Den (nya) Sawtooth Paracord armband väva* uppdatering * jag vet att ni verkligen vill ha en video men jag har varit upptagen så jag kommer att låta någon göra en video för denna väv. Men se till att du referera till mig som knut... designer(?) eftersom jag förhoppningsvis kommer att göra en ny instructable och den här gången jag kommer att göra strängar olika färger vilket gör mindre förvirring om de av någon anledning inte fick videon. Och även prenumerera om du gillar min instructables eftersom jag kommer att göra den nya instructable privat till min abonnenter för ett par veckor, då jag kommer att släppa det till alla. Bara prenumerera. Det är lätt.

Om du är villig att göra videon, snälla budskap mig eller kommentar nedan så jag vet vem som gör det. Sedan när det är gjort och skickat Youtube (jag antar andra videosajter skulle vara bra men fler människor använder youtube) behaga sända jag en länk till den nya videon så jag kan kolla om väven är fel eller din video är bara löjligt awesome.

När jag såg ormen väva, det var häftigt, men jag gillade inte hur det var runda. Innan jag gjorde ett armband med orm väven, gjorde jag en av över under armband. Jag gillade hur platt över under en var men jag gillar inte hur det bara hade en färg. Jag såg också en version av över under armband som används två färger. Men jag tyckte inte mönstret. Tänkte jag, det måste finnas ett annat sätt att göra det. Sedan tänkte jag på detta, men jag visste inte att det skulle ha en orm väva typ av utseende. Men när jag gjorde mer och mer av mönstret, det började titta som två sågblad.

Om du tittar noga väven ser ut så här:

|_/_|
|_/_|
|_/_|
Två sladdar kommer tillsammans i en vinkel, och det ger det sågbladet utseendet.
(Ledsen för de suddiga bilderna, jag har inte en bra kamera!)

Vänligen ränta och rösta på contest(s)!
Jag kan även vinna en kamera! Jag har bättre bilder för min instructables!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mamba Paracord armband

Hur man gör en Mamba Paracord armband, behöver du dessa paracord leveranser. 10 fot av paracord, två 5 fötter bitar om du vill ha en 2 färg paracord armband. Ett Paracord spänne och en tändare och sax. Paracord projektet tar ca 15 minuter. Lär dig at...

Snabbkoppling paracord armband

Jag kommer att visa dig slags folk hur man gör en awesome letar paracord armband, som är också snabbkoppling. Det är en stor snygg stil, som rymmer också en anständig mängd tågvirke.Steg 1: Samla ditt material!Så för detta armband behöver du några sa...

Blaze Bar vävda Paracord armband

När du är i en överlevnad situationen, räknas varje sekund. Detta blaze bar paracord armband syftar till att snabbt distribuera. Hur snabbt du frågar? Under 20 sekunder! Det är en av de bättre väver jag hittade för överlevnad ändamål, eftersom du kan...

DIY justerbar Paracord armband

Ett paracord armband är ett bra tillbehör för användning i överlevnad situationer och för vardagsbruk. I detta Instructable, får du lära dig att göra din egen justerbar paracord armband.Steg 1: mätningarBörja med att mäta omkretsen på din handled. De...

Den enklaste paracord armband du någonsin kommer att göra.

Jag är gumball maskin knarkare. Min mamma brukade ge mig inkvarterar att använda i maskiner utanför mataffären när jag var liten. Jag har haft alltför många gummi kackerlackor, klibbiga nävar Sprees, falska mustascher och de jumping-half-balls-you-tu...

Den enklaste sätt på att sätta på A Paracord armband

om du bära eller började bär paracord armband du förstår kampen för att sätta detta på i sorgen så här instuctable visar dig det enklaste sättet att sätta ett paracord armband på.Steg 1: Unbuckle Antingen skjuta de två sidorna av din spänne eller dra...

