Den otroligt över bakåtkompilerade namnbricka – hur jag gjorde en namnbricka med en Laser & Vinyl CutterHär är bilder och steg för steg-anteckningar om hur du använder en laser & vinyl cutter göra en namnbricka

Med hjälp av CAD-programvara, en $18.000 laserskärare och en vinyl cutter, gjorde jag en handfull namnetiketter för arrangörer av New England VegFest. Här är foton och anteckningar om hur jag gjorde dem så... uhh... så du kunde göra det också

Snabb bakgrund: I 2009 grundade jag New England VegFest, en årlig festival som vegetarisk mat i Worcester, Massachusetts. Evenemanget började små men under åren har det vuxit till har 10.000 deltagare, 140 utställare och 100 + volontärer. Organisera laget består av sex personer som rekrytera utställare, värva donationer, sälja sponsorships, sätta upp affischer, samordna volontärer och främja evenemanget. På dagen av festivalen, varje arrangör spelar en avgörande roll styra händelsen, checkar in utställare, samordna volontärer, kör matlagning demos, att införa presentatörerna, sälja merch & böcker, och så vidare.

Under festivalen saker går fel, något avbrott, någon glömmer tillstånd, något fångar i brand. Och när något går fel, folk måste hitta en arrangör att hjälpa dem att lösa problemet. Men vid en packad evenemang med tusentals deltagare, att hitta en av sex arrangörerna kan vara svårt. Så gjorde jag namn-etiketter. Jätte, färgglada namnetiketter. Med hjälp av en laserskärare. Och med en vinyl cutter.
Nedan finns bilder och detaljerade anteckningar om design och produktion i dessa fina små märken.

Material

* Färgad kartong - jag hittade något trevligt biten blå kartong som kom från en container på en arkitekt kontor

* Plåt vinyl klistermärke papper - jag använde vit

* Överföring tape - maskeringstejp kommer att göra

* En säkerhetsnål - en för varje märke

Verktyg

* Laserskärare - jag använde en 30 Watt Epilog Laser

* Vinyl skärare - jag använde en Roland GS-24 Plotter

* Limpistol

X-Acto kniv, pincett eller dentala instrument

* Skär pad (valfritt, men riktigt nice)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mediterar Buddha staty: Hur jag gjorde en

Jag har skulptera huvuden nyligen för masker och jag bestämde mig för att, som en paus, jag skulle skulptera något har jag alltid väsentligt önskat, att äga en Buddha staty (jag definitivt känner ironin i detta).Så, jag ska försöka förklara och visa...

Hur jag gjorde en kurvig Fightin ' Stick

en kurvig pinne för Fightin ', inte en pinne för kurviga Fightin '... Okej, jag tror att skämt bara om använt upp nu, någon hålla?Aaanyway, stort tack till TTF för utstationering Bokken instructable (Tyvärr finns det inga länkar men jag har ingen ani...

Hur jag gjorde min personliga phonebag

Hej alla!Detta är min första instructable och det är bara för att visa dig hur jag gjorde denna phonebag för min nya telefon. Det är mycket enkelt och lätt men den detalj som jag ville för det var ett fönster, så jag kan se en överblick tiden och anm...

Hur jag gjorde en klocka ålar SUN DIAL - gjorde jag det på Techshop Detroit!

http://www.techsop.wsDetta instructable täcker hur jag gjorde en söt lasergraverade solur.Steg 1: Samla ditt material You will need:En träbiten linjalen pennaen drill pressen laser skärare/etsareen hacka sågSteg 2: Hittade jag en bild av en klocka ål...

Hur jag gjorde den "Främmande" film ägg Prop

Jag hade här hur historien postat över på det goda folket av 3DHubs men jag tänkte jag skulle dela det med er också, aldrig gör ont att dela nu gör det? ;-)Denna vän till mig är en stor "Aliens"-film fan. Han är en skicklig airbrush-konstnär och...

Hej killar detta är hur jag gjorde min mark 1 hemet jag intryck verkligen klicka bilder på den men jag följde den här killen på hur han gjorde hans.

saker du behöverEva skumvärmepistollinjalenpenna/marker(to mark and draw)vanligt papper kartong (att göra mallar)sax/kniv (att skära)Limma pistol /glue pinnarWireBondo/vägg cementSteg 1:första göra en mall du kan använda papper eller tunn kartong för...

