Den Dharma Wanderlust kreativa metodenDetta var ett inlägg som jag nyligen postat på vår bloggsida

Vi är glada att donera 20% av försäljningen av varje artikel från vår Havssköldpaddan insamling till Sea Turtle Conservancy, världens äldsta havssköldpaddan forskning och bevarande grupp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dharma Wanderlust Vegan tomat Bisque

Här är ett recept på en god vegansk tomat bisque, tillverkad avfärska tomater och endast några andra ingredienser. Detta har också visat sig vara en kraftfull kalla-fighting soppa. Njut!Steg 1: ingredienser Ingredienser:2 msk Extra Virgin olivolja2 m...

Den billigaste och enklaste metoden att kontrollera arduino via ethernet

en video på hur man styr arduino via ethernet. Fullständig tvåvägskommunikation både sändande och reciving!Visas översikt, ledningar instruktioner, arduino skiss, testning samt en extra del på att skapa en android app som kommunicerar med servern på...

Den kompletta Aeropress Guide

Aeropress är min favorit billiga kaffebryggare på planeten. Det är vida överlägsen smak franska pressen och om du gillar ditt kaffe stark eller espresso-liknande, bättre än Häll över också. Det är under $30, snabb, god och lätt att rengöra. Nyckeln ä...

DIY soffa Slip täcker - den kompletta vet hur

När jag flyttade hus hade jag någon möbel. Så min mamma gav mig några soffa på villkoret att jag behöver få överdrag slip för det eftersom tyget var förstört. Jag kollade runt för människor att sy slip överdrag. Priserna var absurt! Några citerade så...

Phi: Den gyllene andelen

När du skapar saker som har form, beror processen oftast inte på en ovanlig metod när genererar, uppfatta och manipulera en form. Bland dessa metoder är intuitivt, beteendemässiga svar, observation av mönster, matematik och många fler i många kombina...

Den kompletta guiden till lever frisk, glad och säker

Psst, kan du hålla en hemlighet? Om du kan, ska jag berätta hemligheten till att förlora vikt, att få frisk och leva ett långt och framgångsrikt liv. Kost och motion industrin i Förenta staterna är en flera miljarder dollar affär och alla är ute efte...

Grilla din egen kaffe hemma

vill du dricka gourmetkaffe nära Folgers priser?Är du redo för det färskaste kaffet finns någonstans?Vill du ha det speciella blandning ingen gör?Vill hjälpa 3: e världen jordbrukare fly tyranniska tummen big business kaffe?Vill du njuta av one-uppin...

DIY bärbara Boombox (från början!)

Time to party! Låt oss rock huset! Idag kommer jag visa dig hur man gör en boombox som låter som en äkta audiofil högtalare. Den är tillverkad av 100% scratch. Jag lagt till en iPod dockningsstation funktion, det fungerar även med någon form av MP3-s...

El Wire kläder - bekväma, hållbara, tvättbara

El wire är ett bra material för belysning kläder, men ställer till några problem för långsiktig användning och slitage. Samtidigt använder det på ytterplagg och accessoarer ibland eliminerar behovet av allvarliga tvätt av material, kan välja andra ty...

Hur du binder ditt hus med Cat-5 eller 6 för Ethernet-nätverk

även om trådlösa är enklare för många människor, på grund av multimedia dela, bandbredd på mitt hemnätverk och min liten paranoia om trådlös säkerhet, jag ville verkligen att använda en hård trådbunden lösning för hemnätverk.Att ha ett trådbundet nät...

Introduktion till kretsloppsodling

När jag först hörde om kretsloppsodling, var jag ganska stoked. Det var ett främmande koncept på gång, att kunna växa fiskar och växter i harmoni. Det har tagit några år, men jag äntligen byggt ett system som uppfyller mina behov. Det var också masso...

Lost skum gjutning - YouTube uppspelningsknappen

Hej alla! Nyligen jag har blitt vaktande många av videor med smält aluminium och jag ville gå vidare och prova casting något själv. Möjligheterna är oändliga med det här och du kan bokstavligen göra vad du vill av solid aluminium! I denna tutorial ja...

Blomkål ris

En snabb och enkel metod för att göra din egen blomkål ris hemma. Blomkål ris har blivit allt populärare substitut till mer traditionella risrätter som brun, vit eller jasmine. Det har också varit en vanlig bas ingrediens i gluten fri rätter som blom...

Designer kartong fotoramar, en mega handledning

Namaste vänner & Happy fars dag,Jag älskar collage i någon form, vara det bilder eller foto ramar. När jag var en i skolan tillbringade jag min två månader fickpengar köper alla dessa tidningen som innehöll Miss World tid Aishwarya Rai (nu en berömd...

Cloud gruvan: Digital Sky fångar till CNC stickning - del 2 (Design)

Hej och Välkommen tillbaka till den andra installationen till molnet mig, där jag beskriver vad som händer i utforma en ursprungliga plagget med digitala tekniker som kan vara (något) lätt integreras i processen att skapa ett plagg med Stoll, CNC sti...

Make an electric guitar

Till min lämnar cert fick vi veta vi kunde göra vad vi ville så länge det var inuti reglerna. Jag gjorde lite brainstorming och viss forskning och tänkte Hej varför inte göra en gitarr. Det var något jag hade velat göra för ett tag och detta verkade...

Enchanted Forest svamp ljus

Välkommen till detta Instructable om hur man gör en awesome letar svamp ljus! Jag fick en idé efter att ha deltagit i förra årets gör det glöda tävling med min skärvan ljus instructable, och jag är glada att delta igen i år med dessa svamp ljus.Om du...

Belysta mosaik LEGO Sprite porträtt

första jag tog du min tutorial på att utarbeta vertikala LEGO mosaik porträtt. Sedan bländade jag du gillar allt med min populära mosaik LEGO lampor. Vad händer när du kombinerar två? Varför, får du en lodrät mosaik porträtt med belysta komponenter:...

PVC lekstuga och marionett scenen

Problem:Jag har tre barn som är 3 (kvinna), 10 (hane) och 13 (hane). Min önskan är att få dem utanför och spela i friska luften - som alla barn ska. De alla njuta av kreativa lek, men min 10 år gamla och 3-åring också vilja "agera" ut berättelse...