor och cupcakes med sorbet-- eller åtminstone ingen av dem i staden där jag växte upp gjord...

Färgglada tropiska bladverk växter Croton och Caladium anläggningar

Codiaeum variegatum, även kallad "Trädgård Croton" eller "Brokiga Croton", är en art av växter i släktet Codiaeum, en medlem i familjen törelväxter.Dessa färgglada tropiska bladverk växter ser bra ut när odlas i krukor och grupperade t...

Vattenmelon Sorbet Bombe

Bombe är en dessert gjord av olika lager av glass eller sorbet. Så här presenterar jag en vattenmelon Bombe. Det ser ut precis som en vattenmelon. Jag älskar kontrasten i färger. Jag är säker på att detta kommer att bli en stor hit för ett parti elle...

Vattenmelon sorbet

Efter försöker och misslyckas att hitta vattenmelon sorbet i butikerna, var nästa steg, naturligtvis, att göra min egen. Detta är så lätt att göra! Och om du inte har en glass maskin - frukta inte! Du kan fortfarande göra detta!Denna sorbet har några...

Out-av-den-vanliga tropisk Juice dyker

Tryckande sommardagar är över oss och vad kan bättre ta sinnet till en strand paradis än tropisk juice dyker? Detta är ingen vanlig juice dyker-de är guld från en tropisk ö... fruktig isen packe en delikat skatt av krämig bitar... och en lockande kom...

Boysenberry Chocolate Sorbet

Bitter, söt, och färgen på port. Denna mejeri-fri dessert har allt.Jag lånade den ökända två-ingrediens choklad chantilly teknik beskrivs av The Kitchn som "den bästa chokladmousse någonsin". Hur kan du förbättra det som redan är bäst? Rör i 4 k...