Depression-Era mikrofon rekvisitajag gjorde dessa depression-eran isolering monterade mikrofonen rekvisita för min dotters högstadiet produktion av "Annie". Mics var fabricerade från ABS conduit, tillbehör och VVS delar. Mikrofon centrerar var kök avlopp skär. Mic flaggorna gjordes från ABS skrotar med konstverk i Adobe Illustrator och tryckt på en bläckstråleskrivare. Läktarna var några gamla baserna för torchiere lampor jag hade ute i butiken. Jag "steampunked" upp dem lite med färgerna, som fångats ljusen vackert på scenen. De var lite studsiga från våren fästen när jag först ihop dem, så jag lagt några "kablar" (sprinkler slangar kopplade med guld koaxial kontakter) som bedövat rörelsen fint. Njut!

Jag äntligen lagt till en bild av mikrofonerna används i musikalen "Annie" på våra lokala högstadiet. Showen var stor och jag fick många komplimanger på rekvisita!

Relaterade Ämnen

Justerbar Hotwire Frigolitskärare med staket

inledningsvis start med Creativeman's Mighty Goliath beslöt jag att skapa en Frigolitskärare som var inställbar för olika vinklar, hade ett staket för att underlätta rak nedskärningarna, demontering och montering av hotwire lätt, och vikta för att ta...

Hur man gör en luffare Clown kostym

Man kan säga, "Vad är en"Hobo Clown,"?" Tja...En luffare Clown är:en ledsen och älskvärda luffare.Alla älskar dem.Hej, var det en haiku. Hur som helst, hobo clowner, komiska karikatyrer av förtryckta luffare och hobos, var populärt i d...

Steampunk glasögon görs med hjälp av min tidiga handledning

tänkte att jag skulle slänga upp några bilder på de två sista glasögon som jag gjorde.Jag hoppas att få lite leverantör utrymme och kanske köra några workshops och demonstrationer på Steam världsutställningen i Dearborn, MI i år så jag är ramp upp pr...

Andra världskriget Era Vintage Retro mikrofon 1930-talet - 1940-talet Prop

Min fru bad om hjälp att hitta en vintage scenen mikrofon att förbättra utseendet på sin 1940-talet vintage trior, The Beverly Belles . Mikrofonen behöver inte fungera, bara används som prop och konversation lappar. Vid jakt intra-, hittade vi dessa...

Kartong rekvisita: Hur man gör en filmkamera

så detta är min sista Prop I'ble av 2011 Chester Gangshow... I en scen behövde de en modern snygg filmkamera... För ungefär tre veckor stirrade jag på orden på min rekvisita i misstro... Jag har nu sett kameror... Jag har även använt dem... men jag h...

Göra en mikrofon isolering låda för hög kvalitet ljudinspelning

Detta projekt är en jag desperat behov för mig själv. Du bör märka en stor förbättring i min inspelningskvalitet hädanefter!Jag flyttade in i ett nytt hus en månad sedan nu och det är därför du kanske märker några nya landskap i bakgrunden av min nya...

Kreativa rekvisita och kostymer av Mike Spurgeon

Mike Spurgeon 18 April 1979Flera år sedan jag fick reda på 501st Legion och strävade efter att ansluta sig till sina led. Föga anade jag att gå med denna fantastiska organisation skulle förändra mitt liv för alltid.Jag arbetade hårt och länge och jag...

Mikrofon kostym

min dotter ville vara en mikrofon och en disney prinsessa så jag gjorde henne en kombination av båda. Denna kostym kan tillgodoses till något ändå. Detta är en disney princess dräkt men kan lätt bli en superhjälte, sport figur, djur eller bara en mik...

En Wi-Fi baserat Controller för modelltåg, Halloween rekvisita, energi övervakning och mer!

Människor har blivit van vid att använda sina bärbara enheter för att utföra alla typer av saker från att titta på videor, spela spel, att hantera deras inköpslista. Men trots populariteten för dessa enheter, beslutsfattare, hackare och hobby har int...

Cosplay rekvisita gjutning: Skyrim Dagger

Hej alla, jag är tillbaka till att skriva detta! Tillbaka igen är också Maggie Bennett från 105th! Denna gång var hon visar oss hur man gör harts prop vapen. De ser otroligt bra, men de är icke metall och kan göras till ser ut som nästan alla materia...

Öde Hunter Mask och Armor Cosplay bygga - SKS rekvisita

Hej alla SKS rekvisita tillbaka igen med en annan komplett Halloween kostym bygga! Mitt stora projekt för i år var att återskapa en jägare från Bungies träffen spelet öde.En jägare är en smygande sniper klass som använder agility istället för råstyrk...

DIY trådlös mikrofon till trådlös gitarr system

Ive varit titta några vids och några band och nästan av dem använder ett trådlöst system på gitarr. Bli galen, flytta, promenader och göra vad de vill utan sladden så jag drömmer om att ha en... Men.. för mig nu dess för dyrt så jag kom till denna id...

3 enkel och Awesome Halloween rekvisita

I detta instructable jag kommer att Visa u hur man gör tre lätt och awesome halloween rekvisitaSteg 1: DIY blodiga händer!!!FÖR DETTA PROJEKT BEHÖVER DU:-1) VITT LIM2) RÖD FÄRG3) OSYNLIG STRÄNGHUR GÖRA:-Först, ta lite lim och lägga den i någon behåll...

Automatisk flytta Halloween rekvisita

I detta projekt Visa jag dig hur du använder magneter göra Halloween rekvisita på en tabell flytta utan något vidröra dem.För att åstadkomma detta, inbäddade jag först magneter inuti ett avhugget hand prop. Sedan jag tog en andra uppsättning magneter...

Kartong rekvisita: 80-mobiltelefon

så jag har varit att göra rekvisita för årets Gangshow (en show på min scouter)... och oftast bitar att jag inte hittar jag göra. I år har jag blivit ombedd att göra två prop mobiltelefoner för några handlingar... Så... eftersom jag tror att detta ka...

Kartong rekvisita: Viktorianska Candle Lantern

relativt lätt en kväll... en kartong stötta Lantern användbart för Födelsekyrkan lekar, låg budget LAJV, läskiga kostymer och mer... Detta prop är mycket praktiskt om du behöver något som kommer att passera på ett avstånd som en lykta, utan att riske...

Lätta Steampunk rekvisita

En lokal inomhus slagverksgrupp (Team slagverk USA) behövs rekvisita för sin winter show. Kraven för rekvisita var:Steampunk tema med animerade "Rube Goldberg" elementBryta ner för transport till händelserna runt norra Kalifornien plus längdåkni...

Ömsesidiga Homesteading - lamm ankungen & bunny sitter. Barnvaktsservice à la ferme. Niñera en la granja

tid start från din gård eller Torp är enkelt om du har organiserat några baabysitting. Jag får rehone min lamm flaskuppfödning och Andy påminns om den tid vi var kvar med den lamningen. Det var bara två och som han hade arbetat på en kulle gård med 7...

Bygga din egen mikrofon

någonsin ville ha en mikrofon för att chatta på skype eller yahoo eller målet med dina vänner men vill inte köpa en väl heres till svar till det dilema.Steg 1: material Väl första vår kommer att behöva är en uppsättning headphones(or earbuds preferab...