Den officiella guiden till K'NEX Ball maskinelementeftersom jag ville göra detaljer nya delar jag kan göra i framtiden, och när jag känner för att lägga till andra element här för lättare referens, jag bestämde mig att göra denna guide att följa så många enkla att häpnadsväckande element som möjligt för att underlätta referens för andra samt mig själv. Denna guide kommer att använda nya delar jag gör och delar jag ändra från andra påminnelse: de flesta av de element som är bokförda på här är modifierade för nyare, större bollar.

EDIT: Eftersom det hade börjat bli för många element i denna guide, jag har har gjort en separat guide på bara vanliga "vägar" som kan hittas här.

Om du vill ha en guide till hissar, kolla in 39Shadowman's guide till hissarna här.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den officiella guiden till Knex Ball maskin lyfter

ända sedan Torka ut, människor har varit intresserade av att bygga nya hissar för Knex boll-maskiner, så jag gjorde denna guide!Denna guide kommer att omfatta alla ball maskin hissar som har byggts. I varje steg är en kort beskrivning av hissen, en k...

Den definitiva guiden till K'nex vapen på Instructables.

Detta är den mest slutgiltiga, allomfattande och ytterst användbar guide till K'nex vapen på Instructables. Det blir 'Dicta Boelcke', 'No Guts, No Glory' Kn'ex tutorials. Ja, jag har inte gjort någon instructables ännu, men jag har gjort mina egna va...

The Ultimate Guide till K'nex Ball maskinelement

här är det - en gigantisk guide till massor av olika element för din boll maskiner. Detta tekniskt sett är inte en instructable per se, det är ett tillägg till hur till göra en BALL maskin.Steg 1: Vägen Detta är det enklaste elementet. Det är i själv...

Den officiella guiden till Knex Ball maskin sökvägen selektorer

precis som det finns en guide för att bygga boll-maskiner och bollen hissar, beslutat att göra en för avgränsarna. Detta kommer att gå igenom alla typer av avgränsarna med detaljer inklusive sökvägar, höjd förlorat, en video och instruktioner om någo...

Knextremes officiella guiden till bollen maskinelement

hälsningar alla ni andra knexers.Detta är min officiella guide till alla min boll maskinelement. Från nu på (när jag gör en ny boll maskin eller ett nytt element) kommer de att publiceras här. Kolla tillbaka då och då för nya element. Om du inte har...

Den kompletta guiden till mat i Minecraft

Om du spelar överlevnad läge på Minecraft, ska du äta. Du har massor av alternativ när det gäller såväl kött som vegetationen. Sedan, när du har grunderna, kan du hantverk ännu fler typer av mat. Jag ska gå över dina alternativ och hur att farkosten...

Den kompletta guiden till att sätta på nya lina

Gör utanför se ut så här, eller ännu värre? Tja, medan du väntar på att smälta och gå bort varför inte få din fiskeutrustning redo för den efterlängtade våren.Detta är den kompletta guiden till att sätta på ny lina på din söta combo.Denna guide använ...

Curly Fries | K'nex Ball maskinelement

Hallå där igen! Här har jag för dig instruktioner för min helt nya motordrivna ball maskinelement!Ursprungligen ville jag göra en hiss från standard spiraltrappa vände diagonal emellertid som fungerade mycket bra... Så jag vände den i sidled och gjor...

Bendy Spiral | Ett K'nex Ball maskinelement

svårighet: mycket svårtHej! Här är den sista delen från min k'nex ball maskin 3XODUS. Det är en spiral men använder inte någon slang. Detta var en stor utmaning som jag var tvungen att få form och lutning korrekt eller bollen inte skulle rulla ner! J...

Big Wheel pariserhjul | Ett K'nex Ball maskinelement

Hej! Här är en del från min K'nex ball maskin Freestyle! Den fanns med i väg 3 där det kom bollen till vita golvet längst ned. Jag skapade den för att jag verkligen ville hitta en användning för dem fälgar! En nackdel med detta var att de var riktigt...

Den kompletta guiden till lever frisk, glad och säker

Psst, kan du hålla en hemlighet? Om du kan, ska jag berätta hemligheten till att förlora vikt, att få frisk och leva ett långt och framgångsrikt liv. Kost och motion industrin i Förenta staterna är en flera miljarder dollar affär och alla är ute efte...

Tegel droppe | Ett K'nex Ball maskinelement

Hej igen! Här jag igen gör den värdelös användbart, denna gång med k'nex tegelstenar! Detta är en mycket enkel droppa igenom, i min boll maskin 3XODUS. Om någon har en bättre idé för ett namn för detta element berätta i kommentarerna! Rätt, nu för in...

Fler K'nex ball maskinelement

när man bygger min senaste och hittills största K'nex ball maskin, jag har använt några delar som inte var på Instructables ännu. Jag beskriva inte alla element som används i denna maskin, bara de som inte var skisserat här ännu.Det är också en fin c...

Knep Flip-Flops-ett K'nex Ball maskinelement

Detta är anvisningar för en av mina ball maskinelement kallas Trick Flip-Flops. Det ser ut som ett element som innehåller normala flip-flops. Men kallar jag det Trick Flip-Flops eftersom vippor viktas på ena sidan och gå tillbaka på plats en gång utl...

"Automatisk" k'nex ball maskinelement

Element du kommer att se kommer från vår ball maskin "Automatisk". Jag hoppas du hittar detta instructable hjälpsam. Jag ger tips och tips om hur du ska göra det.Steg 1: element Detta element har jag fått från någon men jag ändrade det. Det är e...

Den definitiva guiden till LED accentbelysning

denna guide går över några info och tekniker för att använda LED strips som accentbelysning. LED strips är relativt billiga, RGB remsorna kan göra någon färg, och de är små och lätta att dölja. De kör också ut 12v som gör dem lätta att installera i b...

Den kompletta guiden till RC elektronik

Hej, mina vänner.Jag har ofta funnit hobby RC elektronik vara av intresse för mina projekt på grund av deras skenbara enkelhet och användarvänlighet. Men tog det mig ett tag att lista ut hur att sätta ihop alla olika komponenter, räkna ut var du kan...

Den Awesome guiden till Knex bollen maskinelement!!!

Elements... Yah...Bilderna nedan är inte min boll-maskiner - de hör till den helt fantastisk Darth Trainman!!!(Detta är bara fantastiska ball maskin bilder jag kunde hitta)Också, bara för att säga, jag kommer att lägga fler element på allt eftersom t...

Den officiella guiden för byggande Knex boll-maskiner

Hi! Detta är ett samarbete mellan RNB, Shadowman39 och Tornado96.Detta är vår handledning om hur man gör K'nex boll-maskiner. Det täcker alla delar av att göra och designa en ball maskin, från den första skisser och idéer, hissar, till de mest avance...