Den Fallout överlevande: Kärnkraft och EMP redo Paracord armband - anti strålning tablett, vattenrening, multiverktyg, kolfiber gasmask

bygga ett Paracord armband som kommer att förbereda dig för en kärnvapenattack, kraftverk härdsmälta och EMP med allra nödvändigaste mot strålning redo remmen. Improvisera en gasmask med medföljande kolfiber, bygga en Faradays bur för att skydda din...

Den ojämna stege Paracord armband

Håller ca 18 fot av paracord, The Jagged stege har en hel del sladd men är fortfarande snygg. Detta är en svårare väva än cobra, men är fortfarande ganska lätt att göra. Du vet aldrig när du kan bli strandsatta i skogen och behöver 18 fot av rep. Jag...

Paracord armband mjölk spjällådan Jig

detta instructable kommer har du att göra egna längd 550 paracord armband på nolltid.Saker du behöver:1 - mjölk spjällådan eller liknande styv låda2 - canopy tält Bungee boll band (eller tunga gummiband)1 - par Fastex sida Release spännen (storlek so...

Mad Max Paracord armband

Lär dig att göra en Mad Max Paracord Bracelet, behöver du ca 12 fot av Paracord, en ljusare och sax. Du behöver också en bit skrot paracord ungefär 8 inches lång. Detta tar ca 15 minuter för att slutföra. Lär dig att sälja Paracord armband.Steg 1: Ma...

Ultimate Paracord armband Survival Kit

I en värld av Paracord är det en stor sats att påstå sig ha gjort den ultimata överlevnads armband. Men anser jag motiverade säger detta på grund av att detta armband har flera funktioner som inte finns på några andra armband. Detta armband kombinera...

Snow Tiger Paracord armband

märker jag att det inte fanns någon instructables som handlade om en väva så här, så jag gjorde lite mixtrande med lite sladd och hittade denna awesome nya väva.Steg 1: Samla material 15 ft av ParacordspännesaxljusaretångJigg (valfritt)Steg 2: Skapa...

Quick distribuera paracord armband

Snabbt distribuera paracord armband är en av de vackraste armband jag gjort hittills. Även om man på grund av det faktum att det är lätt att ta isär och använda som sladden, har jag gjort det eftersom jag gillar bumblebee motiv som gör att kombinatio...

Wearable första hjälpen Kit - ett Paracord armband

Denna guide kommer att ge idéer för att bygga din egen bärbar förbandslåda. Satsen är inbyggd i ett paracord armband. Behandlingsutrustning fördelas jämnt i ett lager silvertejp som skapar en vattentät kärna. Paracord kopplas sedan till de två ändarn...

Solman Bar Paracord armband

theaes är lätt armband att göra och om du haeve alla matierls dess billigt till.Steg 1: Vad du behövermaterial-två 4 fot längder av paracord-1 3/4 tum spänneverktyg-lättare-måttband-saxSteg 2: Starta armband börja med att ta de två slut och singe änd...

2 färg Paracord armband (självstudie)

Steg 1: leveranser Du behöver 2 färg paracords din välja och ett spänneSteg 2: Efter att du har valt 2 färgerna jag skär mig på 5ft bara för att få en säker längdSteg 3: Ta en av färgerna och dra kärnan (insidan strandar) av paracord ut bara lite och...

Bästa Paracord armband för överlevnad

denna paracord armband är gjorda speciellt för överlevnad aspekten av att ha ett paracord armband. Jag är ganska stolt på hur detta projekt visade sig eftersom detta är min första paracord armband (men inte min första paracord projekt).Steg 1: materi...

Center sydda Paracord armband

Mer knotiga grejer på min blogg: Stormdranes bloggDenna video visar hur du lägger till sy till en redan gjord paracord armband, med 1.4 mm diameter sladden med en snörning nål. Jag har en foto collage, i ett blogginlägg gjort flera år sedan, för att...

Cobra Paracord armband

här är paracord armband som jag bär vardagliga ifall jag kanske behöver det. Det är fått över 10ft av paracord i det så jag kunde göra vad som helst med den.OK OK så jag har frågat några gånger nu på hur jag gjorde detta, jag kan inte ta någon kredit...