Design. Test Print. Bygga. En aerodynamisk RC plan (självstudie)Nyligen såg jag några 3d tryckt RC flygplan på internet, sedan skriva ut plan kropp och delar är låg kostnad och lappar är utbytbara det är ett bra val att bygga ett RC plan, men många av dessa plan hade 3D tryckta delar som grundstruktur av planet i stället för hela kroppen. Så jag tänkte vad händer om hela kroppen av planet gjordes av 3D tryckta delar och startat detta projekt.

I detta instructable jag inte bara kommer att ge dig de .stl- och en församling guide. Jag ska försöka förklara hur man:

Om du bara vill skriva ut och sätta ihop modellen kan du hoppa till steg 8.

Specifikationer:

  • Dragkraft: ~ 400g
  • Vikt: 400 g utan batteri.
  • Spännvidd: 100 cm
  • 67cm lång
  • Ackord: 17 cm

--VIKTIGT!--

  • Om du är nybörjare rekommendera jag inte ett 3D tryckta plan. Detta plan är byggd för aerodynamiska stabilitet men den klarar inte en krasch. Ett skum baserad RC plan är mycket mer stabil för en nybörjare. Det finns en bra instructable av blakehansen99 med titeln: hur till bygga din första RC plan för Under $100.
  • Jag är inte någon slags expert på RC flygplan, Autodesk 123D, Tinkercad och Flow Design. Jag har bekanta mig med dessa för de senaste 2 månaderna eller så. Jag kom på att använda dem genom trial and error så om du vet ett bättre sätt eller om du har någon idé för detta projekt gärna kommentar eller kontakta mig, så jag kan ändra de delarna.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Brainstorming buss Shelter design med kortplats bygga kort

studenter tillsammans bygga fysiska brainstorming modeller av busskurer med Tom registerkort som de konvertera i kortplatsen bygga kort. Slot skyddsrum modell byggnad verkstad lektionen inbjuder elementära studenter att föreställa multipurpose bussku...

3D-utskrifter: från Design till Print!

Nyckeln till hemliga dörren här på biblioteket förvaras kommer saknas så vi beslutade att göra en viktig tagg för den.Vi startade i en vektor grafikprogram för att skapa anpassade text sedan importerade textfilen design till Tinkercad att lägga till...

Hur man bygger ett japansk Hand plan

en japansk hand plan är också känd som en Kanna. Den stora skillnaden från västra plan är det japanska planet dras, inte drivit. Planet är gjorda av antingen japanska röda eller vita ek, medan bladet är en laminering av hårt järn till mjukare järn. J...

Hur man bygger en Battery Powered Plane (Balsa trä flygplan)

en "hur man" guide visar hur du gör din egen batteri drivna balsa trä flygplan. Jag använde mitt 24" plan visas i en tidigare handledning i denna video. Du kan hitta allt du behöver för att göra det på RadioShack. Tack för att titta på och...

Bygga din egen papper plan sky glider

denna pappersflygplan är verkligen lätt och enkelt att göra. Dess breda spännvidd hjälper det utvecklas mycket väl och flyga långt. Njut!Steg 1: Titta på videoSe sidan 1 för att titta på video på hur man gör det....

Hur man bygger rc delta plan med din egen design; i mindre än 15min

Hej!!!så jag ser du hur lätt är att bygga din egen rc plan med din egen design;Du kan göra allt detta i 15 min eller mindre;här är complet videon av bygga steg:::;!!! så enkelt!Prenumerera!...

Hur man bygger ditt första RC plan för Under $100 - sändare, frakt, batteri, laddare och maskinvara omfattar

Låt oss inse det: radiostyrda flygplan är dyra, speciellt om du är ny till hobby. Billigare alternativ dyker upp varje dag, men för det mesta, hobby-grade plan kommit med ett stort pris. Flite Test hastighet bygga byggsatser och elektronik förpacknin...

QuadCopter Drone designa och bygga

Drönare finns överallt dessa dagar, det tar bara en titt då och då för att inse hur populära de får. Du kanske har funderat på att få en drönare men avfärda den på grund av priset. Du har i allmänhet betala över $1000 för att få något halv anständig,...

Bygga en 3D skrivare Prusa i3

Även om vi har tillgång till en (ibland arbetar) 3D-skrivare på våra lokala hackspace min vän Kevin och jag bestämde mig för att bygga vår egen från scratch vs köpa ett kit eller färdig skrivare. Skälen att vi skulle få lära sig hur de fungerar, vi k...

Kvicksilver skum droppformade, hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

DIY-SLS-3D-Printer

I denna anvisning vill jag visa dig hur man bygger en DIY Selektive-Laser Sintring (SLS) 3D-skrivare. Jag är 17 år gammal och gjorde allt själv. Sedan 6 månaden min stora dröm var att bygga upp en fungerande SLS-3D-skrivare, men det finns ett problem...

Testa din ledde kub

i detta instructable jag visar dig från början till slut att designa och bygga en LED Cube testare. Denna enhet gör att du kan testa din LED kubik för att se till att din LED fungerar korrekt. du behöver följande:Delar leveranser8 220 ohm 1 / / 4W mo...

Hur man bygger en skräddarsydd sommarhus från återvunnet trä och spara hundratals!

Jag älskar att vara ute och har velat bygga en sommarstuga i trädgården i evigheter. Förra året bestämde jag mig att få ihop. Naturligtvis, som en seriell maker, skulle jag aldrig bara köpa en bräcklig och oftast mycket dyra skjul-liknande sommarhus...

Skum RC plan byggnad Guide

** Alla min RC och robotics projekt kan hittas här:https://projectinkerer.wordpress.com/ **Vid projektets start blev jag inspirerad till design och bygga en billig RC plan som jag kunde flyga för njutning och kanske i framtiden hålla en kamera på. So...

Thermochromic glass Print

Skapa din egen temperatur reaktiva (thermochromic) utskrift som besjälar när du spelar i den varma sommarsolen. Denna sommaren print är en läcker letar glasskula som får ett bett tas ur det när den når en viss temperatur. Det är noga med att påminna...

Bygg ett träpussel från endast ett foto...

Detta instructable är mindre om man själva konstruktionen av OCC träpussel (jag fick reda på efter att jag började detta arbete som är vad de kallas, och du kan hitta planer för dem på instructables och andra ställen), och mer om hur jag gick från at...

Hur man bygger skala Hoverboards från tillbaka till framtiden.

jag har alltid älskat tillbaka till den framtida och så fort jag såg hoverboard jag ville alla styrelser. Jag nyligen åter såg filmerna och sedan tänkte jag ville göra vissa styrelser men 5 av full storlek styrelser skulle ha tagit upp en masse utrym...

Simple Test Dividers

Hej Karl gör-det-självare! Sportschild1234 här med en ny instructable med detaljerade steg om hur man konstruerar test avdelare för varje klassrum inställning, användbara för alla lärare, särskilt de som undervisar vetenskap och har lab tabeller i st...

Designa och skriva ut en skräddarsydd laddning Station

Jag gjorde det på TechShop!Med lite övning är 3D-designverktyg tillgängliga (för fri eller fri rättegång/inköp) ett bra sätt att skapa exakt den lösning du vill ha när det finns ingen kommersiell motsvarighet.Jag ville flytta min arbetsdator ljudansl...