Hur jag gjorde min Threadcakes "Huva" 3D tårta

här är mitt steg för steg handledning om hur man gör min threadcake inträde.Glöm inte, jag tävlar återigen att representera Portland i New York på TLC hitlåt, The nästa stora Baker! Den sista platsen på showen bestäms enbart av röster så att få stöd...

Hur jag gjorde min första kniv, Bushcraft stil.

This is all new for me, a few times over. Detta blir min första Instructable och den första kniv jag har gjort. Hoppas allt blir bra. ;-)Först av allt, har jag läst många saker på internet, i böcker, och sett många fler filmer i ämnet av kniv. Jag tv...

Hur jag gjorde min hemsida: MotoCMS webbplatsen Builder genomgång

Kan du tänka dig ditt liv utan Internet? Jag tror ingen kan. Vi skapade ett fristående universum, där våra möjligheterna är nästan oändliga. Tidigare var forskarna rätt på något sätt, hypothesizing på trådlös kommunikation utan fysiska gränser, bilda...

Mitt spökhus och hur jag gjorde det

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en riktigt awesome, men ganska lätt och billigt, halloween spökhus. Varje steg är en del av spökhus.-Det första steget handlar om området kyrkogård. Den innehåller ett skelett, två stora spindlar,...

Sy snörning ponny hur jag gjorde det för länge sedan

sy ponnyer är som en extra uppsättning händer till en lädervaror, de kommer i alla möjliga former och storlekar och de större som kallas snörning hästar är gjorda för att sitta på och ser ut som en gunghäst, de gör i princip en sak. Håll ditt läder p...

Hur jag gjorde min awesome lego mansion

för posten att Visa jag älskar Legos, började jag spela med dem med min äldre bror när jag var 8 och har varit byggnad med dem sedan, på grund av den stora mängden Legos jag har samlat under åren jag bestämde att det skulle vara kul att göra en Lego...

Hur jag gjorde en robot-D.S. (detaljerade steg för steg)

Detta är en uppföljning av min tidigare instructables. Kommentera gärna på sidan om du gillar mitt arbete.Att vara en robot hobby, efter att ha sett Robot tävlingen upp på instructables, bestämde jag mig att bygga en ny bot. Jag döpte denna bot D.S e...

Positionering Vinyl bokstäver: Att få det rakt - jag gjorde det på TechShop

jag gjorde det på TechShop! http://www/Techshop.wsProblem: på första kyrkliga tecken gjorde jag, vinyl bokstäverna gick uphilll. Inte bra! Här är hur jag lyckades på andra försöket.Börja med en väl förberedd styrelse eller annan yta. Vinyl bokstäver...

Hur jag gjorde en läckra makt smörgås - jag gjorde det på Techshop Detroit!

Detta är en ovanligt läckra och näringsrika smörgås med Turkiet, hummus, rostad röd paprika och avokado.Steg 1: Samla dina ingredienser! Behöver du:1/4 lb. låg natriumhalt kalkonbröst2tbspn hummus1 allt bagel1 rostad röd paprika1 avokadoromansalladen...

Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsTärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Dett...

Hur jag gjorde en Airsoft MG-42

efter att ha beslutat att det bara inte fanns några alternativ i min prisklass, jag bestämde mig att ta en givare airsoft pistol och omvandla det till ett WW2 MG-42.Material som används:Givare M-4En 3 1/2' bit av 2 x 2 kvadratiska aluminiumrörSkrot t...

Hur jag gjorde kalimba

jag hade sett att vissa människor gör hemgjord kalimbas aka tummen pianon.Jag beslutat att göra vissa kalimbas.Steg 1: Hur jag började att göra Första någon i familjen druckit te. Där fick jag plåtburk. Jag skär aluminium stång och ett större spö.Jag...

Hur man gör klistermärken på en Vinyl Cutter

skapa klistermärke bilden i photoshop. Titta på din bildstorlek. Jag försökte hålla mig runt 4 "x 4".Ett förslag, göra texten större än jag gjorde. Vinyl fräsen kan hantera denna storlek, men det tar en evighet för att sålla.Steg 1: Ta reda på v...