Dell mus modgör det lättare och tystare
material som behövs:
1 dell mus
1 skruvmejsel
du
Det är det

Detta är min första instructible så snälla gå lätt på mig och ja dessa bilder är dåliga men det är eftersom jag använde min rakkniv.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Locusograph, A Steampunk Telegraph nyckel mus Mod

vänligen bära med mig, eftersom detta är min första Instructable. (Vi har alla hört det förut.)De senaste åren har jag sett en hel del dator mods i Steampunk-stil – mestadels tangentbord, fall och monitor fästen. Det har varit några möss, men mest de...

Dator mus Mod

Steg 1: Hej!Hej jag var inte i skolan idag... Att vara sjuk suger; Hur som helst jag hade denna gamla mus att mamma skulle till genom ut och jag var som nr!!! Jag är en HAMSTRARE och det är vad vi gör... Hitta användningsområden för allt alla sätt fö...

SNES Controller i en mus Mod

ett snabbt och enkelt sätt att förvandla en SNES styrenhet till en fungerande optisk mus!Steg 1: material Material som behövs:Dremel verktygSuperlimOptisk mus med två knappar (utan hjul)SNES ControllerSkruvmejselPincettvalfritt (värmepistol och Razor...

Surfa med barn (del 1: mod din longboard)

jag har två döttrar och jag är glada att få dem surfing. Förra sommaren när jag var på Hawaii såg jag en mamma och hennes två barn att fånga några vågor med en räddning surfbräda. Rescue hade handen remmar på toppen och på sidorna, som får barnen att...

Ruger 10/22 Mod

jag absolut älskar min ruger 10/22. Personligen tycker jag att dess en av de bästa.22 gevär du kan få för pengarna. Exakt och mycket tillförlitlig. Men nyligen jag fick använda min bröder marlin.22 och insåg hur mycket lättare sina kanoner bult drivs...

Tube Amp bygga (och Mod)

strävar efter att gamla skolan ljud, du köper en "vintage" gitarrförstärkare. Men det låter inte helt höger. Tja, kommer någon amp mer än 20 år gammal att behöver arbete...Vad är affären med rörförstärkare? Varför all uppståndelse?Ja, de har ett...

2002 Mazda Protege5 Mod - taklucka alltid på

om du redan gjort mod för power windows, ligger här, då du kanske har märkt att den inte tillåter din taklucka fungera utan nyckeln i tändningslåset. Denna mod visar hur tråd upp soltak att fungera hela tiden, precis som windows. Jag upptäckte inte d...

En glimt av mode Trivia historia

Kläder representerar vilka vi är. De är en visuell representation av vår personlighet och våra tankar om vad vi är "stil." I ett trångt rum, kan en snabb visuella svep av kläder bärs ofta ge ett första intryck av personen som innan de ens har ta...

MouseMod projekt

surfa på http://metku.net hittade jag en intressant handledning hur man läge en gammal mus installera en LED på den. Jag hade denna gamla mus hängande runt så jag beslöt att prova det själv. Så är detta min mus mod projekt. En av mina första projekt....

HacKErBox ke (RPi-2 baserade)

Hej! Detta är HacKErBox ke projekt. Jag har gjort detta projekt eftersom jag vet raspberry pi inte är bara för utbildning. Små datorer är också bra för hackare och programmerare osv... Så jag beslutade att använda min rpi som en hacker mini dator och...

Hackear juego klickern hjältar con Arduino

Hace poco descubrimos sv Steam FN juego llamado "klickern hjältar" en el que por medio de klickar obtienes monedas en el juego para mejorar habilidades de monstruos.Gabo un amigo del hackerspace realizo un pequeño hacka con el Arduino Micro (o L...

RumbleMouse

älskar du hur din kompis Xbox-handkontrollen vibrerar varje gång han skoningslöst skjuter du i ansiktet? Om du önskar att du hade denna underbara feedback-funktion på datorn, nu kan du!Detta är ett projekt som jag gjorde för flera år sedan, men jag f...

Hur till ändra och sätta ihop en NERF Raider CS-35 för mer kraft och räckvidd.

Så ive har precis köpt mig en Nerf Raider CS-35, och jag tänkte, Hej, vet du vad, jag behöver mer makt. så naturligtvis jag på väg till Google och tittade för instruktioner om hur du ändrar den.Så ive hittade många filmer och hur-to's, men de arnt så...

PCB Etsning... med vinyl!

Det är snarare oerhörd, med lim som vinyl som en etch motstå. Människor vanligtvis använder laser-skrivare och överför toner från blankt fotopapper, eller de använda UV ljus och bilder av deras krets skrivas ut på OH-film för att utveckla en fotoresi...

Ta isär x10 vägg switch

plocka isär en x-10 modell WS-467 vägg växel. Sedan kan du göra en hel del olika mods till den. Ett projekt jag har här är att lägga till lokal ljusreglering kapacitet.Steg 1: ta bort bakstycket Steg 2: Skruva triac mountSteg 3: ta bort kretskort Ste...

Nail art hack 1

Nagelkonst är ett kreativt sätt att dekorera naglar. Det är en typ av konst som kan göras på finger- och tånaglar. Det blev allmänt känt i skönhetssalonger och anses som mode verksamhet. Hela tiden blev nagelkonst en del av mode och skönhet medan i h...

Hur du använder din Android Tabletas en sekundär bildskärm med iDisplay App

detta är min första Post på Instuctables så jag bara delar mitt eget inlägg från min hemsidaAndro rot: hur du använder Android Tablet som Secondry skärmIdag kommer jag att förklara hur konvertera Android tablet som sekundära Display.Yes är detta sant...

Återanvändbara papper Mache behållare

Återanvändbara papper Mache behållareDetta projekt bygger på återanvända gamla anteckningar eller onödiga papper och skapa en papper mache behållare med återvunnet behållare. Vi har tre metoder för att göra papper mache: lim blandningen, Rismjöl blan...

Internet möjliggj橬一j älsklings-förlagematare Raspberry Pi

Detta är en hund matare drivs av en Raspberry Pi.Om du vill:ett enkelt sätt att mata din stora hundhålla reda på när du matarkontrollera hur mycket och hur ofta du mataoch eventuellt kunna mata distans via e-post när du inte runtDetta är ett projekt...