Designa din egen logotyp och göra en målning stencillasrar och plottrar kan vara dyrt! För de flesta av oss vill vi gärna ha användning av en, det är bara verkligen inte ett ekonomiskt val för den genomsnittliga hemanvändaren. Så hur gör jag få en professionell söker permanent stencil för marknadsföring min logo som jag kan överföra till något. Stenciling är en stor konst art verktyg och det kan ta någon början artist och höja deras målning snabbt med professionella resultat. Färdigskurna stenciler kan bli dyrt bygga din samling; och de är ofta den tråkiga samma gamla mönster som alla har. Inget mer har du att begränsas av cookie cutter konstruktioner där ute, med enkla användarvänliga tekniker du kan utforma, klippa och måla din personlighet på något.

"Custom Made logotyp Airbrush stenciler"

Se Steg
Relaterade Ämnen

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Designa din egen Rune... Och trampa upp dem till CGI sten!

Ett par år jag skrev en roman. Då beslöt jag att skriva en uppföljare till den. Medan jag skrev den andra boken trodde jag det skulle vara roligt att skapa min egen version av dvärg-språket. Så under klass skapade medan jag typ av anteckningar och de...

Designa din egen referens bokhylla högtalare

Några månader tillbaka, gick jag in i en stor låda konsument elektronikbutik och vandrade tillbaka till avsnittet elit. Nyfiken på uppståndelse, jag bad mannen att spela lite musik genom ett par tjusiga $2000 högtalare. Wow. Jag hade ingen aning att...

Designa din egen docka i Leopard

detta Instructable kommer att lära dig hur du skapar din egen docka! Detta är en cool och enkelt sätt att anpassa OS X Leopard. Innan du kan börja designa, behöver du ladda ner ett par bitar av programvara.Om du inte känner designa din egen docka, du...

Gör din egen Razor och rakning borste stå

detta instructable visar dig hur du kan göra din egen razor och rakning borste stativ med hjälp av objekt som förmodligen redan i ditt hus.Verktyg som behövs:Tång (helst något stöddig, som returer tång)Stor cylinder (jag använde en liten murare burk)...

Designa din egen spelkaraktär

jag är in detta i spelet life tävlingen Vänligen rösta!!! Designa din egen karaktär är kul jag älskar att göra det jag inte kan vänta med att göra en annan! du behöver inte dessa färgmarkörerna...

Designa din egen 3D Executive schackpjäs

Detta Instructable skapades av följande ledamöter i svenska 10600E, från Purdue University:-Alec Swaim-Michael Luse-Aron kung-Joe ConnellyTid uppskattning: För att slutföra detta projekt, det kommer att ta ca 10-15 minuter att genomföra beroende på d...

Magic Box: designa din egen box

OMTänk om du kunde göra en låda för din egen design gjorda på en Fablab eller hemma? Magic Box ansökan kan du göra just det! Du kan använda den skapa en låda för varje produkt du vill ha. Den använder den grundläggande formen av en låda och kan du ju...

Gör din egen snabb och enkel zip knyta & ply mini båt - maximalt nöje för minst pengar!

Intro, trotsa elementen?Jag in här bygga för "trotsa elementen" tävling som detta projekt har gjort det möjligt för mig att komma ut och uppleva element i min närmiljö. Jag bor i en stad som är omgiven på tre sidor av vatten, mitt i en flodmynni...

Designa din egen Perplexus för Digital tillverkning

för dem som inte vet en Perplexus är ett pusselspel. Den har en klar plast sfär med en labyrint på insidan. Målet är att manövrera marmor igenom labyrinten utan att falla utanför banan. Ända sedan jag först såg en jag undrade hur jag kunde göra min e...

Designa din egen funktionell konst!

IntroduktionJag har haft frukterna av Instructables som medlem sedan 2007 och tyckte det var dags att bidra till denna underbara gemenskap. Med det presentera jag dig en Instructable om hur att designa och bygga din egen funktionell konst!Jag känner...

Design din egen 3D tryckta iPad Mini fallet

iPad Mini lanserades redan i oktober 2012 och har varit stor efterfrågan. Det finns några bra fall där ute, finns det inte ett verkligt personlig sätt att skapa ett unikt fall som är bara för dig. Med 3D utskrift växande i en enorm takt och priset ko...

Gjutning objekt i Sugru (gör din egen stearin och metall LEGO minifigurer!)

Varför kasta i Sugru?Denna guide visar dig hur man gör en billig och enkel form av en silikon förening kallas Sugru. Från denna värmetålig mögel kan man skapa en tenn gjutning, för smycken och sådant. Även om en professionell gjutning kommer att leve...

DIY skor - designa din egen!

Bara titta på denna video tutorial eller se fullständiga instruktioner nedan. Men videon är roligare... ;)))Jag har lekt med detta medium för ett tag nu och jag har tillämpar det till nästan allt! :) Detta är en av mina favorit projekt dock! Skor! Du...

Designa din egen ljus växla plåtar

ett enkelt och lätt sätt att liva upp någon rum-gör din egen strömbrytare plattor! Fungerar bra med böcker, serier, tidskrifter och även tapet:...

Designa din egen Jack-O-Lantern med Photoshop

Är snida Jack-O-lyktor för barnen att få tråkigt? Kanske är det därför du göra samma "gamla trianglar för ögon och ojämna mun" varje år. Om du är lite mer äventyrlig, det finns mer komplexa mönster att vara hade på webben, och de kan vara roliga...

Designa din egen 3D tryckta bordslampa

de flesta köper en lampa, extraordinära människor utforma dem.Kanske du aldrig har designat en lampa innan, men du är erfaren med att använda 3D-modellering av programvara som noshörning, 3D Studio Max, SketchUp eller mixer. Vi hjälper dig att förvan...

Gör din egen Whiteboard och anpassad kalender

Vissa kalendrar ger dig den veckan börjar med söndag, några börjar måndag och så vidare. Jag har min helg fram och centrum för mig att se och sedan resten av veckan kan visas på sin rätta plats efter helgen.Om du arbetar från tisdag till lördag likso...

Hur du skapar din egen fotostudio och uppnå professionella resultat!

Trött på att betala hundratals dollar för familjeporträtt!? Väl säga adjö till dyra fotostudior! I tre enkla steg kan du skapa din egen fotografering studio mitt i vardagsrummet i ditt eget hem, för noll dollar! Det bästa är; NÅGON kan göra det, och...