Denna fotpall är ett bättre sätt att använda toalettenPå TV visar "Shark Tank", där företagare söker medel för att bidra till nya produkter till marknaden, introducerades jag till en produkt som kallas "squatty potta". Målet med produkten var att åter justera en personer interna VVS när du sitter på en toalett vilket resulterar i en mer naturlig hukande ställning när avföring. Helt enkelt höja fötterna från golvet uppnår önskat resultat. Hör och häpna, hajarna har köpts och enades om att bidra till finansiering och fördela produkten. På gång, medan jag tyckte att idén intressant såg också jag det i ett milt roande ljus. Dock en tid senare jag nämnde showen för min dotter och svärson och var förvånad att höra att de ägde en och älskade det! En efterföljande google-sökning visade ett nummer av olika designer online så, snarare än att köpa ett plastkort, beslutade jag att göra en trevligare söker en själv och ge det ett försök. Jag är glad att jag gjorde. Jag kommer vara förbaskad om det inte fungerar!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Grunderna i förvandlar ditt Remote Controll fordon till ett autonomt System (Drone) genom att använda en Arduino

jag började detta projekt med målet att billigt vrida min RC helikopter till något av en UAV eller åtminstone att passa vissa sensorer att minska kollisioner och andra "mis haps."Nu är tyvärr i början av projektet missbedömde jag min lilla helik...

Hur återanvända / återgå / formatera ett USB-flashminne från att använda det som ett STARTBART

Jag sätter denna handledning efter ett misslyckat försök på att installera ubuntu använder en Flash-enhet som en STARTBAR enhet. Sedan gav jag upp på Ubuntu drömmen, nästan!. Men jag kunde inte återanvända min blixt driva normalt som en lagringsenhet...

Ett alternativ till att använda Backer styrelsen över undergolv före plattsättning

när jag byggde huset jag ville ha alla min badrum, hallar och köksgolv vara klinkergolv som var nära ca 1500 kvadratfot. Entréplanet är faktiskt andra våningen i huset så det är byggt från 3/4 tum spontade plywood över 2 av 12 yellow pine vilar på vi...

Hur du infogar ett spett i en Styrofoam boll utan att använda träbearbetningsverktyg

Många projekt kräver införandet av spett in i centrera av en Styrofoam boll utan att förklara hur du utför den här åtgärden. Man kan bara anta att författarna till dessa projekt använder gissningar för att utföra den här proceduren.Detta instructable...

Metod att använda ett koppar jordplan på Strip-board (e.g. Veroboard)

detta outgrundlig beskriver en tillförlitlig metod att använda ett jordplan på "Veroboard" (band-board eller pad-styrelsen) med självhäftande folier av koppar och rensa lim-backed plast. Självhäftande kopparfolie kan användas för att skydda en e...

Göra ett super billigt, lätt och bekväm att använda Slipkloss.

jag är skyldig att köpa dessa billiga Slipning block tidigare. För det mesta de fungerar men jag har ofta funnit att de antingen inte hålla sandpapper på plats mycket kommer eller de är extremt obekväm att använda. Vi talar om hand sandning trots all...

Ett bättre sätt att hålla sömnad Pins mitten av projektet (eller närhelst, verkligen)

jag har aldrig mycket vårdas med pin kuddar. De vill alltid glider ifrån mig när jag försökte infoga en PIN-kod när mitt i sömmar, eller jag skulle behöva göra några obekväma en hand hastigt för att få en PIN-kod medan du håller bitar av mitt projekt...

Ett bättre sätt att skriva ut Full storlek i SketchUp

Det kan vara lättare att se hur jag gör detta genom att titta på videon: My SketchUp VideoJag gillar SketchUp. Det var ovärderligt när jag konstruerade min justerbar höjd arbetsbänk och jag använde den för att utveckla de första workbench planerna fö...

Hur man lägger den gamla datorn att använda.

WAIT! Kasta inte ut den gamla bärbara eller stationära. Du kan ge dem en ny chans på livet. Ta bara en titt på min Instructable.Steg 1: Verktyg du behöverSamt med de flesta instructables behöver du några verktyg.Jag använde:En skruvmejselTorx skruvme...

Lär dig att använda kameran som ett proffs!

Så du är intresserad av fotografi? Toppen!Som det visar sig, kan någon ta ett fotografi - du bara peka och skjuta.Naturligtvis, är om du intresserad av gör det väl den vänder ute är lite mer att veta än att bara trycka på en knapp. Det finns goda nyh...

Sticka en mössa utan att använda ett mönster

jag var i ett garn lagra en vecka eller två sedan och få hörde någon ber om ett mönster för en halsduk. Det var allt jag kunde inte säga, du inte behöver ett mönster för en halsduk! Kasta på tills den är tillräckligt bred och sedan sticka tills det ä...

Soft Reset din Handflatta PDA utan att använda den återställa hål i the Back (inte ansöka till FRYSER)

till mycket lätt mjuk återställa handflatan utan att behöva sticka en nål i ryggen, med en gratis Palm program som heter HackMasterDETTA INSTRUCTABLE KOMMER INTE VARA TILL NÅGON NYTTA OM DIN PALM FRYSER. DET ÄR ENDAST FÖR ANVÄNDNING AV RESETTING DIN...

Ett bättre sätt att gör Groddplanta krukor

jag köpte en "Pot Maker" (Tm) från en frö katalog man gör krukor ur tidningen. Det är bra men skär remsor av papper är tråkiga så jag kom med denna teknik. Jag hittade en skrot bit 3/4" PVC med en armbåge på det och klippa det för att vara...

Ett bättre sätt att skala ingefära

på utsidan av ingefära är papper tunn och med en grönsak skalaren eller en kniv tar bort dyrbarare ingefära kött än nödvändigt. En vanlig kök tesked fungerar förvånansvärt bra.Steg 1: Ta en metall tesked och med en liten mängd tryck, skrapa huden frå...

Ett annat sätt att använda ditt dockor hus!

i denna video kan du titta på vår inhemska stylist Louise förvandla ett gammalt dockor hus till en skräddarsydd förvaringsenhet. Det finns ett utrymme för mamma, pappa, barn och Rufus hunden!...

En guide till att använda iMovie programvara + hur man använder grön/blå skärmen handledning att göra ditt videoklipp ser bättre

Denna video är en nybörjares handledning för iMovie programvara. Dessutom, om du är en video maker, vet du hur man använder grön/blå skärm övergångar för att göra dina videoklipp ser bättre ut. Titta på video veta bättre....

DIY - Hur att använda Arduino Uno att skicka ett mail, SMS och göra en röst kalla

Undrar hur man skickar e-post via din Arduino Uno? Var inte orolig... Denna handledning video kommer att upplysa du på steg för steg process för att skicka e-post, SMS-meddelanden samt ringa röstsamtal med 3G/GPRS sköld genom libelium kommunikation.N...

Den enklaste summern Tutorial; Genom att använda Arduino

Hej beslutsfattare,Kan göra en enkel frågesport Summer använder Arduino!Steg 1: Vad vi kan göra med den?Vad vi kan göra med den?> frågesport spelet summern> spela låtar och massor mer...Steg 2:Saker krävs> Arduino Uno (köpa från Amazon.in) (köp f...

Ett sätt att använda små pennor

Du behöverLiten pennaGamla kände penna/någon korkenAllt du behöver göra är att fixa filt korken till pennan och du har bara gett nytt liv till din lilla gamla penna!Lämna dina kommentarer, frågor eller förslag och dela inlägget om du gillar det! :)ht...