Den officiella guiden till Knex Ball maskin sökvägen selektorerprecis som det finns en guide för att bygga boll-maskiner och bollen hissar, beslutat att göra en för avgränsarna. Detta kommer att gå igenom alla typer av avgränsarna med detaljer inklusive sökvägar, höjd förlorat, en video och instruktioner om någon.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Den officiella guiden till Knex Ball maskin lyfter

ända sedan Torka ut, människor har varit intresserade av att bygga nya hissar för Knex boll-maskiner, så jag gjorde denna guide!Denna guide kommer att omfatta alla ball maskin hissar som har byggts. I varje steg är en kort beskrivning av hissen, en k...

Den Awesome guiden till Knex bollen maskinelement!!!

Elements... Yah...Bilderna nedan är inte min boll-maskiner - de hör till den helt fantastisk Darth Trainman!!!(Detta är bara fantastiska ball maskin bilder jag kunde hitta)Också, bara för att säga, jag kommer att lägga fler element på allt eftersom t...

Stacker avgränsare, en knex ball maskin sökvägen separator

Hej knexers!Här är instruktionerna för den första nya sökvägen separatorn i min knex ball maskin Paradox.Stacker separatorn travar 2 bollar, sedan en tredje kommer in och alla bollar avsluta avgränsaren på en gång.Du kan också ge denna avgränsare 2 e...

Den officiella guiden till K'NEX Ball maskinelement

eftersom jag ville göra detaljer nya delar jag kan göra i framtiden, och när jag känner för att lägga till andra element här för lättare referens, jag bestämde mig att göra denna guide att följa så många enkla att häpnadsväckande element som möjligt...

Den kompletta guiden till knex ammunition

denna reveiws alla de viktigaste typerna av ammunition används i knex projektil vapen, och visar en lista över för- och nackdelar av varje.Steg 1: stavar detta är den vanligaste av alla knex ammo. Jag skulle uppskatta att 70% av alla knex kanoner anv...

Den officiella guiden för byggande Knex boll-maskiner

Hi! Detta är ett samarbete mellan RNB, Shadowman39 och Tornado96.Detta är vår handledning om hur man gör K'nex boll-maskiner. Det täcker alla delar av att göra och designa en ball maskin, från den första skisser och idéer, hissar, till de mest avance...

Projektet Nilsson (Knex Ball maskin) - den minsta och mest meningslösa Ball maskin någonsin

här är instruktionerna på hur till göra den minsta ball maskinen på instructables.Steg 1: Bit listaBit listaStavarRöd - 1Gul - 12Blå - 26Vit - 12Grön - 30KontaktdonBlå - 15Gul - 10Lila - 27Röd - 2Ljusgrå - 2Mörkgrå - 8AndraGrå distanser - 9Blå distan...

Knex Ball maskin banor officiella Guide

Välkommen till min guide över olika sökvägar som kan ses på en k'nex ball maskin. Du kanske har märkt att banor (ibland) betraktas som kallas "beståndsdelar." Tja, gjorde jag denna guide eftersom min "elements" guide höll på att bli li...

Glidande Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej alla!Jag ger dig anvisningar för den tredje nya liften som först användes i min knex ball maskin Elysium, glidande Arm lyft.I själva verket denna hiss användes två gånger i maskinen, båda var liknande.Detta är en liten, enkel hiss, och trevligt a...

Centrera Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hi knexers!Här är instruktionerna för den tredje nya liften i min knex ball maskin Paradox.Center Arm lyft fungerar bra, och den har en låg bit count (förutom silver distanser).Denna hiss uppfanns ursprungligen av MechanicalCreationMaster i sin boll...

Motverka parallella Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej alla!Här är instruktionerna för en av mina två nya liftar som jag har bygga i min knex ball maskin eufori. Den andra nya liften är här.Jag inte ändra något, utom ingången, jag förstärkt det lite.Hissen fungerar bra med nyare stil bollar.Förhoppni...

ECLIPSE, en kommande Knex Ball maskin.

Hej alla och Välkommen till min Instructables sida,Jag är här med ett par bilder på wich är förmodligen kommer att bli min största och mest edvanced Knex ball maskin: ECLIPSE. De bilder som du ser nu är bara en del av maskinen, eftersom det är bara c...

Fallande Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej Karl knexers!Slutligen, efter en lång tid lyckades jag hitta en tid för denna ball maskin lift.Den fallande Arm lyfta sågs först i min knex ball maskin Paradox.Detta är den andra nya liften i en serie av 4 nya hissar, allt från Paradox.Det är en...

Hoppa Lift, en knex ball maskin lift

Hej knexers!Detta är sist av 4 nya hissar alla först ses i min knex ball maskin Paradox.Det är en liten hiss som användes för att lyfta bollarna från låga vita golvet till det höga vita golvet, men du kan använda den som du vill.Du kan göra denna his...

Knex Ball maskin Apocalypse

Här slutligen är det, min nya knex ball maskin Apocalypse!Byggtiden var ungefär ett halvår, den har 4 nätverk med 16 banor.För en full bildgalleri Besök min hemsida!Tack till gemenskapen för inspirerande mig på massor av saker i denna ball maskin - s...

Knex Ball maskin Boron

här är det min andra knex ball maskin. Den har sju banor, tre hissar och två nya element. här byggde jag runt december 2010, och som du kan berätta jag lägga julbelysningen på den. Återigen jag göra inte en video (på grund av ingen video kamera) men...

Knex Ball maskin: Eufori

Hey guysEfter en hel del problem med att göra videon, är jag stolt att presentera min tredje knex ball maskin, eufori.Detta är absolut den bästa boll maskinen jag någonsin bygga tills nu.Eufori innehåller 10 banor, 11 liftar och... 4 nätverk!Det finn...

Projektet L Knex ball maskin

en grundläggande, låg bit räkning, knex ball maskin. Det bygger bort av Colton Blakes projektet enkelhet. Den använder Darth Trainman röd boll droppe, ändras till en gul....

Driva Lift, en knex ball maskin lift

Hej alla!Här är instruktionerna för den första liften i en serie av 4 liftar, alla först användes i min knex ball maskin Paradox.Detta är den mest komplicerade av alla och svåraste hissen jag någonsin byggts, och det blev bra!Det fungerar nära perfek...