Den Collegiate skum säckett par år sedan, jag producerat en mycket stor säck som inte bara var bekväm, men folk älskade den. Det var bara ett problem med denna säck, det var lite för stor. Med college kommande snabb behövde jag något som skulle fortfarande ha samma egenskaper bara lite mindre. Vi måste komma ihåg kollegiet sovsalar är inte de största sakerna i världen. Den grundläggande formen är en 4' av 3,5' cylinder med 60lbs av skum. Denna säck var modellerad av den klassiska Filmen Sac. Fördelarna med att göra din egen säck är spara pengar och gör det precis hur du vill ha det! Denna säck rymmer ca 2 och är perfekt för dig och din speciella någon.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt "Nr sy" mjuka skum Minecraft rustning

detta är ett snabbt projekt som kommer att ta cirka 3 timmar eller mindre för att slutföra beroende på hur detaljerad du vill göra det.Vi köpte ½" tjock grön klädsel skummet från Jo-Anns tyg & hantverk för $11 en gård. Använd en Jo-Ann utskrivbar...

Skum svärd rekvisita

Jag älskar svärd. De har bara så mycket stil och karaktär. För att fall ett citat från Jedi Master Obi-Wan Kenobi, är de en "eleganta vapen för den mer civiliserade tidsåldern". Eller åtminstone det är hur jag gillar att tänka på dem ändå.Proble...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

Skum ombyggnad av stötfångaren

Material behöver för denna typ av mögel med expanderande skum, kan arbeta med alla fordon. Detta projekt var inspirerad av ritningarMaterial som används-kroppen filler fil-raspar-sandpapper 80 grus eller grova-exacto knivar-vassa knivar-maskeringstej...

Skum hörlurar kuddar

Jag har en ljudspelare på mitt nattduksbord. Skum kuddar lossna efter ett år eller två och komma bort alltför lätt. Hörlurarna talaren är mycket obehagligt på mitt öra när inklämt mellan mitt öra och kudden med ingen pad. Jag bestämde mig att göra mi...

Hur man gör skum Armor

på grund av några förfrågningar, har jag beslutat att göra en ganska detaljerad tutorial för min skum pansar. Detta är min kostym skapa förra året från skum, dess min andra kostym rustning och jag arbetar för närvarande på min tredje. För enkel, komm...

Expanderande skum pumpa

vad göra med resten av den expanderande skum i can...make en pumpa!Steg 1: Spray ut ditt överskott skum till Trinda form. Göra det som stor eller liten som du vill. Låt det bota över natten och se till att det är fast.Steg 2: När det har botas och är...

Skum RC plan byggnad Guide

** Alla min RC och robotics projekt kan hittas här:https://projectinkerer.wordpress.com/ **Vid projektets start blev jag inspirerad till design och bygga en billig RC plan som jag kunde flyga för njutning och kanske i framtiden hålla en kamera på. So...

Hur man gör Miss La Sen skum solskyddet.

Miss La Sen redan dykt upp på många hantverk. Nu kan du styra ditt barn hur man gör en rolig Miss La Sen skum solskyddet när du simmar.Steg 1: Hämta mallen Miss La Sen skum sun visor och skriva ut i A3-papper.Steg 2: Rita solskyddet på svart bit av s...

Göra hantverk stämplar (med skum)

spara pengar och göra ditt eget hantverk stämplar!De är lätta att göra och prisvärd för användning i en mängd olika hantverk och scrapbooking.Om du använder förskurna former av craft skum kommer du hitta detta instructable det mycket lättare, men du...

Skum rekvisita

ni ville det här är det äntligen. Jag var preity upptagen så det tog liteSteg 1: saker du behöver saker du behöverskumgummiplattaDuck tapefärg som DOS inte smälta skummetskrivaresträngSteg 2: steg 1Skriv först ut vad du vill göra och sedan klippa ut...

IPod mini 32gig och nytt batteri utan att repa den.

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur du enkelt öppna upp en ipod mini utan repor eller Messina upp upp och ner och uppgradera batteriet och enheten.Tack vare geek teknik för inspiration har de instruktioner, men inte ett exempel på om en...

CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplast

SammanfattningDetta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fi...

Alien Queen - DIY dräkt

Alien Queen tolkning-min Halloween kostym ansträngning för 2014.Steg 1: InspirationFilmen monster av 1980-talet och 90-talet har ett stort inflytande på min personliga konstverk, och jag ville göra något stort som jag kunde använda för både Halloween...

Hur man bygger en stor hjälte 6: "Gogo Tomago" kostym

Gogo Tomago är den gula speedster av stor hjälte 6 laget. Hon är spinnet, gillar att ta ansvar och är en övergripande B. A.Efter att ha sett filmen Big Hero 6, föreslog min vän att vi har dräkter skapade för de senaste Chicago komisk och entertainmen...

Hur man gör en Judge Dredd kostym

JAG ÄR LAGEN!För halloween ville jag kunna bära något ganska bekvämt, men fortfarande ser B.A.. Plus fungerade detta bra att min flickvän kunde cosplay med mig som domare Anderson.Utan att behöva uppfinna hjulet på nytt. Bara bättre att lägga till at...

Mega Man kostym

detta år jag ville bygga kostymer för min familj från grunden. Eftersom jag är en Retro Gamer, ville jag göra en cool dräkt för min tre år gamla. Den ursprungliga Mega Man från NES var vad jag hade beslutat om. Vad som följer är de steg som jag tog f...

Vadderade Duct Tape Laptop ärm

vad är det med silvertejp?Här är min post för ett Vadderat datorfodral som återvinner ett blad av skum förpackningsmaterial och använder om en halv en rulle silvertejp. Projektet tog bara ca 2 timmar och slutresultatet är en ganska kraftig vadderad ä...

DIY part mittpunkten

vad som gör ett stort intryck på din fest bord? En vackert utformad mittpunkten! När du startar ditt första parti mittpunkten, kommer du vill överväga färgkombinationer och tema som du försöker utföra. Börja med att välja en lämplig behållare för din...