Den andra mamman kostym"Knappar? Gillar du dem?... Jag är din andra mamma dum!"

En (eftersom man är aldrig nog!) av Halloween kostymer jag gjort i år var andra mor (i mitten av omformning) från filmen Coraline. Det är ganska kul att bära - vänder ut att ha knappar i dina ögon verkligen unnerves människor - och det är ganska enkelt att bygga om du har en liten bit av sömnad kunskap (dvs du kan följa mönster.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den ultimata dinosaurie kostym

detta Instructable dokument byggandet av Jamie Price dinosaurie kostym. Det är över 10 fot lång och 14 fot lång! Det finns över 140 enskilda delar som har skapats. Det är byggt av ett flexibelt skum med en underkonstruktion av svetsat stål/aluminium...

BYGGA den andra generationen BÅGREAKTORN

ledsen för att hålla du väntar så länge. Detta är den andra bågreaktorn jag gjort. Jag kopiera inte helt stöttan i themovie. Jag skapade vissa nya konstruktioner.Steg 1: STRÖMKRETSEN Detta är Elkraften går runt planen för denna bågreaktorn. Jag använ...

LUX II - den andra externa pc power knappen

född av lättja (och nu slarv)...LUX IILUX II används externt styra datorns energiläge genom att agera som om det vore din strömbrytaren - förutom att det är på ditt skrivbord!Det är den andra versionen av den populära LUX - med 43 k utsikt och 500 +...

Guide linjer för den perfekta Velma kostym

För Halloween ska jag vara Velma! Det finns några saker som du måste ha för den perfekta Velma kostym! Jag hoppas att detta inspirerar dig och HAPPY HALLOWEEN!Tyvärr finns det några svarta prickar på bilderna min kamera inte fungerade mycket väl. :)S...

Lilypad och puls sensorer: den andra kropp erfarenheten

Jag har skapat och interaktiv installation som syftar till att belysa en kropp shaming.Mitt mål var att göra deltagare upplevelsen att ha en annan kropp från deras en, alltså jag förändrat en flytväst och arkiverat det med sand, vilket gör det väger...

Den ultimata Robot kostym

imponera på alla i din stadsdel med denna awesome kostym. Det är lätt att göra och kostar inte så mycket, men resultaten är fantastiska!Observera: du bör läsa igenom det hela instructable först innan faktiskt gör det. På så sätt du kan göra vilka änd...

Flammkuchen - den andra typen av pizza

Efter bakning och äta många traditionella pizzor, var det dags för Flammkuchen igen.Det är extremt god och snabb och lätt att göra.Steg 1: Historia och definition Tarte flambée är en Schäfer maträtt består av tunn bröddeg rullade ut i en cirkel eller...

30-andra Halloween "Kostym"

Oh nej! Det är Halloween och ypu glömde att få en kostym! Aldrig rädsla! Du kan enkelt göra en dräkt från en enkel Halloween dekoration: "Varning" tejp! Även om det kanske ser lite konstigt, kan det vara din enda chans att få lite godis på Hallo...

Chocka alla på Halloween med denna DIY maneter kostym

göra ett stort plask denna Halloween med denna en-av-en-slag gör-det-självare!Steg 1: Halloween är din en natt av året att blåsa locket av rutan och dyka upp som något helt nytt och unikt – så gör det räknas!Lättare sagt än gjort, rätt? Kanske inte;...

Min Stewart Platform (aka den andra slags hexapod)

Stewart plattformar är bra för flygsimulatorer, wave motion simulering, jordbävningen simulering och 6 axlig bearbetning.Jag bygger låg kostnad robotics-att ge alla-att visa hur lätt det kan vara-att få uppmärksamhet och (hoppas jag) arbete bygga och...

DEN andra Altoids Survival Kit

när du är strandsatta, och i en överlevnad situationen, den första och enda sak du vilja är... ALTOIDS!!! Tja, denna ins't myntverken, detta är min version av den berömda och mycket mycket så fantastiska Altoids Survival Kit! Efter lite hjälp från mi...

Batteri testare den andra en, inte Shellspinners en.

Detta är en Snabbguide för att testa ett batteri.Steg 1: Alltför suddiga? Låt mig kolla...Steg 2: bättre? Nej? Vänta...Steg 3: Där går vi.Detta är hur du ställer in arduinoSteg 4: Och här är en digital bildReservdelslista3 ledde330 ohm motståndArduin...

Gigantisk kartong Minion kostym

år för Halloween jag beslutat att göra en föraktliga mig Minion kostym av mestadels kartong, silvertejp och PVC-rör. Det blev fantastiskt! Jag hade stora förhoppningar att det skulle visa sig men långt överträffade mina förväntningar. Jag är 6'10 ''...

Andra mamma rutan

det finns alla slags märkliga och underbara rutor visar upp över Internet för att främja den nya filmen Coraline . Jag, tyvärr, inte betygsätta tillräckligt hög på svalka skala för att få en. Snarare än att gråta mig till sömns, klagar över min brist...

K'NEX Robotic passar Mark II

detta är den andra robotliknande kostym, eller kenexoskeleton som jag har designat av K'NEX. Det är en helt omarbetad version av min första kostym, med undantag för hjälmen, och är starkare och mer rörlig. Det tog ungefär ett år att skapa och består...

Segla i denna enkla kartong båt kostym

Denna båt kostym skapades för ett skolprojekt. Projektet var att bygga en Marina tema kostym för högstadiet år gammal student. Denna kostym måste göras helt av återvunnen kartong och monteras med slitsade konstruktion. Detta unika projekt var en kors...

Den mänskliga LEGO tegelsten Halloween kostym

vad LEGO fanatiker inte vill bli en mänsklig LEGO tegel? I detta Instructable kommer vi gå igenom de steg vi tog för att omvandla en kartong och några cirkulär lådor till en mänsklig LEGO kostym.Steg 1: Verktyg och förnödenheterVaror och verktyg som...

Den "Fantastiska" Lightning McQueen kostym

Jag ville göra en kostym för min 2-åriga son i år, men behövs för att avgöra mellan hans två favorit älskar: Lightning McQueen och Thomas tåget. Jag bestämde mig att gå med Lightning eftersom det jag trodde det skulle vara roligare för mig att göra.J...

LED ljus upp Sims PlumbBob kostym (den gröna Pylonen ovanför deras huvud)

efter åratal "vilja" att göra den gröna plumbbob från The Sims-serien, jag slutligen gjorde det! Den svala delen om "kostym" är att du kan bära vad du vill och ändå vara en Sim! Jag använde Dan's instructable, på denna länk här, för at...