Den Vintage aftonklänning Refashion handledningTa en titt på hur jag förändrat en illasittande, sjaskig vintage aftonklänning till en fancy garderob favorit...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fugly Vintage Klänning Refashion handledning

Förvandla den fugly vintage klänningen från sjaskig till förtjusande med min snabb refashion tutorial!För massor av DIY tips besök tutorials och etiskt hållbar stil inspiration min Bekännelser av en Refashionista!...

Den No Sew färgad klänning Refashion handledning

Ett par snips & bad i tyg färg tar en tråkig klänning från grå till fab!För massor av DIY tips besök tutorials och etiskt hållbar stil inspiration min Bekännelser av en Refashionista!...

DIY klänning tävling: aftonklänning

Jag designade denna aftonklänning i riktning av en förenklad siluett, men med några dramatiska inslag. Jag först tog hänsyn till den design som jag tänkt för detta innan du köper tyger. Jag visste att jag ville ha en aftonklänning med en full längd k...

Min mysiga DIY flanell skjorta klänning Refashion

När jag känner mig krasslig det är inget som jag gillar bättre än snuggling i min mysiga DIY flanell skjorta klänning refashion och slappar i sängen med en kopp te och en bra bok eller tre.Ta ett par flanell skjortor och piska upp din egen sköna gosi...

Hur man gör denna maxi omlottklänning

Den mest nedladdade gratis sömnad mönstret från sy så lätt är den Wrap klänning. Så när jag ville sy en tropisk långklänning, detta mönster omedelbart vuxit till sinnet. Ibland behöver du bara att röra med en bra sak! Jag köpte denna fantastiska åt I...

Mitt nr sy vintage peplum klänning refashion

Jag är inte alls ett fan av peplums.Dessa konstiga bitar av överskjutande midja tyg gör mindre än ingenting för min figur och min överkropp definitivt kräver en haklapp jag visste exakt hur jag kunde snabbt refashion denna fantastiska vintage polyest...

Den lätt DIY klänning Refashion + snabb misstag sätta fast

Upptäck hur jag kombinerade dessa två hemska klänningar + min quick fix för den refashionista misstag jag gör alldeles för ofta i min groovy video tute och sedan kolla alla mina groovy omdaning tips, tricks och tutes över på Bekännelser av en Refashi...

Western skjorta till Rockabilly klänning Refashion

Jag delar idag hur man tar en Western skjorta (eller valfri knapp ned) och förvandla det till en klänning! Eftersom skjortan jag har är en liten, använder jag det till göra min dotter en klänning. Även om denna handledning skulle fungera samma för at...

Vintage Klänning Upcycled skjorta och kjol

Jag ärvde en vintage golv-längd klänning från min mamma när hon gick bort i April 2015. Jag har haft denna klänning i min ägo i månader, utan att veta vad man ska göra med den. Det var i färger och mönster jag älskar, och det passar. Men det var alld...

DIY kjol till klänning Refashion

varje gång då jag ska slå en enorm våg av kreativa safter. Kanske är jag manisk. Eller bara Add förmodligen både... Hur som helst, jag träffade en av dessa ökningar i mitten av förra veckan och har haft ganska lite kul hänge sig åt min listig sida. J...

Vintage spänning för gammal utrustning

jag arbetar på en hel del vintage tube/ventil gitarrförstärkare, och äldre förväntar sig nätspänning någonstans i intervallet 115-117 VAC. Moderna amerikanska elnätet är oftast betydligt högre dessa dagar, ofta i intervallet 124-126 volt. Med högre-ä...

Hacka in 1950: hur du kopierar att Vintage Klänning

du kamning på internet efter ett perfekt komplement till din nya ser eran samling när något av följande drabbar dig:A. den underbara klänningen som startade i din prisklass ($29,99) på eBay har gått upp till $187 med ytterligare sex timmar kvar, och...

Åh sy snygga - iPod kontroll aftonklänning

"Bright patchar" är en härlig grimma-back kvällen sidenklänning från Lynne Bruning.Underbara, ja? Nu titta noga. Märka något...? Nu varför skulle vi ställa en sådan fråga? Kom ihåg att Aniomagic om stilfullt blandning elektronik med mode. Efter...

UpCycled aftonklänning

tillverkad av gamla gardiner, gamla grad klänning och en kinesisk färgat linne...

Vista-lizing den gamla XP datorn: ultimate handledning

ända sedan Windows Vista släpptes, jag har alltid velat Vista-kalas min XP. Men alla dessa tutorials berättat just för mig att använda VTP. Jag försökte VTP innan och hatade det. Jag ville ha ett paket som inte skulle offra prestanda, men jag kunde i...

Hur man använder den L298 Motor drivrutinsmodulen - Arduino handledning

Dubbla dubbelriktad motor drivrutinen är baserad på den mycket populära L298 dubbla H-Bridge Motor Driver IC. Denna modul kan du enkelt och självständigt styra två motorer med upp till 2A i båda riktningarna.Det är idealiskt för robotiserade applikat...

Min lätt DIY klocka Kortärmad blus Refashion handledning

20 års trend cykel har slagit till igen och sätta en klocka på ärmarna är tillbaka i stor stil! Ta en titt på min snabb och enkel video instruktioner och besöka detta återvänder trend från 90-talet med min lätt DIY bell Kortärmad blus guide....

Utvidga en blus: en DIY Refashion handledning

Blusen för hårt i regionen chestal? Följ min snabb tutorial för att lossa det upp & lägga till lite funky stil!För massor av DIY tips besök tutorials och etiskt hållbar stil inspiration min Bekännelser av en Refashionista!...

Lätt, draperade Maxi klänning DIY handledning

min resolutioner i år var att prova drapering ett plagg (a la Project Runway) istället för att använda en kommersiell mönster. Detta är mitt första försök med det och det verkade relativt enkelt så jag tänkte jag skulle dela en tutorial på det alltfö...