Demi Lovato Tribal ansikte målaJag älskar verkligen att göra ansiktsmålning för födelsedagskalas och speciella spelningar, särskilt när jag målar på mitt eget ansikte för karaktär headshot fotografering. Här, visar jag en video tutorial om hur du gör Demi Lovato tribal face design. Designen var googlade online och jag tänkte "Jag måste prova det!" Du kan måla denna design på ditt ansikte när du planerar att bege dig till din nästa utomhus musikfestival, eftersom dessa områden är ett bra sätt att visa upp din flashiga, möta paint-worthy sida! Eller du kan måla denna design om du planerar att klä sig som en indisk för Halloween eller för en dans skäl!

* Du kan se videon här eller du kan gå till en av följande länkar:

På YouTube: www.youtube.com/watch?v=0mLAf5JqKXA

På Blogger: http://facepaintingbyariana.blogspot.com/

* Förresten, är jag mer känd som duranietheclown på YouTube! Prenumerera på min kanal om du kan!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Demi Lovato - sten kallt - Piano handledning

Lär dig hur man spelar "Stone Cold" på piano!Besök OnlinePianist - https://goo.gl/oGv9FbBegära en låt - http://bit.ly/1nSXjAuOnlinePianist iOS App - http://bit.ly/1nSXjAuOnlinePianist Android App - http://bit.ly/1nSXjAu...

Justerbar ansikte Jack-O-Lantern

En av de bästa sakerna med 3D utskrift är du kan skriva ut flera delar som skrivs förreglade i deras rätt ställen så de kommer av skrivaren redan monterade!Det senaste oktober, jag försökte min hand på "rörliga delar" göra en "Dial-O-Lanter...

Möta målning Display ombord

Som många av er vet, är jag en ansikte målare. Nyckeln till att ha en framgångsrik ansikte måla jobb är naturligtvis att ha en trevlig iögonfallande display styrelse som erbjuder ansiktsmålning mönster för kunderna att välja från. Jag gillar att tänk...

Tetris måla vägg

Instructable hur att måla dina väggar med tetris form.Steg 1: material Behöver du:1. en plan för dina väggar och tetris form(Jag gjorde det på programvara för AUTOCAD och Välj Mina färger med photoshop)2. uppoffrande trasa för målning3. mycket av sco...

Fantastiska choklad igelkott Cookies

läckra choklad igelkott cookies - en söt grädde ost choklad mjuk kaka med en krispigt mandel beläggning. Lätt att göra och ännu lättare att äta med en smak som påminner om choklad cheesecake! Vad är inte för att älska?Detta recept var inspirerad av e...

Block Countdown Calendar

trött på att köpa nya kalendrar varje år? Gillar du att behöva komma ihåg att ställa in din kalender varje dag så du kan komma ihåg vilken dag det är? Så då kommer du älska att ha ett block kalendern. Mindre funktion än en riktig kalender med 97% mer...

Duct Tape Dragon marionett

lite silvertejp, kartong, band, pingpong bollar och lysdioder gör en fantastisk överdimensionerade dragon handdocka. Silvertejp har en fin glans för dragon skalor men lite antiquing lägger korrekt urtids utseende.Inkluderat är en utskrivbar mönster f...

Chrysalis kostym

puppa är den huvudsakliga skurken från slutet av My Little Pony: Friendhip är magi, säsong 2.Om du hade sagt till mig för ett år sedan att jag skulle klä upp som någon ponny på en händelse idag, jag skulle ha kallat du nötter.Queen puppan är något va...

Hur man gör en Cyborg

Hey guys!Efter visar hur man gör en robot passar förra veckan, började vi att tänka på andra sätt att bygga din egen postapokalyptisk samhälle. Denna gång har vi ett sätt att vända dig till en cyborg. Om du inte hittar något av dessa objekt runt... v...

Hur man ser ut som en Zombie.

För er deltagande i en zombie krypa, gå knep eller behandla, deltar en Halloweenfest, eller helt enkelt känna sig som en zombie. Allt du behöver är några make-up, tid och BRAAAAAINS.Steg 1: leveranser jag Använd den följande verktygen/smink upp till...

GoPro hjälm förlängning arm

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en GoPro arm förlängning för din hjälm. Detta ger dig en fantastisk syn på dig själv medan skidåkning, skridskoåkning eller något med en hjälm.Steg 1: Vad du behöver. Detta är vad du behöver:-2...

Dresser plattform säng från Scratch

Min fru och jag flyttar in i staden för skola och arbete, och vi hittade en bra lägenhet. Det enda problemet är att vårt nya sovrum har inga garderober. Vi hade en tid på våra händer och en butik där vi kunde arbeta i tillfälligt, så vi beslutade att...

Toy Train Julkalender

För de av er som har sett min andra instructables, älskar jag julen, min familj och återvinning av gammalt trä. Min fru också älskar tåg vid jul, och ville ha en adventskalender. Jag försökte att integrera två, och gjorde en leksak tåg Julkalender. S...

Automatisk Mahjong tabell

Mahjong är ett roligt spel!men att inrätta plattor varje enskilt spel är tröttsamt!Vad sägs om en tabell som gör det åt dig!Här är några professionella för inspiration:http://www.youtube.com/watch?v=m5aiwxSfdH0http://www.youtube.com/watch?v=zdyROHlbC...

DIY 16 Port Keystone Patch Panel

efter kör Cat-6 för mitt hemnätverk började jag titta på Keystone patchpaneler. Jag gillar keystone systemet på grund av mångsidigheten, jag kunde lägga till video, ljud. telefon, etc., och sätta dem i samma patchpanel. Efter att göra lite shopping v...

Maurice lilla monster

BASEBALL kort jag älskar BASEBALL kort!!! GOT'EM GOT'EM NEED'EM GOT'EM Hej mitt namn är Smeech en sjuk att visa dig min Maurice kostym hoppas du njuta!!!Steg 1: Horn en speedo mössa För hornen jag använde molding clay som du baka i ugn. Jag började m...

Shadow gåva etikett

denna guide kommer att illustrera hur man skapar en shadow box som använder lysdioder för att belysa en design. Någon design kan användas, och som sådan, rutan skugga kan göra en unik gåva etikett, när de första mottagarna är upplyst.Grundläggande lö...

Snidade skogsuggla karikatyrer - Uggla du behöver är kärlek

Denna enkla karikatyr av två ugglor i ett vintrigt scen kan göras med några handverktyg och trä brännare.Den är tillverkad av en rektangulär bas trä block som finns på din lokala hantverk butik för under $5.Om du är ny till träsnideri, kan det ta lit...

Krigsmålningar idéer

Indiska krigsmålningar har funnits länge, går tillbaka till de indianska stammarna. I denna tutorial planerar jag att visa hur man gör 5 lätt tribal ansikte måla mönster som du kan använda för din nästa indianska inspirerad kostym!Steg 1: Solange Kno...