Den ultimata knex vrida pistolendetta är det ultimata knex roterande vapnet som eldar bara genom att vrida en vev.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Den ultimata Knex (Autoload) geväret

så detta är min favorit design av alla min knex gevär och den första jag har postat på denna webbplats. Detta gevär använder en hopper att ladda om. Oftast gjorde jag min Trattar av en plast eller kartong material som fungerade mycket bra. Men oodalu...

Den ultimata skvätt pistolen - bygga en WATERZOOKA!

Denna spruta skjuter över en flaska vatten upp till 50 fot på mindre än 10 sekunder. Bygga denna vattenkanoner från PVC på mindre än 30 minuter.Bara tre skära, borra två hål och montera. Snart kommer du att blötläggning din vänner och dränkte dina fi...

T.U.K.W.C-den ultimata Knex kriget armborst.

Vänligen Välkommen... T.U.K.W.C!Det är otroligt stark och kan få ett mycket bra utbud. Den kan enkelt skjuta igenom 2 sidor av en skokartong. Den kan också gå helt igenom 3,5 CocaCola burkar uppradade i rad.Länken till videon är under:Proffs-Kan skju...

Hur man bygger den ultimata överlevnad Shotgun

som en överlevnad och beredskap instruktör, jag tar min linje arbete mycket allvarlig – ibland alltför allvarligt. Ibland, men jag tar för överlevnad projekt bara ner rätt kul. Denna artikel belyser ett av dessa projekt.Jag är lyckligt lottad att jag...

Skapa den "ultimata Craigslist tillkännagivanden redskap'

varning: detta projekt är för mac-användare.Okej. Alla craigslist användare har haft det hända en eller två gånger.Du är pumpas om det nya USB-kaffe Koppvärmare för $10 och du reda din granne köpte den först."Om bara," ni "jag kunde ha bliv...

Den ultimata Minecraft svärd

I detta awesome instructable jag ska visa dig hur jag gjorde den ultimata Minecraft svärd med MDF (Medium densitet träfiberskivor)Vad du behöver;30 x 15 tums mdf-skiva som är 18mm tjock.3mm masonit (för fuller)PVA limAkrylfärgBrun säck sträng (för ha...

Den ultimata paraplyet

Har du någonsin velat ett paraply med ljus, ett inbyggt ljudsystem och ett leende som tar all negativitet från regniga dagar? Ja då är detta instructable för dig! Läs vidare för att veta hur du gör din egen ultimata paraply!(DISCLAIMER: författaren a...

Den ultimata hjälpande händer

Jag är säker på att de flesta beslutsfattare och elektronik entusiaster har stött de fruktade billiga hjälpande händer som fortsätter välta vid varje tillfälle, vanligtvis förstör det aktuella projektet. Jag är också säker på att många av er har titt...

Den ultimata överblivna Thanksgiving smörgås

Turkiet Day har kommit och gått men de matrester ringer ditt namn. Om du är som mig, du haft redan två plattor av allt och det är dags att byta saker upp lite. Ange det ultimata överblivna thanksgiving smörgås. Denna smörgås härskar supreme under för...

Den ultimata Crafter Duct Tape förvaringsbox

en dag när organisera min arbetsyta, insåg jag att jag verkligen behövde en låda att sätta alla mina piprensare, bollar pom pom, saxar och andra diverse poster i. Då idén gick upp för mig: jag skulle bygga en låda av tejp för att sätta alla mina leve...

Den ultimata fars dag present!

What is it?TACKSAMHET. Japp, rätt och slätt tacksamhet. Du kanske tänker, "Hur är tacksamhet den ultimata fars dag närvarande?"Du kan visa tacksamhet till pappa på många sätt:1. tjäna honom frukost i sängen och/eller göra hans favorit efterrätt....

Den ultimata buggen ut Bag

Wikipedia definierar en bugg ut väska som:"En bug-out bag är en bärbar kit som normalt innehåller de objekt som man skulle kräva för att överleva i 72 timmar, när evakuera från en katastrof, men några satser är utformade för att pågå längre tid än ba...

Upp-cykel en gammal låda till den ultimata talja Box & kylare

Arbete var att bli av utrustning, så jag fastnar en välgjord låda med ingen aning om vad jag ska göra med den.Sitter på det hemma jag tittade upp på min fiskespön, och tänkte på alla grejer kundvagnen jag med mig för att fiska.En enkel resa till en l...

Läs mig först: Hur man ställer in den ultimata Mac Mini superdatorn

mac mini är i grunden en laptop utan en skärm och inget tangentbord eller mus ingår. Man skulle kunna tro på dig själv, vem sjutton som kommer att använda denna sak? Men datorn använder mindre El än de flesta glödlampor, fungerar sublimt väl, och nat...

Hur man gör den ultimata trä Vise | DIY Woodworking verktyg #3

Jag har behöva en annan vise ganska länge nu. Jag har ett skruvstäd, som är i mitt rum (mitt rum fungerar som en workshop). Ibland, när jag gör messier projekt, exempelvis sådana med mycket sågspån, föredrar jag gör dem i vår balkong. Eftersom jag ha...

Bygga den ultimata Larson Scanner!

jag har sett tillgången på hög effekt (> 10W) leds hoppa under det senaste året eller så och... sjunka i pris. Jag kom över några mycket billigt 10W vita lysdioder från Deal Extreme som var i intervallet $3 dollar och sätta ut 900lumens, vilket är me...

Porchetta - den ultimata maträtt

Porchetta anses den ultimata maträtt av de flesta italienarna. Traditionellt tillverkad av hela urbenat hogs, är denna porchetta tillverkad av lätt tillgängliga nedskärningar. Använd bästa fläsk men för bästa smak. Jag föreslår starkt att köpa din fl...

Den ultimata fiskpaj - perfekt lunch mellanmål

här i landet av Kiwi, fiskpaj är en etablerad familjens favorit, men jag har haft några ganska intetsägande versioner under de senaste åren, så här är mitt recept på den ultimata fiskpajJag väger inte något så alla viktangivelser är ungefärliga - det...

Få den ultimata Media Player för gratis (especialy bra för att spela alla format av anime)

i detta instructable lär du lätt skaffa en mediaspelare som är optimerad för att spela alla format av video.Steg 1: få mediaspelaren. Mediaspelaren du vill är mediaspelaren klassisk denna mediaspelare är lätt att få. MPCSteg 2: nästa du behöver codec...