Den ultimata Knex (Autoload) geväretså detta är min favorit design av alla min knex gevär och den första jag har postat på denna webbplats. Detta gevär använder en hopper att ladda om. Oftast gjorde jag min Trattar av en plast eller kartong material som fungerade mycket bra. Men oodalumps hade en hopper som används alla knex bitar så jag bara lånat hans idé med smärre ändringar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den NK SAAR Ara-geväret gjorda av Theawesomestdudes pistol

bilder: 1; vapnet, 2. genom omfattningen, 3. grundning bult-inte Primas, 4. priming bult-Primas, 5; falska mag, 6. tunnan förlängningen, 7. hålla pistolen.---denna pistol har sitt ursprung som Theawesomestdudes pistol, men nu, efter några tillägg och...

Den ultimata knex vrida pistolen

detta är det ultimata knex roterande vapnet som eldar bara genom att vrida en vev.Steg 1: Delarna: Denna pistol har ett handtag, en gemensam, en vev, en ryggrad, 8 fat, 8 bränning stift, 8 utlösare, en kropp, ett fönster, en Extender-enhet och en brä...

KNEX AUTOLOAD gevär med HOPPER

denna pistol RYMMER 10 blå RODS.IT BRÄNDER till 15 meter och BRÄNDER fem blå stavar i 10 sekunderSteg 1: Fat PIPAN är mycket viktig så var uppmärksam på mina instruktionerSteg 2: Tidningen Denna tidning kan hålla 10 blå stavar.Steg 3: Handtaget Detta...

T.U.K.W.C-den ultimata Knex kriget armborst.

Vänligen Välkommen... T.U.K.W.C!Det är otroligt stark och kan få ett mycket bra utbud. Den kan enkelt skjuta igenom 2 sidor av en skokartong. Den kan också gå helt igenom 3,5 CocaCola burkar uppradade i rad.Länken till videon är under:Proffs-Kan skju...

Knex GEVÄRSSTÖD... för alla kanoner som geväret siparani

följa pics dude.Steg 1: Gångjärnet detta ansluter sig geväret att benen på GEVÄRSSTÖDSteg 2: ben och fötter det är det geväret står på Följ eventuella anteckningarOBSERVERAI vissa av THE PICS THE kvinnliga BOLLEN och uttaget JIONT är fel vägen > det...

White Tiger V2 geväret

kolla min Bischoff 720 asshole också!Detta är min vit Tiger V2 gevärDet är lillebror av Bischoff med lite extra:Det har den ser ut som Bischoff saknar.Den har en räckvidd av 165 ft med ett gummiband som är tjock och små.Och noggrannhet är upp till 10...

Den ultimata Crafter Duct Tape förvaringsbox

en dag när organisera min arbetsyta, insåg jag att jag verkligen behövde en låda att sätta alla mina piprensare, bollar pom pom, saxar och andra diverse poster i. Då idén gick upp för mig: jag skulle bygga en låda av tejp för att sätta alla mina leve...

Hur man bygger den ultimata överlevnad Shotgun

som en överlevnad och beredskap instruktör, jag tar min linje arbete mycket allvarlig – ibland alltför allvarligt. Ibland, men jag tar för överlevnad projekt bara ner rätt kul. Denna artikel belyser ett av dessa projekt.Jag är lyckligt lottad att jag...

Upp-cykel en gammal låda till den ultimata talja Box & kylare

Arbete var att bli av utrustning, så jag fastnar en välgjord låda med ingen aning om vad jag ska göra med den.Sitter på det hemma jag tittade upp på min fiskespön, och tänkte på alla grejer kundvagnen jag med mig för att fiska.En enkel resa till en l...

Knex halvautomatiska gevär V2.0 instruktioner

Första bilden är de ursprungliga, killarna. Detta är min Knex assualt gevär. Det är en sann halvautomatiska knex pistol. Att hålla sex beskjuter (kulor) och är jam gratis. Denna pistol är också mycket tillförlitliga och av min egen design.Med små.64...

White Lightning Alien Assualt geväret

white lightning assualt geväret har förmågan att slam din målgrupp på antingen 20 ft + med en mag eller 30 fot + med enda skott det är design som ser ut som en alien gevär känsla och har en mag som rymmer 6 skott det skjuter någonstans från blå stava...

Lätt knex harpun gevär

detta är min första instructable, en knex harpun gevär!(det var takeing mycket tid att ladda upp fotots.-_-)Steg 1: fat 1 och 2: göra några av dessa, hur mer, hur längre.3: gör 3 av dessa.4: göra 1 av denna, för ryggen.5: gör också 1 av den här, dett...

Knex m4 gevär. skjuter band och knex.

detta är min knex m4 gevär hoppas ni gillar den.Steg 1: bygga 2 av dessa.Steg 2: bygga 3 av dessaSteg 3: bygga 2 av dessa.Steg 4: bygga en av dessa. (samma som sista steg på ett stycke har ändras)Steg 5: bygga en av dessa (trigger)Steg 6: bygga elest...

Bygga den ultimata Larson Scanner!

jag har sett tillgången på hög effekt (> 10W) leds hoppa under det senaste året eller så och... sjunka i pris. Jag kom över några mycket billigt 10W vita lysdioder från Deal Extreme som var i intervallet $3 dollar och sätta ut 900lumens, vilket är me...

Den ultimata Banana Guard

när någonsin jag ta en banan i min pack för mountainbike det alltid blir hoptryckt.Plast vakter är mycket bra för vandrare men de stå inte emot glida ner en sluttning med en cykel på du.Därför jag gjorde den ultimata Banana Guard och det fungerar.I v...

Den ultimata geringssåg Station

Detta är vad jag kallar den "Ultimata" spetsigt såg Station. Fyller alla mina behov och är tillräckligt betydande för att drastiskt öka organisation och effektivitet i min butik. Stationen har följande funktioner:Ungefär 106" stop block kap...

Den ultimata Airsoft Guide

Detta är min personliga guide om airsoft. Jag försöker täcka varje viktig aspekt som jag kunde tänka på i de nästa bilderna. Jag går över vapen, kläder, strategi och mycket mer!Steg 1: Hagelgevär, gevär, Sniper eller kulspruta?Varje vapen har fördela...

Den ultimata chokladkakan

DEN ULTIMATA CHOKLADKAKANFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treatfactory.tumblr.com/Facebook:...

Skapa den "ultimata Craigslist tillkännagivanden redskap'

varning: detta projekt är för mac-användare.Okej. Alla craigslist användare har haft det hända en eller två gånger.Du är pumpas om det nya USB-kaffe Koppvärmare för $10 och du reda din granne köpte den först."Om bara," ni "jag kunde ha bliv...