Den perfekta handväskanursprungligen, detta skulle bli en messenger bag, men innan jag var ens halvvägs genom, insåg jag att jag inte hade nästan tillräckligt garn. så bunden och sydde ihop som en handväska. Anledningen till jag hade börjat att göra denna handväska, var att jag ville ha en ursäkt för att göra en jag-sladd för bältet av något. Efter jag bunden och sydde handväskan tillsammans, insåg jag att jag inte ens hade nog garn för en jag-sladd rem. Så jag finger vävde bandet med två fingrar i stället för fyra. Sedan virkade jag bältet i handväskan. På flera ställen att göra var jag frestad att bara kasta ut. Jag hade aldrig gjort något så stor innan. Men jag fastnade med det, och slutligen avslutade det 13 januari i år.
Relaterade Ämnen

Hur man gör den perfekta reseväskan

Hej killarvill du veta hur man gör den perfekta väskan? se denna länk:...

3 i 1 dragkedja handväskan, verktyg rulle och ryggsäck

Detta projekt kommer att visa dig hur man gör en multi pocket handväska med knappen topp klämmor som kan konvertera till antingen en verktyg rulle eller en ryggsäck. Detta projekt är kul och enkelt sätt att göra en mångsidig väska med bara några grun...

Awesome makroen fotograferar ((göra den perfekta Instructable med lätt alltid i fokus makro bilder))

enkelt makro bilder, kan du få resultat så här med skakiga händer, medan du andas normalt, även efter att ha några för många öl (ja datorn gör att fokusera för dig)Göra den perfekta INSTRUCTABLES med denna enkla, billiga kanske även gratis makro bild...

Dragkedja handväskan

en dragkedja handväskan är en purse gjorda av enbart dragkedjor. Du kan öppna den från någon av de 10 olika blixtlås tillverkas av. Det är inte den mest bekväma sak runt, men det är roligt och lätt att göra.Jag såg en av dessa i en butik och även som...

Den perfekta Party tröjan

Detta är den perfekta parti skjortan. Iklädd en smoking rock eller mäns jacka det ser ut som om du bär en vanlig vit skjorta... bara du vet att du är en superhjälte eller ultimate party killen under din jacka. När du tar vet din jacka av alla!Jag gjo...

Bygga den perfekta treestativ

Det är 5:30 am öppnar på morgonen, du har väntat hela året för denna dag. Du har ställt in trail kameror, spårad hjort, höll mataren full, och nu är det dags att skjuta big buck. Du är din treestativ och väntan börjar. Du vänta, vänta och vänta, och...

Den perfekta picknicken

Hej momoluvers, det är Momo och i dag jag kommer att visa dig hur du har den perfekta picknicken irriterande felfria. Våren kommer snart och att medel i picknick-filtar och korgar kommer att komma ut så jag tänkte jag skulle hjälpa dig att förbereda...

Stjärnor i en burk - den perfekta presenten till din flickvän :)

Hej stötarna. I detta instructable jag ska försöka att visa dig hur man gör den perfekta presenten till din flickvän :)). Så det är mycket enkelt att göra och kostar inte mycket. så, låt oss gå!Steg 1: Vad behöver du?Så. Innan vi börjar med "-vilket...

Duster: Hur man gör den perfekt grillad ost

sitter vid hem hungrig? Vill du ha en snabb men läcker måltid? Också lära sig att göra världens perfekt grillad ost!Steg 1: material: Material som behövs:StekpannaSmörSmörkniv2 bitar av bröd2-3 rutor av craft (eller rekommenderad) ostSpatelHungrig ma...

Hur man gör den perfekta jordnötssmör och gelé smörgås

när jag var i första klass hade jag ett uppdrag att lära sig hur man gör en PB & J smörgås. Bara i fall du aldrig fick att läxa i skolan, eller om du har glömt, har jag lämnat enkla steg för steg instruktioner att göra perfekt jordnötssmör och gelé s...

Hur man gör den perfekt frisyren för interpoleringen flickor

Letar du efter söt frisyrer för din tween ålder Tjej? Hon är för stor för pig tails, men inte tillräckligt stor för teen stilar. Detta är den perfekta stilen för henne!Denna video ger dig steg för steg instruktioner för hur man gör denna frisyr!Om du...

Den perfekt sommardrink

letar du efter den perfekta sommardrink? väl inte leta längre!inslag av citron och mint, då gin och juice, toppad av med ginger ale för vissa glittrig godhet. allt en god drink behöver.och om du inte dricker alkohol, inte ett problem, bara inte sätta...

Hur man gör den perfekta Swiss-missen hot Coco

Åh, varm coco är så härligt toasty! Och om du är som mig, du gillar inte att arbeta mycket hårt för att få den perfekta hot coco. Men jag hatar att ha små klumpar av finkornig choklad-socker i min Swiss-Miss. Men sedan häromdagen upptäckte jag en ny...

Att blanda den perfekta Bloody Maryen

{font-family: "Times New Roman";} {font-family: "Pro W3";} p.MsoNormal, li. MsoNormal, div. MsoNormal {marginal: 0 i 0 i 0.0001pt, font-size: 12pt, font-family: "Times New Roman";} tabell. MsoNormalTable {font-size: 10pt, fon...

* duino Keg Temp bildskärm eller jakten på den perfekta Pint

jag var ute efter ett projekt som kombinerade mina tre favorit saker - arbetar i min butik, bygga saker för min bar och naturligtvis dricka öl. Efter ett par veckor i det gamla landet dricka "Guinness", bestämde jag mig för min skulle jag sätta...

Den perfekta mängden munvatten, varje gång!

Om din som mig, kl 6:00 du inte redo att ta itu med någon stress.och vad värre stress finns det sedan borsta tänderna?Detta instructable visar hur du får den perfekta mängden munvatten varje gångavfall och utan krångel.Steg 1: Infomercial Steg 2: Obj...

Den perfekta Snickerdoodle Cookies

detta är ett recept som används i min familj sedan min stora, stora mormor. Det har alltid varit en favorit familj, men det brukade ge plattare cookies som skulle få krispigt några timmar när de svalnat. Som jag övade att göra det, justerade jag mäng...

Den perfekta trädgårdsskötsel byxor

trädgårdsarbete är en rolig hobby, och du kan höja mumsig mat och vackra blommor, men den perfekta trädgårdsarbete outfiten är svårt att hitta.Det skulle vara bekväm i svalare och varmare väder, gjord av en ventilerande tyg så att svetten inte kommer...

Steg till den perfekta Sleepover

så du är son eller dotter har bara komma till dig och frågade för en sleepover part. Som förälder, först att du vart fan tog hela den tiden vägen? Ditt barn växer! Denna insikt kan vara förvånande först men eftersom några sekunder passerar, man vänje...